Şimdi Ara

İnternetten BlueRay Film İndirmek..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internetten BlueRay film indirsem PS 3'te ve HD Televizyonda izleyebilirmiyim ?

• Up up..
  • izlersin
  • izlemesine izlersinde blu-ray yazıcın varmı ?

filmleri ne şekilde ulaştırmayı düşünüyorsun ps3 e ?
  • ps3 den izleyemessin. başka yolları var wd tv hd gibi. onları araştır bence
  • walla öncelikle arkadaşların dediği gibi bluray writer alman lazım yoksa... bende aman bitane alırız nedir ki şeklindeki düşüncesiz kelamımdan sonra gösterdikleri en ucuz bluray yazıcının 999 TL gibi cüzi bi miktar olmasından sonra bu işi en kısa yoldan WD HD LIVE ile halletmeye karar verdim.. henüz onuda edinemedim ama inşallah yarın akşam bakalım alcaz...

artı internetten bluray indirmekte ayrıca bi sabır işi yani... henüz indirmediysen eğer... yani ben 7 GB bi HD filmi 5 saatte indirdim.. gerisini sen düşün yani...
  • Arkadaşım ilk olarak 2mb veya 4mb bağlantı hızında internetim var yada bu seçeneklere yükseltme yaparım diyorsan bence hiç durma açıkcası ben 1mb bağlantı hızım ile 2 yıllık bir süre zarfında tahmini 1500 civarında film ve dizi hd formatlı arşivi sadece notebookla masaüstü için yer sorunu olduğundan dolayı yapabildim.Bu arşivin %10-15 arası 1080p çözünürlükte geri kalan kısımda farklı çözünürlüklerde mesela James Bond serisinin tüm koleksiyonunu tamamı 110 gb arşivi 6 ay kadar zamanımı almıştı indirmem emek ve sabır isteyen bir iştir.Netten film ,dizi veya oyun indirmek yine de dvd .divx gibi değil emin olabilirsin Er ryan mesela 1080p elimde mevcut ve inanılmaz görüntü kalitesi sesler adeta sinemada insan kendini hissediyor ihtiyacın olan bir torrent programı ve torrent siteleri iyi bir bağlantı hızı sağlam bir pc veya notebook lcd yada plazmaya da ya dts çözücülü bir ev sinema sistemi veya hmdı kablo ile notebook veya pc den aktarım yapabilirsin takıldığın bir yer olursa seve seve yardımcı olurum iyi seyirler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    film indirme
    11 ay önce açıldı
    Mac de altyazılı film izlemek?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arsenelupin e bende katılıyorum... 4 mbps hızla şu direk filmin yüklü olduğu serverdan çekiyorum.. günde ortalama 15 GB film çekiyorum ama çoğu 1080p ve 720p olduğu için gerçekten uğraştırıyor... üstelik indirdiğin filmlerin düzgün riplenmiş olmama ihtimalide var... ama şu an benim üyesi bulunduğum sitede pek bir sıkıntı yok.. ben şu an filmleri çekiyorum yarın felanda WD HD LIVE alıcam inşallah.. bi alamadım gitti onuda...
  • arkadaşlar yeni konu açmak üzereyken bu konuya rastladım...

yeni almaya karar verdiğim notebooku netten indirdiğim fullhd 1920*1080 filmeri lcd ye aktararak izleme düşüncem var. yani notebooku hd film oynatısıymış gibi kullanabilirmiyim. 10 yıllık masaüstü pc macerarımı notebooka dönüşüm yaparken hemde hd film oynatıcısınıda aradan çıkarabilirmiyim. 1taşla 2kuş vurma gibi bişey yani
    notebookdan lcd ye 1920*1080 çözünürlükte görüntüyü kayıpsız/sorunsuz aktarabilirmiyim?

ve birde bunun için notebook model/marka tavsiyeniz varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: laydin

arkadaşlar yeni konu açmak üzereyken bu konuya rastladım...

