İnternetten anketlerle gerçekten para kazanan varmı. İnternette araştırıyorum ciddi bir potansiyel ciddi bir ek gelir olduğu yazılıyor. Ama bu anket yapan sitelere belli bir ücret karşılığında anketlere başlatıyorlar. Ancak bu anketlerle kısa sürede zeten parasını çıkartıldığı idda ediliyor. Anket başına bazen 5$-10$ bazen 20$-70$ gibi rakamlar dolanıyor. Gerçekten bunlar işe yarıyormu yoksa fake işlermi bunlar. Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Mesajım bulunsun
Madem bize para verecekler, peki bizden neden önce para istiyorlar? Bunu hiç düşündün mü?
quote:
Orijinalden alıntı: cingozzz
Madem bize para verecekler, peki bizden neden önce para istiyorlar? Bunu hiç düşündün mü?
Hiç bir hizmet bedava olmaz. üyelik ücreti ödemen gayet doğal bence. Yarım saat sürecek bir anketten bahsediliyor. kimse bu anketi boş yere doldurmaz. bu yüzden şirketler bu anketleri doldurma karşılığında belli bir miktar para ödemesi yapıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: @NTARES
quote:
Orijinalden alıntı: cingozzz
Hiç bir hizmet bedava olmaz. üyelik ücreti ödemen gayet doğal bence. Yarım saat sürecek bir anketten bahsediliyor. kimse bu anketi boş yere doldurmaz. bu yüzden şirketler bu anketleri doldurma karşılığında belli bir miktar para ödemesi yapıyor.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun ya Neyse ben bunlarla senelerce uğraştım denemediğim site üye yapmadığım adam kalmadı. Bi cacık olduğu yok. Denemesi bedava boş vaktiniz varsa buyrun.
Hepsi yalan dolan başka bir şey değil.
Para kazanılır mı bilmem ama ben anket doldurarak tatil kazanmıştım.
anket degil ancakhttp://www.neobux.com bu siteden para kazanılabiliniyor. ben 2 dolar kazandım paypalıma aktardım.
doğru olma ihtimali yüksek ama ne derece destekle ne kadar para kazanılabilir açıkçası.zahmet iş.
Arkadaşlar anket doldurarak para kazanılıyor. Ama çok yüksek rakamlar beklemeyin. Yüksek rakam kazanmak istiyorsanız affiliate marketing yöntemiyle ilgilenmenizi tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: yavuzv1903
Merhaba Arkadaşlar napolyon diye bir site var sizden bir tl bile talep etmeden sadece anket doldurmanızı ve para kazanmanızı sağlıyor. Üye olduğunuzda üye bilgilerinizi doldurup anında 15 tl kazanıyorsunuz ve anketler gelmeye devam ettikçe para hesabınızda birikiyor ve çekebiliyorsunuz. aşağıda linki veriyorum üye olmak isteyenler linke tıklayıp üye olabilirler. http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Formu.aspx?lid=de264662-c68c-4c62-8f93-cf82f36662f8
Davet Eden Üye Yavuz Varol
PTS işimden memnunum günde 20 lira yeter 3 saatte :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme