Şimdi Ara

İnternetten para kazanmak gerçekten mümkün mü? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
11.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İNRETNETTEN PARA KAZANMANIN EN KOLAY VE RİSKSİZ OLANI PTC SİTEMİDİR YANİ (PAİD TO CLIK )TIKLA KAZAN.

    1. EN ESKİ VE GÜVENİLİR OLANI http://www.clixsense.com/?7097458

    2. ÖDEME TALEP EDER ETMEZ PAYPALA ÖDEME YAPAN PTC SİTESİhttp://www.neobux.com/?rh=68616D6974756E6C75

    3. GÜVENİLİR ÖDEME YAPAN BİR SİTE KİRALIK REFLERİN PERFORMANSI ÇOK İYİ http://legacyclix.com/?ref=hamitunlu

    4. ESKİ GÜVENLİR BİRSİTE ALMANLARIN TIKBAŞI 0.03 VERİYORhttp://wad.ojooo.com/register.php?ref=hamitunlu

    5. REKLAMLARI TIKLADIKTAN SONRA İZLEMENİZ GERKMİYO GÜZEL BİR SİSTEM http://www.buxleader.com/?ref=hamitunlu




  • Arkadaşlar size internetten güzel paralar kazanabileceğiniz bir site önermek istiyorum.
    Paidverts Nedir ?
    Paidverts PTC siteleri dediğimiz Paid To Click yani tıklama başına para kazandıran siteler anlamına gelmektedir. Paidverts sitesi bu siteler arasında en iyisidir. Neden mi ? Lütfen aşağıyı okuyunuz. İnternet Cafeniz varsa veya pc başında zaman geçiriyorsanız harika bir ek gelir kazanabilirsiniz.


    Peki neden En iyisi Paidverts ?

    1) Mayıs 2014 yılında açılmış ve PTC sitelerinde devrim yaratmış gelmiş geçmiş en iyi PTC sitesidir. Neden mi ? Alttaki maddeleri okuyabilirsiniz.

    2) Diğer PTC siteleri gibi aylarca hesapta para biriktiricem ve referans kiralıcam diye uğraşmazsınız. Çünkü Paidverts'de referans kiralama yoktur. Puan biriktirir ve puanına göre reklam çıkmasını sağlarsınız. Ne kadar çok puanınız varsa o kadar büyük meblalı reklamlar çıkar. 1 ay sonunda 0.25$, 0.45$, 0.85$'lık reklamlar çıkabilmektedir. Ayrıca diğer PTC sitelerinde referans kiraladığınızda referanslarınızın bazıları tıklama yapmayabilir veya istendiği oranda tıklamaz bu da para kaybetmenize neden olur. Paidverts'de böyle bir dert yoktur. Hak edip kazandığınız puanları biriktirir ve puanınıza göre seviyelere girersiniz ve hangi seviyedeyseniz o seviyenin rakamlarını kazanırsınız. Yani emeğiniz boşa kesinlikle gitmez.

    3) Paidverts sitesinin sahibi Joel William Cook PTC dünyasında en dürüst admin olarak tanınır ve kendisinden dahi olarak bahsedilir. Bunu da araştırabilirsiniz.

    4) Site hazır PTC scripti değildir. Tamamen özel olarak kodlanmıştır ve alt yapısı çok sağlam algoritma kullanılarak hazırlanmış eşi benzeri olmayan bir sitedir. Siteyi incelerseniz zaten bunu siz de anlayacaksınız. Jo'nun diğer sitesi MyTrafficValue 2011 yılından beri açık ve hizmet vermektedir. Şirketi bellidir. Admini bellidir. Facebook'u bellidir. Şeffaftır. Diğer adminler gibi gizli saklı işler yapmamaktadır.

    5) Referansınız olursa puan kazanmak için yapmış olduğu yatırımlardan %10 izlemiş olduğu reklamlardan ise %5 kazanırsınız. Mesela referansınız 0.1$'lık reklam izlemiş ise sizin balance'ınıza direk 0.05$'lık bir para yansır. İleride bu referansınız puan olarak yükseklere çıktığında ve 20$'lık bir reklam izlediğinde sizin hesabınıza direk 1$ yansıyacaktır.

