Şimdi Ara

İnternetten hat sahipliği sorgusu başladı... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
11
Favori
9.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sistemi, e-devlet'e entegre etmeleri lazım bence. Şu an aktif bir hattı olmayanlar sorgulama yapamıyor. Aktif hattı da, kimlik doğrulamak için şifre göndermek amacıyla istiyorlar. e-devlet üzerinden olursa zaten kullanıcı, girişte kimliğini doğrulayacağı için sisteme direk erişebilir.
  • Yukarı herkes görsün.
  • Herkesin kontrol etmesi lazım
  • üstüme hat çıkmadı şaşırdım doğrusu
  • şu anda daha rahat bakılıyor.
  • https://hat-sorgulama.btk.gov.tr/

Hizmete açıldı. Buyrun doya doya sorgulayın. Benim biri data hattı olmak üzere 3 hattım vardı. Sonuç doğru çıktı. Adıma açılmış çakma hat yok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem Şuan sorunsuz çalışıyor. Hatları da doğru buldu. İki telefon iki de mobil internet hattım vardı bunlar çıktı. daha önce kullanıp da iptal ettiklerim listede yok bu da güzel

İnternetten hat sahipliği sorgusu başladı...
  • Vodafone ve AVEA da sıkıntı yok, Turkcell'de çıkan yazıya bak:

Sistemde arıza meydana geldi. Tekrar deneyiniz.

denedim, yine

Sistemde arıza meydana geldi. Tekrar deneyiniz.

Yarın tekrar deneyeceğim. Umarım sorun çıkmaz. Sıkıntılı Turkcell!
  • 7 tane kendi kullandığım hattım çıktı o kadar çok hat aldım ve taşıdım benden izinsiz bir hat bile açılmamış veya açılmış kapanmış kapanan hatları göremiyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistemden operatörler zararlı çıkacaktır tabiki ilk etapta yarın usulsuz açılan bir hattı kapattırmaya gideceğim ben gibi binlerce kullanıcı var özellikle Avea'da bu hatları kapatacaklar ve aktif abone sayılarında düşüş olacak sonrasında zayıf bi ihtimal olsada kampanyaların ateşlenmesine yol açabilir diye düşünüyorum.
  • Sistemde arıza meydana geldi. Tekrar deneyiniz.

Operatörün sisteminde arıza meydana geldi. Lütfen tekrar deneyiniz

sürekli bu yazı çıkıyo neden acaba ?
  • Zamaninda Avea'dan bir faturasiz hat actirmistim. İhtiyacim kalmadiktan sonra hic kulanmadim. Zaten sim karti da kayboldu. Üzerime olan tek hat buydu. Bu yuzden su an yazacak tel no yok kendim icin. e-devlet uzerinde sorgulama sayfasinin yapilmasini beklemekten baska carem yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be. 43 civarı hat varmış adıma. Rekor kimde acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: aniceman

bi piyango da bana çıktı. adıma bilmediğim bir 555 li hat görünüyor!

Aynen bende de gözüküyor ben böyle bir numara hiç kullanmadım 55555268**
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

vay be. 43 civarı hat varmış adıma. Rekor kimde acaba

15x3=45 bireysel müşteri olarak 2 hat alma hakkınız daha var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

quote:

yanliş bilgi. 15 hat sınırı sadece faturasiz ile ilgili. Faturalı olarak bir sınır yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 3 Ocak 2013; 9:31:51 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Monarch@

quote:

yanliş bilgi. 15 hat siniri sadece faturasiz ile ilgili. Faturalı olarak bir sinir yok.

ohooo iyiymiş

• bende ''TC Kimlik Numaranız, GSM numarası ile eşleşmemektedir. Kontrol edip tekrar deneyiniz.'' uyarısı veriyor, doğru girdiğime yüzde yüz eminim başka bu sorunla karşılaşan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyc

bende ''TC Kimlik Numaranız, GSM numarası ile eşleşmemektedir. Kontrol edip tekrar deneyiniz.'' uyarısı veriyor, doğru girdiğime yüzde yüz eminim başka bu sorunla karşılaşan var mı?

demek ki kullandığınız numara size ait değil =)
    bu arada bireysel rekor kimde bilemeyecem ama kurumsal rekorun aveada çıkacağına hiç şüphem yok!
  • 4 Vodafone, 4 Avea ve 1 Turkcell olmak uzere 9 tane bilmediğim aktif hat varmis. Ayrica Avea'da 5 tane de inaktif hattim bulunuyormus(diğer operatörlerde de vardir belki ama söylemediler). Biraz ugrastirdi ama halledebildim erkenden. En kolayi Vodafone oldu, bayide kimliğim disinda herhangi bir bilgi istemediler. Bir suru imza atiyorsunuz sadece :) Turkcell için numaranin tamami gerekiyormuş. Musteri hizmetlerinden öğrendim kimlik bilgilerimle. Avea'nin işlemi biraz garip. Once telefondan iptal ettiriyorsunuz, sonra bayiye gidip form dolduruyorsunuz.

Neyse iyi bir ders oldu bu. Siz de nasil bir ülkede yasadiginizi unutmayin, kimliğinize falan sahip cikin :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.