Şimdi Ara

İntihar etmeyi düşününce mutlu oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 26 Aralık 2016; 18:21:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndreaNilmar

yeni trolümüz sensin herhalde bi intihar konularıdır gidiyo

Ne alaka hocam? Bu troll olduğumu mu gösterir yoksa bu işe cidden kafa yorduğumu mu? Bare siz bazı şeyleri bu kadar hafife almayın.
  • Bu yorumuma TCK maddesi falan koymanıza gerek yok ama hayatı berbat giden insanlara yaş farkı tanınmaksızın ötenazi hakkı tanınmalı diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız değilsin. Fakat intihar etme düşün sadece. Hele ateistsen hiç etme. Ben inançlı olsam belki ederdim.
  • NeYaşAMAMa N kullanıcısına yanıt
    lol
  • 2 kere intihar girişiminde bulundum. Bu işi kökünden bitiremeyecekseniz hiç yapmayın. devamında bununla yaşamanın ne kadar zor olduğunu bilemezsiniz. etrafınızdekiler bilmese bile siz o anı sık sık hatırlıyorsunuz. benim yaptığım şey yüzünden yüzümde bir sürü kırık oluştu. aynaya her baktığımda bu kırıkları görüp gözüm doluyor. en mutlu anınızı bile mahvedebiliyor. ve bir kere yaptıktan sonra başarısız olsanız bile, sürekli yapsam diye aklınızdan geçiriyorsunuz. beni duraklatan kız kardeşim. liseye önümüzdeki yıl başlayacak. onun psikolojisini düşünmek beni durduruyor. sizi durduracak bir şey olmayabilir. o yüzden bu düşünce sizin sonunuzda olabilir. ben psikolog veya psikiyatr değilim size yaşadığımı anlatıyorum. benim size tavsiyem ölmek için çok kararlı değilseniz eğer böyle şeyler düşünmeyin. kendinize bir hobi edinin veya insanlarla daha fazla vakit geçirin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İntahar etmek isteyen bunalımda dır ve çıkış yolu arar ancak intihar edeceği için mutlu olmaz sen yanlış anlamışsın konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhoryWarrior

İntahar etmek isteyen bunalımda dır ve çıkış yolu arar ancak intihar edeceği için mutlu olmaz sen yanlış anlamışsın konuyu

Yanlış anlamadım, sadece çıkış yolunun intihardan başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Hayatım berbat her yönden psikolojim beni çok etkiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.