Şimdi Ara

internetteders.com'A PARA VERİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ortada ciddi emek var, belli. nejdet kirpi hoca da müthiş anlatıyor. fakat böyle bi siteye para verilir mi sizce? alırsam pişman olur muyum

• saati 80 liradan özel ders alacağıma 3-5 liraya nejdet hocayı dinliyorum şahsen pişman değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonsuz Siyah

saati 80 liradan özel ders alacağıma 3-5 liraya nejdet hocayı dinliyorum şahsen pişman değilim.

3 5 dediğin sadece 1 konu. Mat tüm konular 200 300 lira, hiç de küçümsenecek bir şey değil.

Arkadasin varsa onun hesabını kullan veya ortak alın. Konular yükte hafif pahada ağır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow` -- 2 Mayıs 2013; 19:02:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu güncel. ama hakikaten pahalı abi, onlarca konu var bir video 3 lira..
  • N.kirpiyi dinleyipte mat anlamayan biraksin, baska hic bi sekilse anlamsz zaten. Adam daha ne yapsin eksiksiz anlatiyor, okuldan dershaneden daha etkili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nette felan video bulamazmıyız acaba
  • Nejdet hoca işinin erbabıdır !
    Pişman olmazsın çıkabilecek bir kitapta görebileceğin her türlü soru tiplerini irdeleyerek hazırlıyor videoları izlesen farkına varırsın ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp4 dönüştürücü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle pişman olmazsın! müthiş bir anlatım, emek var. ben tüm konuları dinledim oradan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bleed-mrt -- 2 Mayıs 2013; 21:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes2934

Nejdet hoca işinin erbabıdır !
    Pişman olmazsın çıkabilecek bir kitapta görebileceğin her türlü soru tiplerini irdeleyerek hazırlıyor videoları izlesen farkına varırsın ...

hocam zaten nejdetkirpi.com dan izliyorum, izlediğim konuyu cidden anlıyorum helal olsun hocaya... fakat bir konuya 3 lira vermek?? (bir konu mu yoksa bi video mu o da merak konusu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vince Gilligan

quote:

Orijinalden alıntı: enes2934

Nejdet hoca işinin erbabıdır !

hocam zaten nejdetkirpi.com dan izliyorum, izlediğim konuyu cidden anlıyorum helal olsun hocaya... fakat bir konuya 3 lira vermek?? (bir konu mu yoksa bi video mu o da merak konusu)

konunun tamamı 3 kredi 3 lira yani tamamı bir video değil !

Tavsiye ederim kardeşim
  • Benim asla yapmacağım şey . O kadar bedava site varken 30 dk daha geç öğren paran cebinde kalsın . Anlamıyorum para içinde mi yüzüyorsunuz bu kadar para veriyorsunuz . Eğer tüm videolara 20-50 arası bir şey ile ulaşılabiliyorsa normal derim sesimi çıkartmam.Ama 50 üste artık lükse giriyor güzelim bir sürü video sitesi var öğrenmek isteyen her türlü öğrenir.Tamam hoca mükemmel anlatıyor ama gidipte 80-100 lira veremem giderim onun yerine kitap alırım çözerek daha iyi pekiştiririm.İnternetdeki videolar bence temel veya eksiklerini görmek için kullanılır.Ben videoyu izledim artık konuyu hallettim her soruyu yapacağım havaya girilmemesi gerekiyor bence.Ha dersiniz ki ben zenginim param var o zaman paşa gönlünüzce dilediğiniz gibi basarsınız parayı ..
  • Dershaneye verilen milyarları düşününce , tabiki nejdet hocanın derslerinede verilir. Dershaneden çok çok daha iyi ve ayrıntılı anlatan bir hoca parayı sonuna kadar hak ediyor demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Benim asla yapmacağım şey . O kadar bedava site varken 30 dk daha geç öğren paran cebinde kalsın . Anlamıyorum para içinde mi yüzüyorsunuz bu kadar para veriyorsunuz . Eğer tüm videolara 20-50 arası bir şey ile ulaşılabiliyorsa normal derim sesimi çıkartmam.Ama 50 üste artık lükse giriyor güzelim bir sürü video sitesi var öğrenmek isteyen her türlü öğrenir.Tamam hoca mükemmel anlatıyor ama gidipte 80-100 lira veremem giderim onun yerine kitap alırım çözerek daha iyi pekiştiririm.İnternetdeki videolar bence temel veya eksiklerini görmek için kullanılır.Ben videoyu izledim artık konuyu hallettim her soruyu yapacağım havaya girilmemesi gerekiyor bence.Ha dersiniz ki ben zenginim param var o zaman paşa gönlünüzce dilediğiniz gibi basarsınız parayı ..

ortada klasik bir şey yol yalnız. herhangi bir sitede bulabileceğiniz şeyler değil onlar. dershanelere zaten milyarlar akıtılıyor. onu geçtim özel dersler ondan da fena. bu kadar şey dokunmuyor da bu mu dokunuyor? ama tabii saygı duyarım. senin kararın

• quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Benim asla yapmacağım şey . O kadar bedava site varken 30 dk daha geç öğren paran cebinde kalsın . Anlamıyorum para içinde mi yüzüyorsunuz bu kadar para veriyorsunuz . Eğer tüm videolara 20-50 arası bir şey ile ulaşılabiliyorsa normal derim sesimi çıkartmam.Ama 50 üste artık lükse giriyor güzelim bir sürü video sitesi var öğrenmek isteyen her türlü öğrenir.Tamam hoca mükemmel anlatıyor ama gidipte 80-100 lira veremem giderim onun yerine kitap alırım çözerek daha iyi pekiştiririm.İnternetdeki videolar bence temel veya eksiklerini görmek için kullanılır.Ben videoyu izledim artık konuyu hallettim her soruyu yapacağım havaya girilmemesi gerekiyor bence.Ha dersiniz ki ben zenginim param var o zaman paşa gönlünüzce dilediğiniz gibi basarsınız parayı ..

dostum dershanelerde atıyorum ki karmaşık sayılar konusu maksimum 3 derste biter bu adam tam 13 video yapmış ve yanında yazıcıdan çıkaracağın döküman var dershanelere o kadar para veriyoruz saçma sapan ama gitmek zorundayım çünkü bir disipline sokuyor bizi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.