Şimdi Ara

İnternetten nasıl kız bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Connected ve tinder yükledim. C2’de kimse yazmıyor ve cevap vermiyor. 2 gün önce tinder yükledim, 2 eşleşme aldım. Bir tanesi 40 yaşında bir teyze diğeri de ortalama tipte bir kız. Müsaitsen bize gel tarzı bir şey dedim eşleşmeyi kaldırdı.

Neyse onu bunu geçin internetten nasıl kız bulurum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dakath -- 22 Ocak 2018; 15:37:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin kadar yakışıklı ve mükemmel bir adam hala internetten mi kız arıyor Johan? Almanya sokaklarına bir çık, 10 kızdan 20'si seni reddetmez.
  • İnstagram , meet me , connected , dil geliştirme siteleri , facebook

• 40 yaşındaki ablayı bana pasla bayılıyorum o yaşlardaki kadınlara.
    C2'de cevap almak istiyorsan merhaba 'linkin' şeklinde yaz. Benim konuştuğum oluyordu ama bir süre sonra cevap vermiyorlardı. Geçen sene mayıs ayında bir tanesiyle numara almaya kadar gittik ama sonra vazgeçtim kız şişman bir şeydi bu kadar da değil benim mahmutun da bir gururu var dedim vazgeçtim.

BİR DE BANA BARDAN KIZ DÜŞMEZ DİYON İNTERNETTE ARIYON
  • Connected da arabalı bir resim koy ve shuffle bas bulursun bir kaç tane golddigger. Kesin sonuç istiyorsan arabanın modeli mercedes, bmw, porsche filan olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylik

Connected da arabalı bir resim koy ve shuffle bas bulursun bir kaç tane golddigger. Kesin sonuç istiyorsan arabanın modeli mercedes, bmw, porsche filan olmalı.

Arabam var ama 2017 model leon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johan L.

quote:

Connected da arabalı bir resim koy ve shuffle bas bulursun bir kaç tane golddigger. Kesin sonuç istiyorsan arabanın modeli mercedes, bmw, porsche filan olmalı.

Hocam tipin çok kötüyse sen bana arabayı ver ben de sana bedenimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staying Alive

40 yaşındaki ablayı bana pasla bayılıyorum o yaşlardaki kadınlara.
    C2'de cevap almak istiyorsan merhaba 'linkin' şeklinde yaz. Benim konuştuğum oluyordu ama bir süre sonra cevap vermiyorlardı. Geçen sene mayıs ayında bir tanesiyle numara almaya kadar gittik ama sonra vazgeçtim kız şişman bir şeydi bu kadar da değil benim mahmutun da bir gururu var dedim vazgeçtim.

BİR DE BANA BARDAN KIZ DÜŞMEZ DİYON İNTERNETTE ARIYON

Okul tatilde nerden arayayım başka? Zaten sevgili aramıyorum. Amaç vurup geçmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa404

quote:

Orijinalden alıntı: Johan L.

quote:

Hocam tipin çok kötüyse sen bana arabayı ver ben de sana bedenimi

Allah versin kardeşim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.