Şimdi Ara

İnterrail yapan yapmak isteyen yapan tanıdığı olan var mı ? YARDIMIN LAZIM DH!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben rezervasyonsuz gittim ama pişman da oldum yani. Mesela Milano'ya gece 12 gibi varmıştık. Şehirde bişey bilmiyoruz, tourist information da kapalıydı. Neyse yürüye yürüye bi hotel bulduk ama dökülüyor, kliması yok, acayip sıcak. Geç oldu diye girelim dedik ama meğersem Milano'nun kötü mahallelerinden biriymiş. Etrafta hayat kadınları falan, kapının önünde sürekli ayak sesleri, bizim kapının önünde durmalar falan. Kapının altından gelen ışıktan hepsini anlıyorduk gündüzü zor etmiştik. Ben ara ara uyumuştum da arkadaş hiç uyuyamamıştı mesela.

www.booking.com en iyi sitelerden biri. Puan sistemi de var, yani kullanıcılar puan veriyorlar. Ona gçre iyilerine bakabiliyorsun. Şehirdeki mahallelere göre ayrılmış hoteller var fiyatlarına göre. Resimli de.

Benim tavsiyem şehre gitmeden 1 gün önce rezervasyon yaptırmanız. Yola çıkmadan burdan rezervasyon yaptırmayın çünkü düşündüğünüz plana sadık kalamayacaksınız.

Başka merak ettiğin sorular varsa cevaplamaya çalışırım burdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

Ben rezervasyonsuz gittim ama pişman da oldum yani. Mesela Milano'ya gece 12 gibi varmıştık. Şehirde bişey bilmiyoruz, tourist information da kapalıydı. Neyse yürüye yürüye bi hotel bulduk ama dökülüyor, kliması yok, acayip sıcak. Geç oldu diye girelim dedik ama meğersem Milano'nun kötü mahallelerinden biriymiş. Etrafta hayat kadınları falan, kapının önünde sürekli ayak sesleri, bizim kapının önünde durmalar falan. Kapının altından gelen ışıktan hepsini anlıyorduk gündüzü zor etmiştik. Ben ara ara uyumuştum da arkadaş hiç uyuyamamıştı mesela.

www.booking.com en iyi sitelerden biri. Puan sistemi de var, yani kullanıcılar puan veriyorlar. Ona gçre iyilerine bakabiliyorsun. Şehirdeki mahallelere göre ayrılmış hoteller var fiyatlarına göre. Resimli de.

Benim tavsiyem şehre gitmeden 1 gün önce rezervasyon yaptırmanız. Yola çıkmadan burdan rezervasyon yaptırmayın çünkü düşündüğünüz plana sadık kalamayacaksınız.

Yardımın için teşekkürler fakat gitmeden 1 gün önce nasıl rezerasyon yaptırabilirizki sonucta yolculuga cıktık mı yanımızda internet olmayacak. Bu arada merak ettigim bi diğer konus ise gunluk oda fiyatları asagı yukarı ne kadardı ?

• bende bu yaz gitdecem nasipse..
    1 senedir araştırıyorum gitmiş kadar oldum hertürlü soruyu sorabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaNDeR

quote:

Orijinalden alıntı: zdbrg

Ben rezervasyonsuz gittim ama pişman da oldum yani. Mesela Milano'ya gece 12 gibi varmıştık. Şehirde bişey bilmiyoruz, tourist information da kapalıydı. Neyse yürüye yürüye bi hotel bulduk ama dökülüyor, kliması yok, acayip sıcak. Geç oldu diye girelim dedik ama meğersem Milano'nun kötü mahallelerinden biriymiş. Etrafta hayat kadınları falan, kapının önünde sürekli ayak sesleri, bizim kapının önünde durmalar falan. Kapının altından gelen ışıktan hepsini anlıyorduk gündüzü zor etmiştik. Ben ara ara uyumuştum da arkadaş hiç uyuyamamıştı mesela.

Yardımın için teşekkürler fakat gitmeden 1 gün önce nasıl rezerasyon yaptırabilirizki sonucta yolculuga cıktık mı yanımızda internet olmayacak. Bu arada merak ettigim bi diğer konus ise gunluk oda fiyatları asagı yukarı ne kadardı ?

internet cafe çok avrupadada rahatlılla bulursun.. hostel fiyatlarıda ortalama 25 euro. yani 30 ada var 20 yede

• Arkadaşın dediği gibi internet cafelerden yapın. O şehirden ayrılmadan 15 dk'lığına cafeye gidin ve rezervasyonunuzu yapın.

Hostel fiyatlarına gelirsek... Açıkcası biz hostellere kalmadık nedeni de hostellerin bize göre olmaması. Başkalarıya ortak oda, tuvalet kullanıyosun, genelde kliması yok, kahvaltı vermiyor vs.
    Onun yerine biraz daha para koyup adam gibi otellerde kalmıştık. Şehir merkezinde ayrı odalı, kahvaltılı, konforlu...

Hostel fiyatları ne kadar bilmiyorum ama dediğim siteye bakıp öğrenebilirsin. Yaza gideceğiniz için fiyatlar biraz daha artar söyleyeyim.
    Hotel fiyatarı ise şehirden şehire değişiyordu. Örneğin Roma en pahalısıydı ki günlük yaklaşık 25 euro vermiştik 3 kişilik odaya. Ama kahvaltısı, odalarda Tv'si ve kliması, lobide beleş internet bağlantılı pc'leri vardı.
    En ucuz hotel de Atina'daydı. 5 yıldızlı müthiş bi kahvaltısı olan bi otelde kalmıştık ve 10 euro civarında para vermiştik kişi başı.
    Ortalama olarak işte 20-25 euro arası değişir kişi başı hoteller. Ama dediğim gibi hostellerden daha iyi, güvenli ve konforlu buralar.

Bu iş biraz da bütçe meselelsi tabi. Eğer hotellere bütçeniz yetmez, illa hostel derseniz booking.com'u iyice araştırın, kullanıcı yorumlarından seçmeye çalışın kalacağıonız yeri.

Bu arada otel masraflarından kısmak için gece tren yolculuklarını öneririm mutlaka. Gece binip sabah indiğimiz trenler çok oldu, böylelikle hem hotel parasından yırttık hem de gün kaybı yaşamadık.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.