Şimdi Ara

İnternetimi Sömüren Komşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba, adamın biri bu nalet olası internet paketine üye olduğum günden beri ayarlarda şifreli olan wifime girerek internetimi sömürüyor. Bu adi adamın Mac adresini airties network asistanından buldum.

NOT: Galiba şifresi Superonline 192.168.2.1 giriş şifremi değiştirmiş erişimim yok oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF.R -- 14 Temmuz 2013; 0:54:48 >

• Şifrenizi söylemediyseniz bulamaz.bence yanlışınız var.Eğer kendi modeminize erişiminiz yok ise resetleyip yeni bir wifi ve admin şifresi verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minolta35

Şifrenizi söylemediyseniz bulamaz.bence yanlışınız var.Eğer kendi modeminize erişiminiz yok ise resetleyip yeni bir wifi ve admin şifresi verin.

Şifreyi kimsenin bilmemesine rağmen maalesef giriyor hocam, modemi resleyeceğim fakat bir kaç şey yazılacaktı ama onları unuttum neyse en azından kullanılmasından iyidir.
  • müşteri hizmetlerini arayıp öğren.
  • quote:

müşteri hizmetlerini arayıp öğren.

Hocam reset attım şu an o bağlanmıyor. Yanlız bakın ben şifreleme yaptığım halde bir komşum benim wi-fi adıma girip internete girdiklerini söylemişti. Şimdi buradan taşındılar bende fırsatla yeniden değiştirdim isim+şifreyi fakat bu sefer başka biri giriyor. Neden oluyor bu saçma geliyo bana kayafı yiyeceğim.
  • modem ne marka ve kullandığınız pc wireless mi?
  • quote:

modem ne marka ve kullandığınız pc wireless mi?

Modem AirTies modeli 6372 normalde kasam kablolu fakat laptop için kablosuzu açık bırakıyorum normalde hayatta açmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AKN aştım komşu görmesin.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reset attım diyorsunuz ama 2 dk da tüm ayarları yapıp nasıl cevap yazdınız merak ettim?reset atmak kapayıp açmak değildir.bir iğne veya kalem ucu girecek şekilde reset yazan bir yeri vardır modemin.
    Burayı 8-10 sn basılı tutup bıraktıktan sonra reset olur ve net bağlantınız dolayısıyla kopar.onun için önceden müşteri hizmetlerini arayarak bazı değerleri almanız lazım( kullanıcı adı ve şifre gibi).
    ancak team wiewer programı kuruluysa uzaktan bağlanarak sizi bu meraktan kurtarabilirim.
  • Modeminizin Kablosuz Şifresini WPA2 Olarak Koyun.Çözülmesi İmkansız Biri Söylemediği Sürece Bazı Modemlerde Wps İle Çözülüyor Ancak O Yöntem Airtieslere İşlemiyor.Şifreyi Koyarkende Büyük-Küçük Harf ve Rakam Karışık Koyarsan Kimse Giremez.
  • quote:

reset attım diyorsunuz ama 2 dk da tüm ayarları yapıp nasıl cevap yazdınız merak ettim?reset atmak kapayıp açmak değildir.bir iğne veya kalem ucu girecek şekilde reset yazan bir yeri vardır modemin.
    Burayı 8-10 sn basılı tutup bıraktıktan sonra reset olur ve net bağlantınız dolayısıyla kopar.onun için önceden müşteri hizmetlerini arayarak bazı değerleri almanız lazım( kullanıcı adı ve şifre gibi).
    ancak team wiewer programı kuruluysa uzaktan bağlanarak sizi bu meraktan kurtarabilirim.

Yaptım hocam bastırdım modemin tüm ışıkları yandı sonra normale döndü fakat açılınca eski haline döndü. Daha önce yine reset attım fakat o zaman dediğiniz gibi müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalmıştım. Bu sefer neden böyle yaptığı hakkında fikrim yok.
    Edit İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF.R -- 11 Temmuz 2013; 23:51:32 >

• http://www.airties.com/usermanuals/Air6372TR_UM.pdf

Yukardaki Adresten Nasıl Kuruludugunu Ögrenebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: danies

Modeminizin Kablosuz Şifresini WPA2 Olarak Koyun.Çözülmesi İmkansız Biri Söylemediği Sürece Bazı Modemlerde Wps İle Çözülüyor Ancak O Yöntem Airtieslere İşlemiyor.Şifreyi Koyarkende Büyük-Küçük Harf ve Rakam Karışık Koyarsan Kimse Giremez.

Komple iptal ettim hocam wi-fi bağlantısını onunla uğraşmak istemiyorum saolun yinede.
  • laptopa ağını kurarken ''diğer bilgisayarlar internete bu pc' den bağlansın'' diye bir seçenek işaretlemiş olabilirsin.
  • quote:

laptopa ağını kurarken ''diğer bilgisayarlar internete bu pc' den bağlansın'' diye bir seçenek işaretlemiş olabilirsin.

Olabilir hocam wifiyi arkadan kapattım daha uğraşmayacağım yinede ilgilendiğiniz için saolun.
  • Arkadaşın dediği gibi belki de laptop veriyordur interneti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum mac adresını bılıyorsan dırek blockla modemın arayuzunden olsun bıtsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAdde

dostum mac adresını bılıyorsan dırek blockla modemın arayuzunden olsun bıtsın

Dediğim gibi komple kapattım hocam bir daha açmam gerekirse mac filtreleme yerini buldum oradan kara listeye ekleyeceğim.
  • sadece kullandığınız mac adresini ekleyin ve mac filtreyi etkinleştirin sizden başka kimse bağlanamaz.
  • 192.168.2.1 bunu adres çubuğuna yazın ve modem bilgilerinize giriniz. sonra şifreyi değiştirin bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.