bunlara gerek yok reklam kokan hareketler bunlar MİKE
şaka bir yana hayat güzel bee bardağın dolu tarafına bakarsan çok güzel
boş tarafına bakarsan bir dakka yaşamaya bile değmez.
Önemli olan hayata hangi perspektiften baktığın
bombanın pimini çek ağzına koy geri saymaya başla acısız bir intihar tek sorun etrafa saçılan parçaları toplamak sorun olabilir yada 50 cal bir tüfek ile beyninden vur kendini acısız ve direk ölüm yadA bir nükleer başlık ile kendini patlat % 100 hissetmezsin , atomlarına ayrılırsın yada , ip ile kendini as en basit intihar şeklidir maddi olarak hiçbirşey gerektirmez yada hayvanat bahçesinde aslan yada kaplanın kafesine gir işgence çekerek öl yada aktif bir yanardağa git lav akıntısının içine gir erirsin direk
Hacı tüm intihar edecek arkadaşlara söylerim eğer intihar edeceksen öyle kendini bıçaklamayla 25. kattan atlamayla olmaz bu işler. Hadi diyelim atladın 25. kattan 7. katın oralarda "hass... baba ne yaptım ben ya, ölmek istemiyorum" dedin ne olacak? Eee taaa 25. kattan atlamışsın son 7 kat kala geri dönmek olmaz, öleceksin tabiki de. İşte tam bu noktada benim sana önereceğim intihar planı geliyor akla. Tamam hazırım intihar edeceğim dediğin gün eve gir "anne ben intihar ediyorum" de git odana. Çıkma dışarı ya da sıkılınca çıkarsın. Ama ne olursa olsun ne su iç ne de yemek ye. İntihar etmek istiyorsan elbet susuzluktan 3-4 gün sonunda ölürsün. O 3-4 gün boyunca da düşünecek gerçekten uzun zamanın olacaktır. Uzun uzun her şeyi en derin noktasına kadar düşünürsün. Eğer o 3-4 boş günün ardından hala intihar etmeye kararlıysan korkma, sen gerçekten intiharı kafaya koymuşsun. Açlığın verdiği baskıya rağmen geri dönecek hiçbir nedenin yokmuş. Artık kalan son saatlerini de güzel bir intihar mektubu yazmakla geçir. Otobiyografini yazabilirsin hem eğlenceli olabilir
Benden bu kadar artık karar senin
madem ölmek istiyosun sevmediğin kişilerle beraber öldür
sınırsız yedin
intihar ezikliktir. kaçmaktır. çözüm olamaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme