Şimdi Ara

internette switch kullanimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagaciak24 -- 2 Kasım 2012; 1:35:24 >

• Eğer aynı evin içindeyse birşey olmaz ama farklı evlerle kullanıyorsan olur(Örn: Yan komşuyla kablo çekerek ortak kullanmak). Aynı evde istediğin kadar bilgisayarla kullanabilirsin.
  • camdan uzat assagiya hicbisi olmaz ttnet gorevlilerinin gozune sokar gibi bi yerden gecirmedigin surece kabloyu problem yok :D
  • Ceza sebebini ne olarak kesiyorlar ?
  • bizim bahcede 2 ev var öbürüne kablo çektim ceza yemem herhalde 2 evde benim sonuçta
  • ben yaşadağım bölgede böyle birşeye daha tanık olmadım bende bilgisayarcıyım ve birçok iş yerine yada eve ve o yerlerin komşularına dağılım yaptık fakat daha tanık olmadım bir söylenti var evet ama telekom görevlilerin hususi bu işin peşinde koşacağını sanmam. şikayet olursa belki bir müdahele söz konusu olabilir.
  • Bilmeden, görmeden üstelik araştırmadan fikir sahibi olmuşsun. Birde kalkıp akıl veriyorsun bilgehan. Yapma etmebilmediğin konularda insanları yönlendirme.

Gelelim senin sorununa Emrah kardeşim. Gönül rahatlığı ile paylaş internetini hiçbir kanuni sıkıntın olmadan korkmadan bişicik olmaz. Sadece servis sağlayıcı (ISS) bunun farkına varırsa artık sana internet yok der keser internetini, sende gider diğer ISS'den alırısn hepsi o. Yoksa seni ne mahkemeye verebilir nede başka bir kanuni yola başvurabilir. Çok ciddiyim bu saçma şehir efsanelerinede artık kimse inanmıyor emin ol.

Bir düşün araştır bakalım hiç TR de böyle bi suçla(aslında suç felan değil) mahkemye verilen 1 tek kişi varmı?

Böyle bir kanuni hakkı olsa bu kan emicilerin (ttnet,smile, biri vd.) sence binlerce kişiyi şimdiye dek mahkemelerde süründürür üstelik basarlar parayı ulusal kanallarda ibreti alem için HABER yaptırırlardı, ki ben hiççççççççç böyle bir haberee rastlamadım, rastlayanıda görmedim, kanuni düzenleme yani yasa çıkmadan da görmeyeceğimmmmmmmmmmmm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiat2001brava -- 8 Şubat 2010; 21:42:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Router arasi VPN kurulumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TTNET i 4 sene ortak kullandıkdan sonra şimdide superonline ı kullanıyorum bi sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

Bilmeden, görmeden üstelik araştırmadan fikir sahibi olmuşsun. Birde kalkıp akıl veriyorsun bilgehan. Yapma etmebilmediğin konularda insanları yönlendirme.

Gelelim senin sorununa Emrah kardeşim. Gönül rahatlığı ile paylaş internetini hiçbir kanuni sıkıntın olmadan korkmadan bişicik olmaz. Sadece servis sağlayıcı (ISS) bunun farkına varırsa artık sana internet yok der keser internetini, sende gider diğer ISS'den alırısn hepsi o. Yoksa seni ne mahkemeye verebilir nede başka bir kanuni yola başvurabilir. Çok ciddiyim bu saçma şehir efsanelerinede artık kimse inanmıyor emin ol.

Bir düşün araştır bakalım hiç TR de böyle bi suçla(aslında suç felan değil) mahkemye verilen 1 tek kişi varmı?

Böyle bir kanuni hakkı olsa bu kan emicilerin (ttnet,smile, biri vd.) sence binlerce kişiyi şimdiye dek mahkemelerde süründürür üstelik basarlar parayı ulusal kanallarda ibreti alem için HABER yaptırırlardı, ki ben hiççççççççç böyle bir haberee rastlamadım, rastlayanıda görmedim, kanuni düzenleme yani yasa çıkmadan da görmeyeceğimmmmmmmmmmmm.

quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Ceza sebebini ne olarak kesiyorlar ?

Edited.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jagaciak24 -- 2 Kasım 2012; 1:36:50 >

• teşekkürler anlattığınız için biz de yaklaşık 10 kişiyle birlikte kullanıyorduk da teknik ekip geldiğinde switche giden kabloyu yok ediyordum bir şekilde :d
  • Bitti o olay artık,çünkü artık wireless modemlerde çıktı takip edilmesi imkansız oldu,uğraşmaz yani onlar artık,uğraşsalarda birşey bulamazlar.
  • abonelik sözleşmesinde çoklu kullanım yasaktır diye bişey yazmıyor..
  • selam,
    bir sorum olacaktı cevabını bulamadım evime ethetrnet kablosuyla internet geliyor. bunu kablosuza nasıl döndürürüm aırtıes rt 205 cihazımla
  • bilen var mı???? modemin ayarları nasıl olmalı
  • türk telekoma gidip dilekçe vericen çeviricekler.. modemde herhangi bi degişiklik yapmaya gereq yok
  • kablodan çekinenler kablosuza geçebilirler. Uzu mesafelerde kablo parası kablosuz adaptersen daha pahalıya geliyor. 30 mt kablo parasına uygun fiyatlı adapterler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.