Bildirim
İnternetten tüm dünyadaki güvenlik kameralarını izlemek(?)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
bunu herkes biliyo ama kimse sana cevap vermez belki bunu yazdiğim için bile başıma çok kötü şeyler gelebilir
konu silinmeli -
-
evet bende o konuyu aramıştım bulamadım çok güzel günlerdi bee adam IP kamerayı oynatıyoduk adam bize bakıyodu -
eğer böyle birşey varsa süper olur -
Ilk once google aciyoruz. Sonra "inurl:/view/index/shtml" komutunu search bolumune yaziyor ve ara tusunu basiyoruz. Onumuze bircok link cikacaktir. Gozunuzu kestirdiginizi acip kameranin gosterdigi yeri izleyebilirsiniz. Ben mesela Almanyada bi sehirinin kameresini actim, bunda kamerayi donderme ve zoom etme ozellikleride vardi. Mesela kameranin gorus alaninda ev varsa, kamerayi donderip sonra (zoom) yapip evin icine kadar giriyorsunuz. Bazi kameralar is yerlerini ayit, insanlari calisirken izleyebiliyorsunuz. Yada Japonyada bi caddenin guvenlik kamerasindan izleyebiliyorsunuz. Deneyin ve gorun .Yapmanız gereken sadece tıklamak ve gelecek onları onaylamak(activex falan)
alıntıdır....
__________________ -
-
Bi adam vardı sürekli bilgisayar başındaydı neydi onun adresi.. -
quote:
Orjinalden alıntı: :HAKAN:
birazdan orda kötü şeyler olacak sankilink pm pls
-
benzer bir site var istediğiniz şehirdeki kameraları izleyebiliyosunuz ? birgün izlerken adamın biri elinde telefon geldi kameraya el salladı hiç unutmam
www.earthcam.com -
Zoom tuşuna ve diğer tuşlara basınca paralo diye bir ekran geliyor?Nasıl zoom yapıyoruz -
çoğu çok yavaş açılıyor -
googlea alison angel yaz 2. sonuca gir.
Kalbin varsa aman girme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 2 Ekim 2008; 20:59:19 > -
Evet arkadaşlar hatırlayan yokmu adam gibi adresleri? -
ben bi evin yatak odası kamerasını bulmuştum ama linki sildim -
-
Çok saol bnde bu linki aramıştım -
quote:
Orjinalden alıntı: mllm
http://forum.donanimhaber.com/m_14378472/tm.htm
tam vericektim bi baktım vermişin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X