Şimdi Ara

iOS 11 [ANA KONU] (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.924
Cevap
91
Favori
917.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu trolleme isini kim yapıyorsa iyi yapıyor dünyayı kandırıyor.

Shiftdelete ve webtekno da gelecek dedi yanlış bilmiyorsam. İki gündür iyi kandırdılar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam ios kullanırken işletim sisteminin her tarafında ince işçilik görüyosun ama android öyle değil birazda zevk meselesi yoksa günümüz cihazlarının hepside aynı seviyede zaten ama iosun tek hesap mantığı hepsine bedel istediğim anda telefonu sıfırlıyorum veya farklı bir telefona geçebiliyorum nasıl olsa bilgilerimin yedeklenidiğini biliyorum

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Konu android e dönüyor

Yemin ederim android daha iyi de bi imkan bulup satamadık :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: proct

quote:

Orijinalden alıntı: Sheri10

androide 10 gün dayanamassın

Şimdi işin uzmanı olarak size belki biraz uzun birkaç sözüm olacak.

Onlarca telefon kullanmış birisiyim. Her şeyden önce bir Android pre-exper'iyim.
    Çok iyi anladığım alanları da var az anladığım alanları da.
    Birçok kullanıcı gibi telefonları sadece sosyal medya, arama, mesaj, internet vs gibi özellikler için kullanmam. İrdelerim, baştan aşağı yazılımını değiştiririm, her yeri ile oynarım. Bunu yıllarca Android cihazlarda yaptım.
    Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Android cihazlar ve Android ekosistemi 2016 itibari ile IOS ve Apple'a fark atmıştır. Bu sadece bir alanda değil her anlamda Android IOS'tan daha iyi bir sistemdir.
    Zira son seviye Android telefonlar (Bkz. Huawei Mate 10 Pro, Samsung S8+, Xiaomi Mi6, Xiaomi Mi Mix 2, One Plus 5T vs vs) oldukça stabil, hızlı, performanslı ve yakışıklı cihazlar.
    Ben de bir Iphone kullanıcısıyım ancak IOS işletim sistemi artık imkanı yok Android'e yetişemez ve onunla boy ölçüşemez. Bir kere Android açık kaynak. Gelişmeye ve gelişime oldukça açık.
    Bir daha Apple marka bir telefon kullanacağımı sanmıyorum. Büyük konuşmak istemem ancak Android'i Ios'a tercih ederim. Şu an bana One Plus 5T mi Iphone 8 mi deseler hiçbir kararsızlık çekmeden 5T'yi seçerim.

Hocam kesinlikle katılıyorum. Bende 5 sene androidden sonra 1 senedir ios kullanıyorum ancak android hayli hayli başarılı ve konforlu bir sistem.

Bende oneplus 5t düşünüyordum ancak sar değeri çok yüksek yoksa şuan tokat atmadığı cihaz yok:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: proct

quote:

androide 10 gün dayanamassın

Şimdi işin uzmanı olarak size belki biraz uzun birkaç sözüm olacak.

Onlarca telefon kullanmış birisiyim. Her şeyden önce bir Android pre-exper'iyim.
    Çok iyi anladığım alanları da var az anladığım alanları da.
    Birçok kullanıcı gibi telefonları sadece sosyal medya, arama, mesaj, internet vs gibi özellikler için kullanmam. İrdelerim, baştan aşağı yazılımını değiştiririm, her yeri ile oynarım. Bunu yıllarca Android cihazlarda yaptım.
    Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Android cihazlar ve Android ekosistemi 2016 itibari ile IOS ve Apple'a fark atmıştır. Bu sadece bir alanda değil her anlamda Android IOS'tan daha iyi bir sistemdir.
    Zira son seviye Android telefonlar (Bkz. Huawei Mate 10 Pro, Samsung S8+, Xiaomi Mi6, Xiaomi Mi Mix 2, One Plus 5T vs vs) oldukça stabil, hızlı, performanslı ve yakışıklı cihazlar.
    Ben de bir Iphone kullanıcısıyım ancak IOS işletim sistemi artık imkanı yok Android'e yetişemez ve onunla boy ölçüşemez. Bir kere Android açık kaynak. Gelişmeye ve gelişime oldukça açık.
    Bir daha Apple marka bir telefon kullanacağımı sanmıyorum. Büyük konuşmak istemem ancak Android'i Ios'a tercih ederim. Şu an bana One Plus 5T mi Iphone 8 mi deseler hiçbir kararsızlık çekmeden 5T'yi seçerim.

“Birçok kullanıcı gibi telefonları sadece sosyal medya, arama, mesaj, internet vs gibi özellikler için kullanmam. İrdelerim, baştan aşağı yazılımını değiştiririm, her yeri ile oynarım. Bunu yıllarca Android cihazlarda yaptım.” demişsiniz. Sizin gibi, cihazları zorlayarak kullanan kaç kullanıcı var sanıyorsunuz ki.

Günün sonunda stabilitesi biraz daha iyi olsun, uygulama uyumu yüksek olsun ve güvenlik daha önemli olsun diyenler için iphone’un bir adım önde olduğunu düşünüyorum.

Not: Iphone’a geçmeden ben de sizin gibi bir hunhar android kullanıcıydım ;)

Saygılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Anroid daha iyi diyenler gec kalmiş değiller yarin satip alabilirler anroid oreo bekliyebilirler güncelleme gelince ohh dunya varmiş rahatladim şu güncelleme yükleme gibisi yok diyip ayak ayak üstüne atabilirler:))) Not: güncelleme beklerken bile heyecanlandiran apple allahindan bulmayasan:))))sehzade63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidikgubidik63 -- 28 Mart 2018; 21:38:2 >

• quote:

Hocam ios kullanırken işletim sisteminin her tarafında ince işçilik görüyosun ama android öyle değil birazda zevk meselesi yoksa günümüz cihazlarının hepside aynı seviyede zaten ama iosun tek hesap mantığı hepsine bedel istediğim anda telefonu sıfırlıyorum veya farklı bir telefona geçebiliyorum nasıl olsa bilgilerimin yedeklenidiğini biliyorum

Bu dediğiniz olay birçok markada mevcut hocam.
    Benim Xiaomi hesabım var. Xiaomi Mi4 ana konu / kullanıcı kulübünün de konu sahibi benim. 2 yıl kadar Mi4 kullandım. İçeriği de ben oluşturdum neyse konumuza dönelim.

Xiaomi 25 Gb bulut depolamayı bana ücretsiz veriyor. Fotoğraf, video, uygulamalar ve uygulama ayarları vs telefonu sıfırladığımda ya da başka bir Xiaomi cihaza geçtiğimde otomatik olarak geri geliyor. Bunlar artık basit şeyler. Birçok marka bu akıma uymaya başladı. Bildiğim kadarı ile Huawei'de de var.

• Gecenlerde arkadas android cihazi sifirlayacakti acti google yedek rehber yedeklendi dedi sifirladi. Acti telefonu hesabi rehber falan hicbisey yok. 😂😂😂 ama ios ta boyle bir durum yok. O yuzden andriodle ios u karsilastirmayin. Daha rehberi guvenle yedekleyemiyor gerisi hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepeer39 -- 28 Mart 2018; 21:40:6 >
  • Se ile 10.3.3 teyim, eğer 5s teki beta daki gibiyse 11.3 ü de atlarım.

Bu arada fanboyların şu sırada androidin halinden gram haberleri yok.

Intel Xeon E5-1680 v2 (4.75Ghz,1.38v) | EVGA Geforce GTX Titan X SuperClocked x2 SLI | Asus Rampage IV Black Edition | Corsair H115i | Corsair Dominator Platinum 8x4GB 1866mhz CL9 | Samsung 860 Pro 1 TB x2 | Western Digital Black 6TB | Phanteks Enthoo Evolv ATX TG Satin Black | EVGA SuperNOVA 1200 P2.
    OnePlus 5T 128GB Midnight Black | Apple iPhone SE 64GB Space Gray | Samsung Galaxy S7 Black Onyx
  • Haydaa bu konu neden popülere girdi? 11.3 yayınlanmış sandım ama değil.
    Ee ben geçmek için 11.3 bekliyordum 10.3.3'te kalayım o zaman iphone 7 için.
    | XFX AMD RX 6900 XT SWFT | AMD Ryzen 5 5600 | XPG Spectrix D41 RGB 16x2 32 GB DDR4 3600 Mhz RAM |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Kingston A2000 1 TB m2 nvme SSD | MSI B450 Tomahawk Max | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren1812

Gecenlerde arkadas android cihazi sifirlayacakti acti google yedek rehber yedeklendi dedi sifirladi. Acti telefonu hesabi rehber falan hicbisey yok. 😂😂😂 ama ios ta boyle bir durum yok. O yuzden andriodle ios u karsilastirmayin. Daha rehberi guvenle yedekleyemiyor gerisi hikaye.

O konuda ios çok ilerde ve şu an rakipsiz. Mesela bende 5s vardı onu hanıma verdim. Kendim mi6 aldım.

Neyse hanımda 4s vardı. 4s icloud yedeğini 5s'e yükledim. Duvar kağıdından, uygulama yerleşimine kadar birebir geldi. Yarım saat sürdü.

Sadece telefonun boyu uzamış oldu biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemented -- 28 Mart 2018; 21:50:37 >

Orijinalden alıntı: eren1812

Gecenlerde arkadas android cihazi sifirlayacakti acti google yedek rehber yedeklendi dedi sifirladi. Acti telefonu hesabi rehber falan hicbisey yok. &#128514;&#128514;&#128514; ama ios ta boyle bir durum yok. O yuzden andriodle ios u karsilastirmayin. Daha rehberi guvenle yedekleyemiyor gerisi hikaye.

Arkadaşınız becerememiş. Senkronizasyon açık ise her türlü yedekleme yapılıyor. Bunda sistemin bir sorunu yok. Google'a yedekleme yapamadıysa -ki bu çok saçma otomatik yedekleniyor zaten- kullandığı cihazın markasının Cloud hesabına yedekleme yapsaymış. Ona da yapmadıysa Rehber yedeğini direkt olarak alsaymış. Hiçbirini yapamayıp ''sizin de daha rehber yedekleyemiyor'' demeniz akla havsalaya sığar bir hareket değil.

Ayrıca telefon açınca rehber direkt olarak gelmez. Google hesabına giriş yapacak sonra da telefonun senkronizasyonu açık mı değil mi ona bakacak. Her neyse boşuna nefes tüketiyorum. Kimseye bir şey kanıtlamaya gerek yok.

Yazılımsal işlemlerden anlayan bir Iphone kullanıcısı olarak Android platformunu her anlamda IOS 'tan önce görüyorum. Benim görüşüm bu yönde. Saygılar.

• İos mercedes x seris gibi ince detaylar işçilik android de nissan navara gibi 😁 bende uzun bir süre androidden geçtim iosa bence ios hala ios stabil ince detaylar ve kullanıcının kullandığı yönde en kullanılabilir olanı sunuyor

• geliyor hocam defalarca yaptım

• 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.