Şimdi Ara

İnternetten Nasıl Para Kazanabilirim ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
6
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla ilk başta şunu söylemek gerekirse, kolayparakazanmak.com veya çokparakazanin.com tarzı sitelere inanmayın :)
    insanlar, sizin sırtınızdan para kazanmak için bu tarz isimlerle sizi avlar en başta.

internetten kolay para kazanın diyen bir adam gerçek hayatta karşınıza çıkarsa tokatlayın çünkü öyle bir şey yok.

kolay para kazanmak diye bir şey yok. kimse kimseye kolay kolay para vermiyor.

olay internet de olsa EMEK VERMEN GEREK.

Emeğini verirsen gerçek hayatta nasıl kazanıyorsun, İnternette de kazanırsın.

şu adreste 20 yöntem var bir oku istersen, kolay yoldan zengin olun tarzı yöntemlerde değil, şuan internetten para kazananların uyguladığı gerçek ve emek isteyen yöntemler. Tavsiye ederim, bende bu yöntemlerden affiliating olanını kullanıyorum aylık 100-150 gelir çıkıyor az çok.
    Zaten; herkesin arabası yakıt cimrisi, herkesin bilgisayarı oyun canavarı, herkesin konsolu aldığından beri hiç oynanmadı bir köşede durdu. Biliyorum bunları anlatma, bana farklı şeylerle gel kanka.

• Nervous Hawk N kullanıcısına yanıt
    Tabiki mümkün fakat senin bilgi birikimine ve azmine balı bir durum bu. Bir çok ürün artık reklamımı siz yapın ben reklam paralarını size verim diyor. Örneğinhttp://www.xticaret.com/xticaret/?2199_95831_=&ref=demir10al sitedeki gibi hem eğitimini, hem reklam veren firmaları sana sunuyor. Bu eğitimleri iyi alman lazım ki az zaman harcayıp çok para kazanabilirsin
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.