Şimdi Ara

İnternetime birisi giriyor acil bakar mısınız !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar , sorun başlıkta belirttiğim gibi internetime birisi giriyor adslin mi şifresini değiştirmem gerekir wirrlesin mi ? ve nasıl değiştirebiliyoruz lütfen yardım eder misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F492E2D25 -- 25 Temmuz 2014; 19:10:11 >

• Modemin arayüzüne ulaşarak şifreyi değiştirirebilirsiniz. Arayüz adresini öğrenmek için komut istemine ipconfig komutunu girin, Subnet Mask altında bulunan Gateway adresi arayüz adresidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 25 Temmuz 2014; 19:23:13 >
  • dediğinizi yaptım birşifre değişikliği yaptım ancak sayfa ingilizce olduğu için pek emin olamadım . daha sonrasında kendi ağımdan düştüm , sonra kendi ağıma yeni girdiğim şifreyle girdim , bu durumda sanırım yeni şifre almış oluyorum o ağıma girenler bu durumda giremezler demek oluyor değil mi ? internetten pek anlamıyorum mazur görün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F492E2D25 -- 25 Temmuz 2014; 19:38:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4ps

Modemin arayüzüne ulaşarak şifreyi değiştirirebilirsiniz. Arayüz adresini öğrenmek için komut istemine ipconfig komutunu girin, Subnet Mask altında bulunan Gateway adresi arayüz adresidir.

alıntı yapmayı da beceremedim , sorum yukarıdaydı
  • Modem marka ve modelini verirsen yardimci olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twilight999

dediğinizi yaptım birşifre değişikliği yaptım ancak sayfa ingilizce olduğu için pek emin olamadım . daha sonrasında kendi ağımdan düştüm , sonra kendi ağıma yeni girdiğim şifreyle girdim , bu durumda sanırım yeni şifre almış oluyorum o ağıma girenler bu durumda giremezler demek oluyor değil mi ? internetten pek anlamıyorum mazur görün

Giren biri varsa dusmustur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarı yada gri kabloyu bağla.tarayıcını aç adres satırına 192.168.2.1 YADA 192.168.1.1 yaz karşına gelen şifre paneline değiştirdiysen değiştirdiğini gir.Yoksa standart şifreleridene
    admin/ttnet
    admin/epicrouter
    admin/password vs vs. arayüze giriş yapınca kablosuz bağlantı ayarlarına git.Oradan şifreni değiştir.Son iş olarak panelden modemini yeniden başlat.Modemin panelini görmeden yol göstermek zordur.Olduğu kadarıyla idare et.Kolay gelsin @twilight999
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl giremem ya
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en garanti yöntem mac filtrlelemeyle engellemek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.