Şimdi Ara

İnternetten İngilizce öğrenmek isteyenler için rehber (SÜREKLİ GÜNCEL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
185
Cevap
245
Favori
35.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pre intermediate seviyem var rol sunucularında oynayabilmek için çalışıyorum ufak ufak anlıyordum inşallah yararı olur. Başka önerisi olan var mı?
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    hocam tam olarak istediğiniz öneri nedir ? İlk sayfa da bir çok kaynak mevcut bunların dışında çalışma önerisi falan mı istiyorsunuz ?
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    aynen hocam, o udemy'den başladım işte kelime ezberi felan yapmayı planlıyorum dediğim gibi kendimi iyice idare edecek kadar olsun rol sunucularda oynamak için yeter bana. Hocam yararı olur değil mi kurs vs gitmeden olmadı yazın para biriktirip kursa giderim biraz deneyim toparlayım yazında devam ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 9 Şubat 2015; 21:55:53 >
    hocam valla ben 3 kur kursa gittim ama hiç çalışmadım kursta okul gibi kaçmaya yer aradım kursu falanda sevmedim zaten sıkılıyordum hiç bir şey öğrenemedim şimdi evde çalıştıklarımla daha çok ilerledim bu kurs ya da ev meselesi değil tamamen istikrar sabır azim meselesi yani. Benim ufak bir kasabada tanıdığım bir kız vardı liseyi bitirmişti ancak ingilizce biliyordu. Nasıl öğrendiğini sordum yabancı şarkıları çok seviyordum anlamak istedim öyle heveslendim 1 sene de öğrendim demişti. Yani olay kurs ev meselesi değil bunu anladım
    Zaten hocam benimde öyle ben okulda ders felan çalışmadım dizi izleye izleye duya duya öğrendim bende yoksa öyle kurs vs yalan daha ben ingilizce sınavına çalıştığımı bilmiyorum okulda biraz gördüğüm şu bu. Ozaman hocam şu udeym'de ki adamdan başlasak iyi olur değil mi? Bende evde çalışırım sıkıntı olmazsa inşallah.
    hocam rosetta stone indirip ona da başlayabilirsin internette araştır biraz
    Hocam bakıyorum şuanda nasıl bir şey tam olarak nerede bulurum google çok bir şey çıkmıyor açıkcası.
    hocam internetten indirebilirsin farklı bir sistem gramer falan öğretmiyor forum da falan da açıklama vardı sözlüklerde yorumları falan var yani
    rosetta stone progamı arıyorum hocam bulursam indiririm inşallah. Güzele benziyor videolara baktım da.
  • Kendi kendime Busuu.com'da ingilizce öğrenmeyi denedim, fakat yeterince motive olamadım. Şimdi englishdom.com aracılığı ile herşey çok iyi ve ilerlemeyi gözle görebiliyorum
  • Ibo12 kullanıcısına yanıt
    Hocam site hakkında bilgi verebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel

• Ibo12 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam site hakkında bilgi verseniz nasıl kullanırız vs?
  • arkadaslar ingilizce gramer ve kelime bilgim cok iyi.ama malesef konusmaya gelince iki lafi bir araya getiremiyorum.internet uzerinden bi sitede konusma derslerine katiliyorum yakinda.yarari olursa sizlerede soylerim.konusabilmem icin onerileriniz varsa lutfen yazin.hosteeees olmak icin sinavlara girdim fakat ingilizce mulakatta elendim.bu yuzden konusmayi ogrenmeliyim.yardimlarinizi bekliyorum.
  • kubrasevim K kullanıcısına yanıt
    Yabancı arkadaş en iyi yöntem ya da ingilizce bilen arkadaşlarınla konuşabilirsin. Tek yöntem pratik yapmak.

• teskkur ederim hocam.konusma derslerine basliycam 2 hafta icinde.umarim faydali olur ve artik konusablirim.
  • efferim sana ula...
    konu takip, ve de eğitim şart...
  • IELTS e calismak isteyen arkadaslar icinwww.ielts-simon.com blog sitesi gercekten yararli tavsiye ederim.
  • Ennsatir kullanıcısına yanıt
    bilgi verebilir misiniz hocam site hakkında?
  • Hocam site sahibi eski ielts examiner.Hergun farkli konularda bilgiler paylasiyor. Reading listening writing ve speaking konularinda ayri ayri konulara deginiyor.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.