    6) Sitenin forumu sürekli açıktır ve Jo site ile ilgili tüm bilgileri paylaşmaktadır. Hatta bir önceki gün hangi puanda olan kişiler ortalama ne kadar kazanmış onların bilgilerini düzenli olarak paylaşmaktadır. Bu paylaşımlardan hangi puanda kimler kazanıyor görebilirsiniz. Siz hangi puanlarda ne gibi rakamlar kazanacaksınız görebilir ve ona göre yatırımlar da yapabilirsiniz. Örneğin 100$ yatırsam şu puana ulaşırım (310.000 puan yapar ve 6.grupta yer alırsınız) ve 1 ayda geri çıkartırım sonra kazanmaya başlarım şeklinde..

    7) Mini ve Mega Upgrade seçenekleri sayesinde 2.99$ veya 19.99$ vererek siteye yapılan yatırımlardan 1 hafta boyunca %1 komisyon almanız mümkün. Şayet siteye yatırımlar çoksa size dönecek olan komisyonlar da o kadar çok olur. 2.99$ veya 19.99$ verip fazlasını almanız mümkün tabii yatırımları takip etmeniz önemli.

    8) Hesabınızı tatil moduna alabilir ve dondurabilirsiniz. Tatilden döndüğünüzde kalmış olduğunuz yerden devam edebilirsiniz.

    9) Siteye cebinizden para yatırarak puanınızı bir anda arttırabilir ve yüksek mebladaki reklamların çıkmasını sağlayabilirsiniz. Örnek : 1.600.000 puanı olan bir kişi 10 Kasım'da 56$ kazanmıştır. Bir tane 35$'lık reklam çıkmıştır. Şayet bu kişi referansınız olsaydı sadece o reklamı izleyerek size de yaklaşık 1.5$ kazandırmış olcaktı.

    10) Site şeffaftır. Site istatistiklerini, üyelerin istatistiklerini, kimin kaç puanı olduğunu, kimin reklamdan ne kadar referanslarından ne kadar kazandığını, siteye yapılan yatırımları.. Herşeyi görebilir ve takip edebilirsiniz.

    11) Para çekmek istediğinizde hesabınızdaki para 2 gün içinde paypal hesabına geçer. Her yerde araştırabilirsiniz. Paidverts ödememi yapmadı diyen 1 kişi bile bulamazsınız çünkü düzenli olarak ödemeleri yapar. Ben gireli 2 ay oldu ve şimdiye kadar 5 kere ödeme aldım. Zaten resimler altta mevcut inceleyebilirsiniz.

    12) Daha iyisi varsa zaten kesinlikle oraya üye olunuz. Şayet hergün düzenli puanlara ve reklamlara tıklarsanız 1-2 ay içinde çok iyi kazançlara ulaşabilirsiniz. Deneyin ve görün.

    Hiç boşuna diğer sitelerde azıcık azıcık kazanıcam diye uğraşmayın. Paidverts'i deneyin kendiniz karar verin. Beğenmezseniz de gelin konu altına yazın tartışalım.

    Siteye üye olmak ve para kazanmaya başlamak için tıklayın...




  • Arkadaslar bence bu sistemi bir deneyin sermaye gerektirmiyor , kaybedilecek birsey de yok. İşlem yasal ve site sahibinin yeri yurdu belli ticari kaydi sitede verilmiş, ben bir deneyin derim , detayli bilgi isteyenler
    Linke girip 2 dakikada uye olabilir , ve bilgi alabilir. Diger tum sorulariniz icin bana mail adresimden bana mail ulaşabilirsiniz
    yasocan_81@hotmail.com

    Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada:
    http://umys.org/?ref=cerkez59

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar forum sitelerine üye olup verilen sitelerden üye toplamak yeterli. Vakit kaybı da değil. Kazanmaz diye bir şey yok. Biraz emek biraz takip etmek.
    Yazdığım siteler gerçekten kazandıran siteler. Üye topla, Anket dolur, Reklam izle bu kadar. Sonrası geliyor. Clixsense 2. sırada olana bende önce kim uğraşacak bekle bekle gelmez diye düşünmüştüm fakat anket geliyor reklam gitgide fazlalaşıyor 1 ayda 9 usd yaptım ve üyelerden de kazanıyorsun. Çok kazçlı bir sistem özellikle tavsiye ediyorum

    1 -https://www.qassa.com.tr/7641
    2 -http://csl.ink/eHV
    3 -https://www.myiyo.com/?ref=271123839
    4 -http://www.neobux.com/?r=tarat33

    İşlem ayrıntıları




    Ödeme Alındı (Benzersiz İşlem No 4Y703021P7447502K)

    Gönderen:
    ClixSense (Ödemeyi gönderen: Teyitli)
    Ödemeyi gönderen:
    payments@clixsense.com

    Kurumsal İletişim Bilgileri

    Müşteri Hizmetleri URL'si:http://www.clixsense.com
    Müşteri Hizmetleri E-postası:
    info@clixsense.com

    Toplam tutar:
    $7,84 USD
    Ücret Tutarı:
    $0,00 USD
    Net tutar:
    $7,84 USD


    Para iadesi bildirme Yardım

    Ödemeyi iade etmek için en fazla 60 gününüz vardır.

    Tarih:
    02.03.2015
    Saat:
    23:14:43 GMT+02:00
    Durum:
    Tamamlandı

    Konu:
    ClixSense, PayPal aracılığıyla size $7,84 USD gönderdi.
    Özel Not:
    Thanks for your business
    Ödeme türü:
    Anında
    İlk ödemem ve çok kısa zamanda. Kesinlikle clixsense tavsiye edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarat33 -- 3 Mart 2015; 9:27:05 >




  • Merhaba arkadaşlar

    Teknolojinin ilerlemesi ile ”internetten para kazanma” bir hayli yaygınlaşmıştır. Bende epey zamandır bu iş üzerine araştırmalar yapmakta kafa yormaktayım. Gördüm ki internetten para kazanmak mümkün ancak öyle sanıldığı gibi kolay değil, internetten hatırı sayılır miktarlarda para kazanmanız mümkün. İnternetten para kazanma konusunda araştırma yaparken hangi sıralamaya göre yol alacağınızı bilmeniz gerek. En son yapılacak işi ilk önce yaparak zamanınızı ve sabrınızı boşa harcamayın. Ben bu konuda kaç internet sitesi dolaştım kaç yazı okudum sayısını bile unuttum, internetten para kazanma yolları ile ilgili değerli bilgilerin olduğu http://www.parakazanmafikirleri.net sitesini size önerebilirim. Buradan fikir edinebilir güncel olarak takip ederek sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz.




  • Sermayesiz web adsense ile para kazanma

    Sermayesiz kazanç sağlamanız mümkün öncelikle içeriğimiz’de bolca bahsedeceğimiz Adsense kavramını bilmiyorsanız bir önceki Adsense Nedir isimli içeriğimize göz atmanızı öneririm.



     İnternetten para kazanmak gerçekten mümkün mü?




    Sermayesiz web adsense ile para kazanİnternetten para kazanmak istiyoruz ama belli bir miktarda sermayemiz bulunmuyor o zaman çözüm basit Google ile para kazanacağız bu nasıl olacak nasıl kazanabileceğiz ne yaparak kazanacağız daha doğrusu gelin anlatıyım.

    Günümüzde artık günlük tutmak gibi bir kavram kalmadı insanlar düşüncelerini sanallaştırıp internet ortamına sokmaya başlamışken dışarıdan bir gazete veya dergi alıp okumak gibi alışkanlıklarımızda azaldı insanlar internet ortamında bir tık uzağında olan siteleri takip ederek bilgi sahibi oluyorlar peki bunları neden söylüyorum aklınızda bir fikir oluşmasını sağlamak ve az sonra maddeler eşliğinde soracağım sorular öncesi cevabınızı birazda olsa belirlemek istediğimden.

    Yazmayı sever misin?
    Bir konu hakkında veya kendinden bahsetmeyi sever misin , bu konuları paylaşmayı bir takipçi kitlesine ulaşmayı eğer bu sorunun cevabı “Hayır” ise bu cevabı “Evet” yapmanız gerekiyor yoksa sermayesiz web adsense ile para kazanma sizin için bir hayal diyebilirim.

    Hangi kategoride yazabilirim ?
    Bu soruyu kendi içinizde sorgulamanızı istiyorum nedeni çok basit eğer bir a konulu site açarak hem zevk alarak milyarlar kazanabilirsiniz yada b konulu bir site açarak zevk almazsınız ama milyonlar kazanabilirsiniz karar sizin elinizde bu konuda ilerleyen süreç ile birlikte en çok para kazanabileceğiniz kategorileri paylaşacağız ama şimdilik top sizde.

    Düzenli içerik oluşturabilir miyim ?
    Bu sorunun cevabı ne kadar kararlı olduğunuzu ve ne kadar internetten para kazanmak istediğinizi gösteren bir soru bu konuda baştan sizler ile anlaşalım emek vermeden bu sektörden köfte yiyemezsiniz kararlılık ve düzenli içerik oluşturabilme altın kuralımız haline gelmelidir.

