Bildirim
internetten oyun oynamak için bir program vardı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
unitiy web player 'dı galiba. _____________________________ -
o değildi galiba ya :) _____________________________ -
Yani bnm dedigim net.ten oyun açarsın açılmaz bi program yüklemen gerekir o programın adı unity web player. Sen farklı bişey diyosun galiba. _____________________________ -
benim dediğim bir program indiriyon pc si oyun kaldırmayan lar için içinde demo oyunlar fln var öle bişeydi _____________________________ -
Program değilde, ben internet sitesi üzerinden bazı oyunların full sürümleri oynayabiliyordum hatırlayamadım siteyi. _____________________________ Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80 -
Onlive
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 16 Şubat 2013; 20:28:32 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler