Şimdi Ara

internetten dolandırıldım!YARDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
6.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    : 2009-2011
  • son durum ayın 1 ni bekliyorum..para ya gelir yada gelmez.

Orijinalden alıntı: ali282

son durum ayın 1 ni bekliyorum..para ya gelir yada gelmez.

Üstüne yatmalarına izin vermeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan__252 -- 30 Eylül 2011; 22:03:42 >

Sony Ericsson marka tüm JAVA cihazlara yazılımsal destek sağlanır.
    Yurtdışından gelmiş, IMEI'si klonlanmış tüm cihazlar sorunsuzca kullanıma açılır.

ARM Assembly (Tersine Mühendislik)/ Patch Create / UIQ 3.x + DB's Modlama ve Geliştirme / PhotoShop
  • quote:

s.a.
    bugün edirneden bana sahibinden com dan anlaştığımız bir kişi kapıdan teslim ptt kargoyla ikinci el bir cep telefonu gönderdi. kargo görevlisi ücreti ödemeden kutuyu açmam dedi.ücretini ödedim.kutuyu açıp baktığımda telefon hurda ve bozuk çıktı. iade etmek istedim görevli olmaz dedi. gitti. ptt şikayet merkesini aradım birşey yapayız dedi. kargo görevlisini aradım tutanak tutalım dedi ama alıcı parasını sabah çeker dedi. tutanak çok işine yaramaz dedi..göndericiyi 50 defa aradım telefonlarıma cevap vermiyor..göndericinin sadece adı soyadı ve tel nocu bendedir.başka bilgisi yok. birde edirnede. oturuyor.
    Ben şimdi adam parayı yarın çekmesini engellemem için ne yapmam lazım veya izleyeceğim yol nedir ..sağolun. ödediğim ücret 205 tl.yanı bu fiyata anlaşmıştık.

Tutanağı kargo görevlisine imzalatmanız gerekiyordu. Sıfır bile olsa böyle yapılmalıdır.
    İş resmiyete döküldüğünde bu şekilde haklılığınızı ispatlarsınız. Yoksa "sağlam teslim edildi, siz bozmuşsunuz" derler ve ayıplı ürünle başbaşa kalırsınız. Sahibinden.com'dan kredi kartıyla alışveriş çok güvenli. Para havuz gibi bir yerde duruyor. Siz ürünü inceliyor, deniyor, beğenirseniz onay veriyorsunuz ve paranız ancak onaydan sonra satıcıya veriliyor. Ben bu şekilde bir kaç ürün iade ettim.

• bugün telefonumu kaybettim.allah tan ikinci el 100 liralık birşeydi. Neyse şuan telefonum çalıyor ama çan kimse yok. parkta unutmuştum. gidip aynı yere baktığımda telefon yok..ama şuan itibariyle çaldırdığım halde açan kimse yok.ikinci el almıştım.sanırım üstüne soğuk bir su içecem bununda..
    öte yandan adam hala gönderdiğim paramı geri göndermedi..

bugün telefonumu kaybettim.allah tan ikinci el 100 liralık birşeydi. Neyse şuan telefonum çalıyor ama çan kimse yok. parkta unutmuştum. gidip aynı yere baktığımda telefon yok..ama şuan itibariyle çaldırdığım halde açan kimse yok.ikinci el almıştım.sanırım üstüne soğuk bir su içecem bununda..
    öte yandan adam hala gönderdiğim paramı geri göndermedi..

Hocam sizde de ne şans varmış cidden yazdıklarınızı okudukça ne şekilde tepki vereceğimi bilemiyorum :S
    Sizin kendi hakkınızdan pmden söyledikleriniz yalan mı niye işi farklı boyutta halletmiyorsunuz ? Sizin yerinizde olsam ortalığın canına okurdum. Şimdi sen ne çok biliyrosun diyebilirsiniz ama beni tanıyanlar bilir az çok ne boyutlu şeyler yapabilceğimi.

Sony Ericsson marka tüm JAVA cihazlara yazılımsal destek sağlanır.
    Yurtdışından gelmiş, IMEI'si klonlanmış tüm cihazlar sorunsuzca kullanıma açılır.

ARM Assembly (Tersine Mühendislik)/ Patch Create / UIQ 3.x + DB's Modlama ve Geliştirme / PhotoShop
  • hoca bu kadar olay anlatıyorsun sonra yine gidip havaleyle tel alıyorsun .hangi ruh haliyle yaptın ettin şaşırdım .. geçmiş olsun alırsın paranı umarım
  • Ben böyle şey görmedim.. Madem ilk seferde diliniz yandı neden hala devam ettiniz anlaymadım kardeşim
    Elektronik sıfır bile alsanız şans işi(üretim hatası) sonuçta ki siz 2.el ve sanal ortamdan yapıyorsunuz bu işi, üzüldüm gerçekten adınıza
  • bir daha asla almayacam.alsamda yüzyüze görüşerek inceleyerek alacam. dediğiniz gibi elektronikte güven olmaz ikinci ellere.belki tamir görmüştür..v.s.
    neyse olan oldu...

Dün gece kaybettiğim telefonumu biri bulmuş . rehberden babamı aramışlar.sonra kağıda adım yazılarak tlf la birlikte yakındaki markete teslim etmişler.babam komşuyu aradı.komşu eve gelip haber verdi.hemen markete gidip telefonumu aldım:))...
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.