Şimdi Ara

İnternetten para kazanma konusu acil tavsiye yardım ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Site güvenilir evet.yaklaşık 10 yıl önce temelleri atılmış bir proje(önceki adı süperteklifti). Bugüne yurt içi ve yurt dışı üyelerine toplamda 342,000 tl ödeme yapmış. ben de kullanıyorum sistemde bir sorun yok.Gelen anketleri yaparak,reklam maillerii okuyarak,fırsatları değerlendirerek,bilgi yarışmalarına katılarak vs. "nap" biriktiriyosunuz.Bu naplar 100000 olunca banka hesabınıza 100 tl olacak şekilde yatıyor. Tabi siz bu napları farklı şekillerde de değerlendirebilirsiniz örneğin TRENDYOL dan alışveriş yapabilirsiniz veya milli piyango bileti alabilirsiniz tamamen size kalmış.
    paranın hızlı bir biçimde birikmesi için sitede aktif zaman geçirmeniz önemli.Çünkü bazen kısa süreli yarışmalar oluyor:örneğin bu yılın oscarını kim alacak şeklinde bir tahmin yarışması vardı.Tahmini doğru olan kişilere ödül puan,sinema bileti vs. vermişlerdi.Bunun gibi çok yarışma oluyor.Zaten site sosyallik ve eğlence üzerine kurulmuş.
    Puanları hızlı bir şekilde biriktirmek ve daha çabuk kazanmak için size gelen reklam maillerini facebook,twitter vs. gibi aktf sosyal medya hesaplarınızda paylaşın.Ben bunun çok faydasını gördüm.Özellikle üye sayısı fazla olan gruplarda paylaşırsanız geri dönüşü daha çok olur.Ama dediğim gibi mail adresinizi sürekli takip edin,anketleri kaçırmayın ,sitede aktif olun,her konuda fikir beyan edin bu sayede daha çabuk kazanırsınız.
    Sanırım insanların aklındaki en büyük soru ödeme alabilir miyim konusu.O konuda rahat olun arkadaşlar.Şurada Garanti Bankasına yapılmış ödeme dekontları var.Bakıp inceleyebilirsiniz.Kolay gelsin herkese.. <<<<www.napolyon.com/odeme-dekontlari




  • Bu şekilde para kazanmak çok zor ve gerçekten çok az daha iyi bir yöntem olan ve gerçek ticaret olan satış ortaklığını deneyinwww.e-parakazanmak.org detaylı bulabilirsiniz.

    Satış ortaklığı ile yıllık 50 bin tl kazanan arkadaşlarım var. Hem de bu miktarı uğraşmadan kazanıyorlar. Zamanında bu işte uğraşmışlar tecrübe kazanmışlar. Şimdi otomatik gelir elde ediyorlar.
  • Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada http://umys.org/?ref=utuna

    Ulusal Mali Yardımlaşma Sistemine kayıt olabilmek için daha önceden kayıt olmuş olan bir üyenin referansı gerekmektedir.

    Bu referansı bulmak ise çoğu zaman kullanıcılar için sisteme üye olmaktan vazgeçmelerini sağlamıştır.

    Biz, umystemsilcisi.com sitesi olarak, siz değerli kullanıcılara referans olup, rahatlıkla umys.org web sitesine üye olmanızı sağlıyoruz.

    Sıkca sorulan sorular arasında yer alan, üye olmak ücretlimi sorusuna cevabımız ise hayır.

    Referansımızla kolayca ve ÜCRETSİZ olarak umys.org web sitesine gönül rahatlığı ile üye olabilirsiniz. Üyelik için herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

    Üye olduktan sonra eğer sistemde devam etmek isterseniz, isteğinize bağlı olarak resmi web sitesinin belirlediği 6 aylık aktif üyelik tutarını ödemeniz gerekmektedir. Onun haricinde web sitesine üye olmak için bir tutar yatırmanıza gerek yok.

    Üye olmak için burayahttp://umys.org/?ref=utuna tıklayınız..Acılan bölümden Yeni hesap Aç butonundan

    ücretsiz üye olabilirsiniz.....




  • ARKADAŞLAR FORUMDA ADI GEÇEN SİTELERDEN ÇOĞUNU DENEDİM VE BİRÇOĞUNUN BİZİ OYALAYARAK SADECE SABRIMIZI TÜKETMEYE YARADIĞINI FARKETTİM.
    BİRŞEYLER KAZANABİLDİĞİM TEK SİTE BU OLDU.

    https://www.qassa.com.tr/34196

    BU İŞ GERÇEKTEN EMEK İSTİYOR. GERÇEKTEN CİDDİ PARALAR KAZANMAK İSTİYORUM DİYORSANIZ UZUN SÜRE TER DÖKÜP, YÜKSEK HİT ALAN BİR BLOG SİTESİ KURARAK BLOGUNUZA ALDIĞINIZ REKLAMLARDAN CİDDİ PARALAR KAZANABİLİRSİNİZ.
    HEPİMİZE KOLAY GELSİN.
  • Bu bağlantıyı takip ederek WhatsApp grubuma katılabilirsin: https://chat.whatsapp.com/CsY7WXVC2M73mnrEudnoAj

    Arkadaşlar cep telefonunundan bir saatte 0,40 kuruş 24 saatte 9,6 TL kazanabilirsiniz. Ve ayrıca uygulama üzerinden uçak bileti, otobüs bileti ve trafik yol yardım sigortası satarak kazanç sağlayabilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinde kendi ekibinizi kurabilir, kendi ekibinle birlikte kazanç sağlayabilirsiniz. Yapman gereken sadece android yada ios işletim sistemli telefonun varsa uygulamayı indirmek ve 1 hafta süreyle uygulamayı denemek, uygulamayı kazançlı görürsen hemen aktif üye olmak.Tüm detaylı bilgiyehttps://mobilons.blogspot.com.tr/ buradan ulaşabilirsiniz.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.