yeni almaya karar verdiğim notebooku netten indirdiğim fullhd 1920*1080 filmeri lcd ye aktararak izleme düşüncem var. yani notebooku hd film oynatısıymış gibi kullanabilirmiyim. 10 yıllık masaüstü pc macerarımı notebooka dönüşüm yaparken hemde hd film oynatıcısınıda aradan çıkarabilirmiyim. 1taşla 2kuş vurma gibi bişey yani
    notebookdan lcd ye 1920*1080 çözünürlükte görüntüyü kayıpsız/sorunsuz aktarabilirmiyim?

ve birde bunun için notebook model/marka tavsiyeniz varmı

valla aga öncelikle almak istediğin notebook a karar vermen gerek... o konuda net bi bilgim yok... yani şu notebook iyidir kötüdür bu konuda diye... bence bununla ilgili forumu biraz araştırman lazım..
    ama nacizane tavsiyem alırken dikkat etmen gereken konular var...

1) aldığın notebook hdmi aktarımı olacak malum almış olduğun LCD hdmi görüntü aktarımını desteklemeli notebooktan.. bildiğim kadarıyla desteklemeyen modeler var mesela benim imzadaki LCD..

2) sesleri nasıl almak istiyorsun... yani bi home theatre la mı halldeceksin bu işi yoksa normal 2.1 mi ya da z5500 gibi bi sistem mi?? pcde dts çözücü olması gerekli... veya ac3 ki bunlar yüklediğin mediaplayer la oluyor sanırım.. yani pc nin ekstra bi dts çözme lisansı gerekiyor mu bilemiyorum.. eğer bi sistemle yapacaksan z5500 veya h.t. laptopta optik çıkış olması iyi olur sesleri kayıpsız aktarabilmen için...

3) ama bütün bunları bi kenara bırakıp şu karşılaştırmayı yapabilirsin benim gibi... elindeki veya almak istediğn pc nasıl özelliklere sahip olmalı.. ve fiyatı ne kadar..?? bu özelliklerin üzerine bu film oynatma olayını ekleyince ne bileyim optik çıkış olsun hdmi olsun vs. ne kadar bi fiyat farkı oluyor...?? eğer ki arada bi WD HD LIVE kadar fark varsa veya daha fazla WD alsan daha iyi olur ( bu arada ben hala alamadım WD HD LIVE ) çünkü notebook taşı çıkar bağla sök uğraşmazsın. HDD yi bağlar izlersin... ve fazla uğraşmazsın...

forumlara bi bak istersen... wd ile torrent te indirebiliyosun üstelik...

umarım yardımcı olur... bence buradaki kriter senin isteklerin ve bunların karşılanma maliyeti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justerini&Brooks -- 14 Şubat 2010; 15:55:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

umarım yardımcı olur... bence buradaki kriter senin isteklerin ve bunların karşılanma maliyeti...

cevap için teşekkürler.

lcd için 2 ay forumda araştırma yaptım. en son philips 8684 aldım. hdmi destekli. onun için hdmi bağlantı yapmayı düşünüyorum. ses için kararsızım aslında. şu anki masaüstü sistemimi lcd ye bağlayıp sistemin 5+1 ini kullandım. yani görüntü lcd den ses pc den... bence ayrıca bir ses sistemi almaktansa pc nin 5+1 i gayet iyiydi. laptoplada aynı şeyi düşünüyorum. yani tv ye sadece görüntü aktarmam yeter. sesi gene laptopun 5+1 inden alırım diye düşünüyorum.

notebook içinde sanırım 1-2 aylık bi araştırma yapmam gerekcek...

• walla bencede araştır... mesela ben tam araştırmadan gittim seagate expansion 2 TB aldım.. ama 1,5 TB lık ta insanlar bisürü problem yaşamışlar... okur okumaz ki şans eseri gördüm hemen gittim iade ettim.. indirimde diye almıştım. ama şimdi gidip bi tane WD MyBook Elite 1 TB alıcam bi tane...
  • "sesi gene laptopun 5+1 inden alırım diye düşünüyorum" @laydin kardeş çok merak ettim doğrusu 1080P'lik MKV'lerdeki DTSHD Sesleri Laptop çözüpte nasıl gönderiyor? Yani siz arada bir AVR ses sistemi kullanmadanmı bu sesleri çözüyorsunuz? Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

