Şimdi Ara

İnternette 3-6 saniyelik kopmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazlık internete abone oldum,evdeyken bu kopma sorunum yoktu yazlık internette başladı bağlandığından beri video izlemek imkansız ve skype,online oyunlarda 3-6 saniyelik kopmalar yaşıyorum arada çok sinir bir durum.
    Ve kopmalar olduğunda modemde ki internet ışığı yanık oluyor.

Virüs taratması yaptım sonuç yok

TTnet i aradım bizde kopmalar gözükmüyor dediler

Modem Firmware güncelledim sonuç yok

Not olarakta interneti ilk bağladıklarında akk ye yakalanmamışken hızım 8mbit olmasına rağmen speedtest gibi sitelerde anca 2.5,3mbit i görebiliyordum,torrentte ise 5.5mbit i buluyordu ama siteler hala yavaştı videolar yüklenmiyordu ve bu kopmalar oyunun içine ediyolar insanın canını gerçekten sıkıyor umarım burada bir çözüm bulabilirim

Modemim Airties Air 5341

Hat değelerim akk'den sonra:

akk'den önce

Snr kısmı:

Yalın internet için bağladıkları splitter benzeri cihaz

Son olarakta fotoğrafta görülen siyah kabloyu çektiler direkten,kablo dandik gibi ben ondan olabiliceğini düşünüyorum ama net bi fikrim yok açıkçası.

Umarım bir çözüm bulabilirim burda okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellAxion -- 22 Temmuz 2013; 11:57:51 >

• Ayni sorun bendede vardi ttneti aradim bizde sorun yok dediler ben naptim modemi soktum tekrar aradim ve netim gitti dedim modem bagli mi diye soruyor ben evet diyorum halbuki modem takili degil servis geldi evden telefon diregine giden kabloyu kontrol ettiler yeniden sökup taktilar sorun halloldu....
    Kisaca sorun kabloda olabilir benim yaptigimi yap servis gelsin baksin
    bide bulundugun yer cok mu ruzgarli o bile etkiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HellAxion kullanıcısına yanıt
    bikere anlayan baksın diye bir şey yok.Bu sadece terbiyesizlik.Soruna gelince muhtemelen kırsal bir yerde yaşıyorsun ya da çok aşağı bir katta oturuyorsun .
  • int zaten 8 mbit şuhan snr düşük ondan kopma oluyor splitter değiş soketlilerden al o siyah kabloyuda jaklı kablo al öyle dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frkn3899

bikere anlayan baksın diye bir şey yok.Bu sadece terbiyesizlik.Soruna gelince muhtemelen kırsal bir yerde yaşıyorsun ya da çok aşağı bir katta oturuyorsun .

Kusura bakma hocam düzelttim başlığı,yazlık pek kırsal bir yerde değil nerdeyse fibere kadar destekleniyor burası,en üst kattayım,.

quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

Ayni sorun bendede vardi ttneti aradim bizde sorun yok dediler ben naptim modemi soktum tekrar aradim ve netim gitti dedim modem bagli mi diye soruyor ben evet diyorum halbuki modem takili degil servis geldi evden telefon diregine giden kabloyu kontrol ettiler yeniden sökup taktilar sorun halloldu....
    Kisaca sorun kabloda olabilir benim yaptigimi yap servis gelsin baksin
    bide bulundugun yer cok mu ruzgarli o bile etkiliyor

Sağolasın hocam bir denerim,ve evet fazla rüzgarlı

quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

int zaten 8 mbit şuhan snr düşük ondan kopma oluyor splitter değiş soketlilerden al o siyah kabloyuda jaklı kablo al öyle dene.

Hocam siyah kabloyu kendim değiştiremem,direkten çekildi direk,splitterdada kabloları bağlayabileceğimi sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellAxion -- 22 Temmuz 2013; 11:58:17 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.