Şimdi Ara

İnverter Kaynak makinesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
8
Favori
112.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam Millet . Bende bu konuda yeniyim Stayer Citywork 125 Amper diye bi makina aldım bilmiyorum kullanan oldumu aranızda . Minyatürk bişey ben henüz uzun süreli kullanmadım . İspanya üretimiymiş . Fimer Stanley ve Stayer arasında çok gidip geldim . Yakından incelemelerim sonucunda Stayer Citywork markayı tercih etim umarım beni üzmez .
  • boys818181 kullanıcısına yanıt
    Naçizane görüşüm fimer ı diğer Stanley vs markalarla kardilastirmaniz yanlış olmuş. Fimer dünya lideridir alanında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pkm kullanıcısına yanıt
    evet Fimeri çok duymuştum italyan markası diye ama Kaynak makinalarının üretim yerini hiç bilmiyorum nerede üretim yaptırdığını belkide Çinde üretiyorda olabilir . Birazda Stayer olan marka İspaya üretim olduğundan tercih sebebim oldu . Yeterli bütçem olsa Askaynak alırdım ama çok amatör kullanıcı biri olduğu için o bütçelere çıkmak istemedim sonuçta benim yapacağım en fazla 2 punta . Arz talep meselesi bence biraz .
    Fimer sadece İtalya da üretir. Stayer bilmiyorum hiç duymadım ama diğer marka cin mali yanlış bilmiyorsam.

Bilgi için teşekkürler . Burdada Fimer İtalyan Stayer de İtalyan görünüyor . İlginç .
    www.hirdavatmarketim.com
    Markaların Üretim Yerleri (Menşei)
    https://www.hirdavatmarketim.com/Markalarin-Uretim-Yerleri-Mensei,DP-33.html
    Rica ederim, zira ben de uzman kullanıcı değilim ama aldığımı araştırarak alırım muhakkak sizin gibi. Bende fimer var ancak araştırırken stayer firması üstüne durmamistim. yukarıdaki mesajımda da "stayer" hakkında bilgim yok ama Stanley cin mali demiştim.
    Her halükarda güle güle kullanmanızı temenni ederim.

teşekkür ederim . Başka arkadaşlar varsada tecrübelerini paylaşırsa sevinirim .
  • selamlar,
    ben magmaweld (Oerlikon) kaynak makinesini öneriyorum. Adamlar herşeyini Manisada yapıyorlar. tabiki transistör, diyot, direnç vs yurtdışından geliyor ancak ana kart tasarımı, imalatı, trafo ıvır zıvır herşeyi ile kendileri tasarlayıp üretiyor. Bu yüzden toplama gibi sağı solu başka parça değil. Çin mallarındaki gibi üzerinde 200 amper yazıp gerçekte 150 amper çıkmıyor. Türkiyenin en ücra köşesinde servisi bayisi var. ministick diye bir makinesini aldım 3 ay önce. 4 kilo bir şey. aletle 3,25 elektrodu durmadan yaktım. yazlıkda demir korkuluk yaptım. banamısın demedi. hatta bir arkadaşa ödünç verdim. o da gitti sonradan birtane aldı. zaten fiyatlar hemen hemen aynı. neden gidip elin çinlisine yabancısına para vereyim? İsteyene makine resmini vs atarım. şiddetle tavsiyemdir.
  • Bu Stayer Citywork 125 kaynak makinesinden geçen yıl bende aldım, küçük boyutlu olması hoşuma gitmişti,kaynak yapışı falan güzel o yönden sıkıntı yok
    Gelelim can alıcı noktaya

Bu makineyi alalı 1 yıl oldu ama yazlıktaki evime aldığımdan çok kullanmadım, toplasan 2-3 saat anca kullanmışımdır

Geçende deniz kenarındaki yüzme merdiveninin kırılan yerini kaynak yapmak istedim,uzatma kablosu çekip makineyi fişe taktım Ve çalıştırdım

Kaynak yapmaya başlamadan amperi ayarlamak istediğimde makineNin içinden çıt diye bir ses geldi ve stop Etti

Bu arada evimin sigortasınıda attırdığını gördüm , neticede makine bozuldu, tabiki servisine göndermek için kitapçıktaki servisleri telefonla aramaya başladım

İşte olay burda patladı

Aradığım servislerin çoğu biz buna bakmıyoruz deyip telefonu yüzümüze kapadılar, diğer bir kaç taneside , biz tamir yapmıyoruz , bunu tamir yapan tek yer var, oda istanbulda ümraniyede kadosan sanayi sitesinde , sadece orası bakıyor bize gönderirsen bizDe oraya göndericez, istersen sen direk oraya gönder dediler

Sonunda söylenen yeri aradım, makineyi kargoyla gönderdim

2 gün sonra aradılar , söyledikleri aynen şu

MAKİNENİN TRAFOSU YANMIŞ, BU ELEKTRİK DALGALANMALARINDAN OLURMUŞ VE GARANTİYE GİRMİYORMUŞ AMA BİR SEFERLİK ONARIP GÖNDERİYORLARMIŞ, BİDAHA OLURSA ÜCRETLİYMİŞ
    MAKİNEYE UZATMA KABLOSU TAKMADAN KULLANMALIYMIŞIM AKIM ZAYIFLAMASI OLUR VE ARIZA YAPARMIŞ

Tepem attı olur dedim şebekedeki elektriğin üreticisi benmiyimde voltaj dalgalanması kullanıcı hatası oluyor, ayrıca uzatma kablosu takmadan nasıl kaynak yapıcam, KAYNAK MAKİNESİNİ KAYNAK YAPACAĞIM YERE DEĞİLDE, KAYNAK YAPACAĞIM YERİ KAYNAK MAKİNESİNE GÖTÜRECEKMİŞİM

MANTIĞA BAKARMISINIZ

Valla dostlar benden tavsiye bu makineyi küçük boyutuna ve özelliklerine aldanıp almayın

Akım koruma özelliği var yazıyor ama makinem yandı
    Uzatma kablosu kullanmanızda güç düşmez yazıyor ama servis uzatma kullanma diyor

Söyleyeceğim şu

Önemli olan servis ağı ve müşteri memnuniyetidir

Bunda hiç biri yok
    Bunu alana kadar servis ağı çok olan malının arkasında duran ve kolay arıza yapmayan markaları tercih edin
    MeSela fimer, magmaweld, as kaynak gibi

Ben yandım sizde yanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgıç murat -- 15 Eylül 2020; 12:43:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.