Şimdi Ara

İnternetinizi paylaşarak para kazanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba DH ailesi.


    Size pasif gelir elde edebileceğiniz bir sistemi tanıtmak istiyorum.


    Honeygain üzerinden sadece bilgisayarınızı veya telefonunuzu açık bırakarak ayda 20-40 dolar arası meblağlar kazanmak mümkün.

    Şimdi "20-40 dolar arası bir gelir için uğraşmaya değer mi?" diyebilirsiniz fakat zaten bilgisayar veya telefon sürekli kullandığımız aygıtlar ve bu aygıtlar çalışırken ekstra olarak bize para kazandırsa fena mı olur? 


    Honeygain sizin internetinizin trafiğini kullanır ve bunun karşılığında size ödeme yapar, sistem aslında oldukça basit, verdiğim link üzerinden üye olun ve download kısmından uygulamayı bilgisayarınıza veya android cihazınıza indirin, uygulamayı yükleyip giriş yapmanızın ardından otomatik olarak trafik gönderimi başlayacaktır. (İP doğrulaması nedeniyle sistem 1 2 saat başlamayabilir, benim başıma geldi.)


    Verdiğim linkten üye olduğunuzda 5 dolar bakiye ile başlayacaksınız ki bu büyük avantaj, ben referans linki olmadan doğrudan 0dan başladım..



    r.honeygain.me
    Honeygain - Make Money From Home
    https://r.honeygain.me/YIGIT8BA2D







  • Sonra kapıya siber polis dayansın 20 dolar icin iyi fikir

  • Trafiğin güvenli şirketler tarafından kullanıldığını iddia ediyor site, ne kadar doğru bilemem fakat kullanıpta başına kötü bir şey geleni görmedim henüz

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.