Şimdi Ara

İnternetten Dosya İndirme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Son zamanlarda internetten bir dosya indirdiğimde ( özellikle rar dosyaları ) gelen dosyayı açmaya çalıştığımda CRC hatası alıyorum. Dosyayı birkaç defa üst üste indirince en sonunda hatasız olanı yakalıyorum. Önceleri kullandığım download oürpogramından kaynaklandığın düşünüyordum ama hiçbir program kullanmadan indirdiğimde de problem yaşıyorum. Örneğin bugün 1,5 GB dosya indirdim, boşa gitti. Çünkü açılmıyorum. Hata veriyor. Bu sizce neden olabilir?
    Saygılar

• CRC hatası eksik indiğinde verir.bğlantılarını,modem ayarlarıı bikontrol et istersen.dosya indirirken durup durduğu yerde kesilebiliyor,hangi siteden indirdiğinde önemli.birkaç defa indirdikten sonra düzeldi diyorsun

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
  • Rapiddshare'den indirdiklerimde çok oluyor. DÜn gece indirdiğim ise tanınmamış bir siteydi. Örneğin rapiddden bir filmin sadece 1 part'ını 3. indirişimde çalıştırabildim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pis@gor -- 11 Mayıs 2007; 10:37:38 >
  • 256 kb sınırsız kullanıyorsan çok sık karşılaşıyorsundur. Dosyanın tamamı inmeden yarım şekilde, tam inmiş gibi görünüyor. İnen dosyanın boyutlarını incelersen anlarsın. 1024 kblik bağlantıda bu problemler çok nadir yaşanıyor.
  • 1024 kullanıyorum, ve bu olay beni gerçekten çıldırtıyor

XYZ rapidshare seklinde

Orjinalden alıntı: pisagor80

1024 kullanıyorum, ve bu olay beni gerçekten çıldırtıyor

Arkadaşın dediği gibi dosya boyutuna baktın mı? Eksik indiriyor da olabilir, KB sine kadar aynı olmalı!
    8 yıl önce açıldı
    Büyük Dosya Kopyalama Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu regedit programlarını otomatik modda çalıştırdıysan gerekli dosyalarda gitmiştir. Sistem kararsız çalışır ve buna benzer hatalarla boğuşursun. 1024 kb de bu sorun ancak dosyalarda bozulma veya eksilme durumunda ortaya çıkar.
  • DÜzeltme imkanım var mı? Yoksa format mı atıcaz tekrar? :(

quote:

Orjinalden alıntı: account

Bu regedit programlarını otomatik modda çalıştırdıysan gerekli dosyalarda gitmiştir. Sistem kararsız çalışır ve buna benzer hatalarla boğuşursun. 1024 kb de bu sorun ancak dosyalarda bozulma veya eksilme durumunda ortaya çıkar.
    Google'a isminizi yazın...DH'i görürseniz isminiz burada kayıtlıdır...
    Ben en çok DH'i seviyorum...
  • 256 yı üç kişi kullanıyorum..dediğiniz crc hatası ile toplam 5 bin dosya indirdiysem 20 tanesinde karşılaşmışımdır..ilk sorun bağlantı değil bence..firefox un kendi downloader ı ile indirmeyi dene birde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.