Şimdi Ara

İnternetten Oyun Oynayarak Para Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    Uzun bir süredir bu tür siteleri araştırıyorum ve deniyorum. İçlerinde para yatırdıklarımda oldu , para yatırmadan oynadıklarım da.
    Hepsindeki Ortak amaç yatırımlı veya yatırımsız sitede oyun oynayıp belli bir süre sonra para kazanmaya başlamak.Size kendi şuan kullandığım güvenilir siteleri tanıtıcam.

    Çılgın Emlak :

    Site açılalı 3 hafta oldu. Zaten bu tür sitelerde ne kadar erken kayıt olursan o kadar iyi kazanırsın. Site güvenilirdir. Daha önce Çılgın çiftliği kuran kişilerin yeni sitesidir. 5762 Kullanıcısı var şuan sitenin ve siteye 3 haftada 144bin tl yatırım yapılmıştır ve 71bin tl para çekilmiştir. Yatırım yapacak arkadaşlar iletişim kurup koloniye gelebilir.

    link :http://link.tl/YvHq

    Ütopya Online :

    Oyunda ilk üye olduğunuzda size 100 ütopya verilir. Bununla inek satın al bölümünden saf inek alabilirsiniz. Oyunda ineklerden sattığınız sütler ütopya ya çevrilir. 100 litre süt = 1 ütopya.
    Oyunda süt satarak yeni inekler almalısınız. Bu şekilde ahırınızı geliştirebilirsiniz.
    Ayrıca her 2 saatte bonus alabilirsiniz. Bonuslar 5-40 arası ütopya vermektedir.
    Biriken sütünüzü satmak için en az 10 litre sütünüz olmalıdır. Ayrıca yeni inek alabilmek için biriken sütünüzü satmalısınız.
    Yeterince ütopya kazandıktan sonra kazandığınız ütopyaları TL ye çevirebilir ve banka / ininal hesabınıza paranızı alabilirsiniz. (En az 1000 ütopya TL ye çevrilebilir.)

    link :http://link.tl/YvMu

    Zengin Otobüs :

    İlk olarak oyunumuza kayıt olarak, ilk adımı atmış olursunuz. Kayıt aşamasından sonra sizlere 1 adet otobüs alabilmek için para verilecektir. Yolcularınızı arttırarak, daha fazla kazanın.Yolcularınızın artması sizin otobüsünüze ve yatırımlarınıza bağlı olmaktadır. Tüm Bu adımları tamamladıktan sonra rahat rahat oturup paranızı kazanabilirsiniz. Ve paranızı yeniden yatırıp katlayabilirsiniz.

    Link :http://link.tl/YvO6

    Mikro Çiftlik :

    Oyun Çılgın emlağın mantığıyla aynı şekilde çalışır sadece bu site açılalı 1 ayı geçti ve emlak yerine inek satın alıyorsunuz.

    Link :http://link.tl/YvOW

    Av Ormanı :

    Sürekli kazanç getirecek Orman Sakinileri ve güçlü Orman Sakinileri alın. Orman Sakinler size altın ve sikke getirecek. Altınları gerçek parayla değiştirebilir ve hesabınıza çekebilirsiniz, sikkeler ile de yeni Orman Sakinleri alabilir ve daha çok kazanabilirsiniz.
    link :http://link.tl/YvQ8

    Para Çiftlikte :

    Para Çiftlikte'nin Hesabınıza Tanımlamış Olduğu Hediye Kredi İle Tavuk Satın Alın Ve Hemen Üretime Başlayarak Kazanmaya Başlayın

    link :http://link.tl/YvRu

    Arkadaşlar hepsi güvenilir siteler ve şuan kullanıyorum hepsini sorunuz olursa yazarsanız yardımcı olurum. Referansımla gelenlere şimdiden teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.