Şimdi Ara

Inversion Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
13.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyun iyimi bilmem ama bende şuan yüklü şimdiye kadar bi havaya sokamasada iyi duruyor.ne diyeceğimi bilemedim
  • Video incelemesi için tesekkürler...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • cok güzel OYUN 2.SİÇIKARSA COK İYİ OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

yukarda bazı tartışmaları okudum gereksiz yere inatlaşmış arkadaşlar
    halbuki bu sonucta bir inceleme ve incelemeyi yapan arkadaş bunu çok iyiyapamamamış bir sebebide vardır belki hastadır belki zamanı yoktur hastası vardır vs vs.. bin tane insani mazeret sayılabilir ... yok eğer ign şöyle puan verdi diye aceleye getirmişse bu arkadaşta o tarzda puan kırmışsa komik olmuş bencede:)
    genelde incelemerinizi çok kaliteli buluyorum arada bu tür insani mazeretlerinizi baştan söylerseniz aslında daha iyi olur .. ign eskiden cok daha güzeldi ama o da sonradan cokta iyiye gitmiyor.. puanlamaları cok tutarsız yada size uygun deil.. bence siz kopya yapmayıp kendi hakettiği puanlarınızı verin böylesi dahagüzel diye düşünüyorum. biz sizi siz oldugunuz için seviyoruz.iyi çalışmalar

Sen Yanlış Anlamışsın Lütfen Tekrar Oku

• Oynanışını kimden aldıklarını çok belli etmişler
  • Arkadaşlar oyunu aldım bizim cdciden daha yüklemedim ama şimdi yükliyicem.Kapı kırılmıyo diye puan kırılmasına çok üzüldüm :( Oyunu gerçekten çok ayrıntılı incelemişsiniz. Bu tür hatalar çok oyunda karşılaşabilir. Bence Oyun gayet güzel ve inceleme yaparken detayına değil zevkine bakmalısınız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.