    Bu soruları geçtiğine inanıyorsan bravo sen sermayesiz web adsense ile para kazanma konusunda kararlısın ve bir bakarsın bu konuda çok iyi paralar kazanabilirsin.

    Sermayesiz web adsense ile Para Kazanmak için Yapacaklarınız :
    Sermayemiz yok o zaman ne yapacağız Google’ın içerik oluşturmanızı sağlayacak uygulaması olan Blogger aracılığı ile işlemlere başlayacağız bu işlemler sırası ile sizlere açıklayacağım.

    Blogger.com adresine girerek daha önceden açtığınız bir gmail hesabı ile bağlanmak veya hesabınız yok ise gmail hesabına kayıt olarak blogger adresine girmelisiniz.
    Blogger.com adresine girdikten sonra aşağıdaki resim ile de gösterdik “Yeni Blog” kısmına tıklamanız gerekmektedir.





    *****************************************************************************


    Müzik dinleyerek para kazan


    İnternetten para kazanmanın en zahmetsiz ve en keyifli işlerinden biridir belki de gelin size bu konuda yardımcı olmaya çalışıyım konumuzun başlığında belirttiğimiz gibi Müzik dinleyerek para kazan isimli konumuzu sizler için hazırlamış bulunmaktayız.


     İnternetten para kazanmak gerçekten mümkün mü?




    Müzik dinleyerek para kazanHem keyif alarak hem düzenli bir ek gelir kaynağı oluşturacak basit bir iş kolu arıyorsanız bu müzik dinleyerek para kazanmak olabilir.

    Düzenli olarak müzik dinleyerek dinlediğiniz müziklerin sonunda yorum yaparak para kazanabilirsiniz ve oldukça iyi rakamlara kazanarak ek iş olarak sürdürebilirsiniz bu yöntemi.
    Müzik dinleyerek para kazan gibi basit ve kazançlı bir konu için bazı gereksinimler mevcut ve gelirinizi arttıracak her platformda olduğu gibi bazı etkenler bulunmakta.

    Nasıl Kazanılır ?
    Çeşitli kategorilerden oluşan toplamda 90 saniyeyi geçmeyen çeşitli Müzik türlerini dinleyerek işlem sonucu dinlediğiniz Müziğe yorum yaparak para kazanabilirsiniz.

    Diğer platformları anlattığımızda anlattığımız Referans Kullanıcı kavramını da kullanabilirsiniz tabi bu referans kullanıcı kavramı oldukça kalabalık bir çevreniz var ise büyük rakamlar kazanmak sizin için hayal değildir demektir.

    Kazanç Arttırma Yöntemleri ve Gereksinimleri Nelerdir ?
    Her sistemde olduğu gibi kazancınızı arttırmaya yönelik bazı hususlar ve gerekli kurallar bu tür platformlarda da mevcut gelin bunları sizlere anlatmaya çalışayım.

    Kazanç için Yabancı Dil
    Yabancı dil sizler için çoğu platformda para kazanmak için önünüze çıkan bir etkendir bu etken genellikle ülkemizde hizmet vermeyen platformlar için geçerlidir.

    Müzik dinleyerek para kazanmak için ise dinlediğimiz Müziklerin sonucu yorum yapacağımız zaman bizden yorumu İngilizce olarak girmemizi isteyecektir.

    Artış için Düzgün Yorum
    Gelirinizin artışı ve bu platformlarda seviyenize göre yorum başı ücret alacağınız için dinlediğiniz müzikler sonucu düzgün ve anlaşılır üslup ile kelime öbeklerine dikkat edilmiş bir İngilizce ile yorumlarınızı gerçekleştirmelisiniz .

    Bu konuda yanınıza bir sözlük alabileceğiniz gibi çeşitli çeviri platformlarından da gerekli yardımları alarak yorumlarınızı düzenleyebilirsiniz.

    Hayal olmayan kazançlar için Referans
    Oldukça iyi rakamlar kazanmak için günlük kendinize bir limit belirlemeniz ve o limite göre “Referans Kullanıcı” toplamalısınız biliyorsunuz ki bu tür platformlarda en çok getiriyi gerçekleştiren mevzu referans kullanıcılardır.

    Ne Kadar Kazanabilirim ?
    Müzik dinleyerek ne kadar para kazanabilirim diye aklınızdan geçiriyorsanız size bir garanti sunamayacağım fakat tahmini olarak nasıl bir kazanç işlemi gerçekleştiğini anlatabilirim.

    Düzenli olarak ve kelime öbeğine önem verilen yorumlar yaparak ve günlük görevleri gerçekleştirdikten sonra referans kullanıcılar çekerek çok rahat 1-2 saat içerisinde ödeme eşiğini geçebileceğinizi söyleyebilirim.

