Slm lar . Kuzen İskoçya'dayken ona 2 tane iphone 4 aldırtıyım demiştim fakat gittiği apple store da 4 kalmadı yenileri gelene kadar da sıraya isim yazmıyoruz demişler.Ben internetten alsam ona göndertebilirmiyim diye düşündüm.Ebay,amazon geldi aklıma ilk fakat sonra online apple store a baktım alınıyor gibi fakat tabi aklıma bin tane soru geldi.Mesela kuzenin gittiği yerlerde bulunmazken ben netten alsam kuzene gelirmi yani netteki store da varmıdır iphone 4?(Bu arada 6 ekimde dönüş yapıyor ozamana kadar ulaşırmı eline).Sonra ben Türkiye kredi kartıyla ordan alışveriş yapabilirmiyim?Kuzen İskoçya'daki adresini versem ona ulaşırmı (apple ın United Kingdom sitesinden alcam).Ulaşsa bile telefonu sadece kredi kartı sahibine verme gibi bi durum sözkonusu olurmu?2 tane alabilirmiyim aynı adrese?(Aslında 2.cisini arkadaşlarından birine yollatırım oda olabilir.Önemli olan sanırım aynı kredi kartıyla 2 tane alabilirmiyim?Ordan aldıklarım unlock mudur? bide buda önemli mağlum artık 4.0.1 yok hepsi 4.0.2. . Kredi kartını uluslararası kullandığım için ekstra olarak bi ücret daha binermi üstüne yada kargo ücreti flm?Gerçi free shipping yazıo o nedir tam bilmiyorum ama kargo bedava gibi bişi sanırım.Birde belki htc hd2 alıp yine ona yollatçam onu nerden alabilirim netten?(Gerçi htc hd3 gelcek diyolar ne zaman tam bilmiyorum ama beklemeye değermi acep) Yardımlar için şimdiden teşekkürler...