Şimdi Ara

intihar edecek olsaniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • intihar edecek olsaniz hangi yolu secerdiniz...psikopatca bi soru amaa ben hep dusunurum..aci cekerek olmk ve insanlarin nasl oldugunu duymasimi iyi yoksa sirdan bi secimle arkanizdan sadece hata yapti demelerimi..silahlami haplami bicaklami..???

• eğer hangi şekilde intihar edeceğine karar weremediğinden açtıysan bu başlığı, oylama olarak değiştir
  • kadınlar daha çok fiziklerine zarar vermeyecek yollar seçerlermiş ilaç içmek gibi erkekler daha kanlı yada vahşi eylemler tercih edermiş kendini asmak gibi.
    intihar bilim le ilgili bi site vardı orda çok ayrıntılı istatistikler var.googleden ara bulursun.
  • intihar etmeyi dusunmuyrum..dusunsemde ole diger kadinlar gibi zarrsz seyleri terch etmesdm acikcasi daa vahsi seyler isterim her zamn...on yil sora bile insanlarin dilinde olu o kizi hatrliyomusun ?denmesini isterdim arkamdan..siz nasil ederdiniz??
  • gösteriş için intihar edilmez. intiharın da bi adabı var kardeşim
  • gerci kendim icin deil bazi insanlar icin ysiyorum yaa..neyse..senn imzan gibi yani potasium..
  • gosteris dei yaa oo..her insan gibi boktan bi yolla gebermk istemiyorum okdr bi gun edeck olursmda basrsizlik istemem..ilac icipte kusmk hastaneye kaldirilip midesi yiknmk gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizi ne kadar maas tatmin ederdi
    5 yıl önce açıldı
    intihar etmek istiyorum
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her neyse ben kızdırmak için böyle konuşuyorum

beynimi paramparça edecek bi pompalı işime yarar
  • hmm..cokk ii.. aklma kim geldi biliomusun..kurt tabiki..gerci hic cikmiyoo amaa
  • ben gidip bir ferrari calardım ! sonra 280 km surat ile bir sure gittikten sonra direksiyonu kırıp el frenini cekerdim . . .
  • zengin bi olumm
  • uzun 9'lu ile kalbime sıkarım. ilk başta çok az ağrı hissederim. eğer ağrı hissetmek istemiyorsan beynine sık. beyin ölümü tercihtir.

• Cehenneme kazık çakmak asla istemem..

millet cenette o meyve yerken güzel güzel yaşarken nehirlerden sular içerken ateşin korunda yanacak kadar deli degilim....

topici lıyorum....

• çok yüksek bir yerden atlardım ve uçmanın ve o hızla çakılmanın nasıl bi şey olduğunu tadardım

• OĞLUM İĞNEDEN KORMUYORSAN ALACAKSIN 70 MİLİGRAM MORFİN YA DA İŞİNİ GARANTİYE ALMAK İÇİN 95 YAP DOZU.BASACAKSIN DAMARDAN.EN FAZLA İKİ ADIM ATABİLECEK ZAMANIN VAR SONRA CEHENNEMDE MARILYN MANSON VE ZEBANİLERLE PİŞTİ OYNAYACAKSIN

• quote:

Orjinalden alıntı: Cihan4512000

OĞLUM İĞNEDEN KORMUYORSAN ALACAKSIN 70 MİLİGRAM MORFİN YA DA İŞİNİ GARANTİYE ALMAK İÇİN 95 YAP DOZU.BASACAKSIN DAMARDAN.EN FAZLA İKİ ADIM ATABİLECEK ZAMANIN VAR SONRA CEHENNEMDE MARILYN MANSON VE ZEBANİLERLE PİŞTİ OYNAYACAKSIN

NİYE ENGELLENDİ YAZIYO YAWANLAMADIM VALLA

• HAYDA MESAJ NİYE ENGELLENDİ YAZIYO YAAAAAAAAAA?
  • en güzel yolu tarif ediyim ilk başta 10m kadar 0.75 elektirik kablosu alınır düzenli olarak her yarım metrde 2cm kabloyu soyulur sonra kablo vücuduna dolanır ve cıplak kısımlarını vücuduna bantlanır( bu arada kablunun faz olucak ucuna on/off anahtar bağlanır eline gelicek bi kısma anahtar yerleştirilir) sonra kablo pirize bağlanır ayaklarını ıslatacak kadar su dolu olan bi küvete girilir daha sonrada son bi kez etrafına bakılıp anahtarı on konumuna getirilir hayırlı yolculuklar
  • o çok acı...

hem fazla abartmışşsın hocam. ne gerek var titreyerek ölmeye ben cebin titreşimini bile kullanmıyorum.
  • biz arkadaslarla oturu bi olum planlamistik..birini bayilttktan sonra iki tane buz cubugunu alip sarkit da denebilir kulaklarindan iceri dogru hafifce sokacaksin..ardindandaaa o buzlarin beyne zarar vermesini saglmk icn iice sokucktk..ve buz eriyince ortada bi silahta kalmickti..sadece su?..adam ya olur yada felc olurdu bitksel hayat fln..ole iste..
    hmmm..HMM uykum geldi sutumu iciyim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.