Şimdi Ara

İnternetsiz Wii Güncelleme Mümkünmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar wii aldım ama kablosuz modemim yok wii yi güncelliyemiyorum. Güncellemenin başka bir yolu yokmudur internetten güncellemeyi indirip dvd den yada sd-card dan falan güncelleme yapılıyormu bilen varsa yardımcı olsun eminim merak eden çok kişi vardır

Not:Mesela paper mario güncelleme yapmamı söylüyor ve oynayamıyorum yeni çıkan oyunlar demekki hep istiyecek bu büyük bir sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljuks -- 11 Haziran 2007; 7:24:55 >

• Mario Strikers Charged Football oyununu taktığın zaman otomatik güncelleme yapıyor. Oyunun içinde var.
  • çok saolasın bunu bilmiyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: seljuks

çok saolasın bunu bilmiyordum

Rica ederim. Yalnız makinen pal ise oyunun pal olmasına dikkat et. ntsc update makineni kullanılamaz hale getirebilir.
  • çok saol zaten ntsc oyun oynayamıyorum peki bu updatelerin zımbırtıya zararı varmıdır ve aslında en çok merak ettiğim bizim manual olarak updateleri yapabilmemiz lazım herkesin kablosuz internetimi var baktım kullanma klavuzuna lan için network adapter i var onu nerden buluruz acep
  • Baska oyunlarin icindede update varmi arkadaslar?Ben sahsen Mario Football u almayı dusunmuyorum.Wıreless modemde yok.
  • Belki güncellemeler zımbırtıya zarar veriyordur böylece wii yeni oyunlarda yeni güncellemeleri zorunlu tutarak zımbırtının önüne geçmeye çalışıyor olabilir.
  • BENCE GÜNCELLEMELER ZIMBITIYA ZARAR VERMEZ. SSX BLURU TAKTIĞIMDA GÜNCELLENİYOR DEDİ. AMA BU OYUN BU KADAR PARA VERİLİP ALINMAZ. Bİ DE BU ZIMBIRTILAR OLMAZSA.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.