Şimdi Ara

İnternetten Keman Öğrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet üzerinden kendi kendime keman çalmayı öğrenmek istiyorum çok mu zor olur? Bir de en ucuz kemanlar ne kadar? Çok mu pahalı?

• up
  • Hocam çakma polat epsilon çalıyorsa ben de çalarım. Benim neyim eksik? Hem kızlar keman çalan erkeklerden hoşlanıyormuş.
  • ben kendim öğreniyorum hiçbir kursa gitmedim 5 ay oldu ama şüphelerim var yanlış mı gidiyorum diye epsilondan değerlendirme almam lazım

Bu arada kızlar keman çalan erkeklerden hoşlanıyor mu bilmem ama kemanla kız düşürmen için 10 seneyi devirmen lazım öyle kolay bir enstrüman değil söyleyeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

ben kendim öğreniyorum hiçbir kursa gitmedim 5 ay oldu ama şüphelerim var yanlış mı gidiyorum diye epsilondan değerlendirme almam lazım

Bu arada kızlar keman çalan erkeklerden hoşlanıyor mu bilmem ama kemanla kız düşürmen için 10 seneyi devirmen lazım öyle kolay bir enstrüman değil söyleyeyim
    Olsun, geç olsun güç olmasın.
  • www.prodinarius.com da var diye biliyorum.orası çok iyi.animasyonlar videolar dökümanlar çizimler yapmışlar.baya iyiler.bence türkiye de gerçek anlamda tek online enstrüman eğitimi sitesi.üniveriste hocaları hazırlamışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.