    Ödeme Alabilmem için Bir Eşik Mevcut mu ?
    Her platformda olduğu gibi bir ödeme eşiği mevcuttur fakat diğer platformların yanı sıra ödeme eşiği tam ideal konumundadır.

    Seçili Ödeme yönteminden sonra 10 $ hesabınızda toplandığı zaman ödemeyi alabilirsiniz.

    Daha önce paylaştığımız Napolyon ile para kazan isimli içeriğimize göz atmadıysanız tavsiyem bir göz atın bakarsınız hayalinizdeki rakamları oradan kazanırsınız.İnternetten para kazanma




    Bütün para kazanma formüllerini linkten bulabilirsinizİnternetten para kazanma




  • GÜncel başlık bulamadım ama güzel bilgiler verilmiş. hala görev yaparak para kazandıran siteler var mı ve nekadar gelir elde edebiliyoruz? her geçen gün alım gücü düştüğü için kendime ek gelir oluşturmaya çalışıyorum dışarıda resmen köle pazarı var. 3-5 kuruş maaş ve sadece uyumak için işten ayırabliyorsun resmen. Aramalar sonucunda bir iki site buldum güncel çalışan siteleri vermişler ama hepsini denemek için yeterli vaktim yok. anket doldurarak para kazanmak mümkünmüş birde. aylık 3000 TL gelir elde edebilirsiniz diyor ne kadar doğrudur bu rakamlar bilgisi olan var mı?





  • Ybtbtbr




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sametaltintopp -- 16 Haziran 2021; 23:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Degil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sametaltintopp -- 16 Haziran 2021; 23:12:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 


    internet aleminde para kazanabileceğiniz en iyi sitelerden birisi olan clixsense artık ysense ismi ile devam ediyor fakat çalışma sistemi aynı. henüz keşfetmediyseniz


    [link]https://www.ysense.com/?rb=60082574[/link] adresinden üye olabilirsiniz. 



    Ysense adlı bu sitede tüm kazancımız dolar bakiyesi olarak tanımlandığından, özellikle Türkiyedeki kullanıcılar için doların son zamanlardaki malum değerinden dolayı oldukça avantajlı hale geldi ve kazançlarımız şu şekilde:​


    1) Gelen anketleri doldurarak oldukça iyi birikimler yapabilirsiniz.​


    2) Gün içinde en az 2 anket yaparak aktif durumda olursanız hesabınıza o günkü kazancınızın %16'sı kadar bonus para yatmakta.​

     


    Gün içinde gelen anketleri kaçırmamanız için ise sitenin mevcut tarayıcı eklentisini kurmanız tavsiyemdir. Bu eklenti üzerinden direkt olarak gelen anketlere ulaşabilir, bakiyenizi görebilir ve site forumuna gidebilirsiniz.



    Siteden kazancınızı Paypal artık ülkemizde olmadığı için ona alternatif ödeme yöntemi olarak sunulan Payoneer ödeme kanalına gönderip oradan da banka hesabınıza alabilirsiniz. Payoneer da Paypal kadar güvenilir sorun çıkarmayan bir site.



    Son olarak bu sistemi tamamen bir gelir kapısı olarak görmeyin ama boş zamanlarınızı ufak ufak da olsa nakite dönüştürmek güzel oluyor. Uzun vadede gerçekten işe yarar. Ben kendi adıma kazancımı hesabımda uzun süre biriktiriyor ve ödememi öyle alıyorum. Şu zamana kadar telefon, laptop gibi teknolojik ürünlerimi yenilememde büyük katkısı oldu. Yani teknoloji ile kazanıp yine oraya yatırım yapıyorum :)


    Şimdi aşağıdaki linke tıklayıp açılan sayfadan "sign up" butonu ile ilgili alanları doldurup üye olarak siz de kazanabilirsiniz.






    Bu arada site 2007'den beri ayakta olan, ödemeleri aksatmayan, güvenilir bir sitedir. Bu açıdan endişeniz olmasın.



    [link=https://www.ysense.com/?rb=60082574]Tıklayın[/link], kazanmaya başlayın. Bol kazançlar. [:)]


    [link=https://www.ysense.com/?rb=60082574]ysense[/link]

     İnternetten para kazanmak gerçekten mümkün mü?www.ysense.com
    Earn Free Cash Online | Make Extra Money With ySense
    https://www.ysense.com/?rb=60082574




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.