"sesi gene laptopun 5+1 inden alırım diye düşünüyorum" @laydin kardeş çok merak ettim doğrusu 1080P'lik MKV'lerdeki DTSHD Sesleri Laptop çözüpte nasıl gönderiyor? Yani siz arada bir AVR ses sistemi kullanmadanmı bu sesleri çözüyorsunuz? Saygılar.

valla zor sordun akkaynak arkadaşım

inan o kadar teknik bilgim yok. ben sadece şimdiye kadar masaüstü pc de oynattım filmlerdeki olayı söyledim. mkv uzantılı oynattamadım bile. 1080p bir film indirip deneme fırsatım olmadı çünkü lcd yi alalı 1-2 hafta oldu. avi uzantılı oynattığım filmlerde görüntüyü lcd den sesi pc nin 5+1'inden aldım. mkv uzantılı bi dosyada sorun yaşarmıyım bilmiyorum. dediğin DTSHD ve AVR nin açılımını dahi bilmiyorum malesef
    saygılar.

• Şimdi güzel Kardeşim, o zaman çok kısa ve öz sana anlatayım;
    1. Alacağın Laptop'u oynatmak istediğin Filmlerin özelliklerine göre iyice Forumları araştırarak seç. ( Bu önemli )
    2. Alacağın Laptop'ta Yüksek tanımlı Video ve Sesleri LCD'ye ve AVR'ye ( Digital Audio Surround Receiver ) aktarım için mutlaka HDMI çıkışı olmalı.
    3. Bahsettiğim ses özellikleri BluRay'lardaki ses formatlarıdır çok yüksek tanımlı seslerdir HDMA yada DTSHDMA - DOLBYTRUEHD gibi bu sesleri bu şekilde ancak günümüzde satılan AVR'lerle kayıpsız alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Şimdi güzel Kardeşim, o zaman çok kısa ve öz sana anlatayım;
    1. Alacağın Laptop'u oynatmak istediğin Filmlerin özelliklerine göre iyice Forumları araştırarak seç. ( Bu önemli )
    2. Alacağın Laptop'ta Yüksek tanımlı Video ve Sesleri LCD'ye ve AVR'ye ( Digital Audio Surround Receiver ) aktarım için mutlaka HDMI çıkışı olmalı.
    3. Bahsettiğim ses özellikleri BluRay'lardaki ses formatlarıdır çok yüksek tanımlı seslerdir HDMA yada DTSHDMA - DOLBYTRUEHD gibi bu sesleri bu şekilde ancak günümüzde satılan AVR'lerle kayıpsız alabilirsin.

teşekkürederim uyarılarınız dikkate alacağım.

• Ayrıca laptopların bluray ses formatlarını bitstream (kayıpsız olarak) AVR'ye gönderip göndermediği de araştırılmalıdır.
  • laptoplarda hem görüntü hemde ses için ayrı ayrı HDMI ses çıkışlarımı olması gerekiyor ?
    Genellikle gördüğüm laptoplarda 1 HDMI çıkışı ve bir ses çıkışı oldugu .

Hadi görüntü için HDMİ çıkış var onu anladık.
    Ses içinde heralde optical out mu digital out mu ? Ne olması gerekir ??
  • ben laptopumu standart vga kabloyla bagliyorum tv ye. nerdeyse tum tvlerde girisi, tum laptoplarda cikisi var. ses isini de laptop un kulaklik cikisina 2+1 baglayarak hallediom. yaptigim tek masraf vga kablosu o da 10tl. goruntu ve ses kalitesi yeterli. hdtv den farki yok. internet film, belgesel dolu. herkeslere tavsiye ederim.

tek sorunum maclar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpermor

laptoplarda hem görüntü hemde ses için ayrı ayrı HDMI ses çıkışlarımı olması gerekiyor ?
    Genellikle gördüğüm laptoplarda 1 HDMI çıkışı ve bir ses çıkışı oldugu .

Hadi görüntü için HDMİ çıkış var onu anladık.
    Ses içinde heralde optical out mu digital out mu ? Ne olması gerekir ??

HDMI hem ses hem görüntü sinyali taşır benim bildiğim. Hatta HDMI-CEC özelliği varsa iki cihazda, aynı kumanda ile hem TV hemde görüntü kaynağı kumanda edilebilir. Yeni ekran kartları üzerinde birde ses HD Audio sürücüsü bulunuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.