Şimdi Ara

İnternetten bitcoin kazan geleceğine yatırım yap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konumu okuyan herkese teşekkür ederim. Bu gun sizlere klavyemin döndüğüyce AdBtc sitesini anlatacağım. bu site site reklamı verenler ve tıklayanları bir araya getiren bir web sitesidir. sitesine hit almak isteyenler sitenin advertiser kısmına belli bir bitcoin yatırır ve sitesine ne kadar ziyaretçi gelsin ve kaç sn sitede kalsın ayarlar. para kazanmak isteyen yani bizlerin yapmamız gereken şey reklam verenlerin sitesini ziyaret edib belirttiği miktarı kazanma. site içinde 4 yerden para kazanılıyor.

1. Surf ad kısmına tıklıyoruz karşımıza guvenlık onlemı ıcın captcha cıkıyor onu bir kereliğine masus onaylıyoruz ve open ve ya starta tıklayıb yeni sayfada acılan siteyi kapatmamak şartıyla ana sekmedeki zamanın dolmasını beklememiz. bu sırada istediğiniz sekmede gezine bilirsiniz orda bekleme zorunluluğunuz yoktur. (en az 10sn 15 satoshi veriyor)

2. Autosurfing kısmı tamamen otomatik kendisi geçiş yapıyor siteler arasında

3. Surfing in active window kısmı aynı surf ad kısmı gibidir sadece onun başlıklı yazılmış hali

4. Kendi referanslarınızı Referral Market kısmında(7gün geçme şartıyla) belirttiğiniz miktarda site içi sata bilirsiniz ve ya referans ala bilirsiniz. Ödeme alt limiti 15.000 satoshidir ve gayet uygundur 1günü geçmeyecek zamanda ödemesini yapıyor. Site içinde kazandığınız satoshileri reklam için kullana bilirsiniz.

Herşey küçükşeylerle başlar dostlarım bu tip işlerde sabırlı olmanız gerekiyor emin olun ilerde daha çok kazanacaksınız. site kesinlikle ödemesini yapıyor. ben daha yeni başladım ödeme almadım maalesef ama net'te kanıtları mevcuttur. İsteyen aşağıdaki Refli Refsiz linklerden kayıt ola bilir. sorunuz olursa lütfen yazınız.

Geçen sene bu zamanlar arkadaşımla bitcoine para yatıracaktık ama vazgeçtik ozamanlar 900dolardı şimdi 8000dolar :(

Not: gmail ile üye olmanızı öneririm diğer mailler onaylanmıyor galiba.

Refli Link
    Refsiz Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinvevo -- 22 Kasım 2017; 9:31:35 >

• Bulut Mining sitelerinde sizin adınıza mining yapılır.

Siz paranoza bakarsınız. Bunlardan biride aşağıda verdiğim linkte. Şimdi yeni gelen üyelere kazı gücünü ücretsiz veriyorlar. Sadece üye olup kapatsanız ekranı bile bir ay sonra geldiğinizde hesapta biriken parayı çeker rahatına bakarsınız. Ha daha fazla isteyen yatırım yapar ama yapmasanız bile şuan üye olup kapatanlar bile kazanabilir kampanya ile.

https://btcstorm.cloud/?ref=107257

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkten üye olanlara 30gh/s ücretsiz mining gücü veriliyor. Ben btc yerine dolara bastım %100 kazı gücünü bir günde birikenle tekrar yatırım yapıp kazı gücümü arrtırdım. Sizde cepten para vermeden kazı gücünü artırıp ay sonunda biriken bitcoin ve doları hesabınıza çekebilirsiniz. Üye olup kapatanlar bile ay sonu 2 dolar çekiyor. Uğraşan 5 doları bulur. Para yatırmak isteyen ayda kazanıyor yatırdığı kadarı, sonra kara çalışıyor.

https://btcstorm.cloud/?ref=107257

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.