Bildirim
İnternetime birisi giriyor acil bakar mısınız !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Modemin arayüzüne ulaşarak şifreyi değiştirirebilirsiniz. Arayüz adresini öğrenmek için komut istemine ipconfig komutunu girin, Subnet Mask altında bulunan Gateway adresi arayüz adresidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıpçak Beği -- 25 Temmuz 2014; 19:23:13 > -
dediğinizi yaptım birşifre değişikliği yaptım ancak sayfa ingilizce olduğu için pek emin olamadım . daha sonrasında kendi ağımdan düştüm , sonra kendi ağıma yeni girdiğim şifreyle girdim , bu durumda sanırım yeni şifre almış oluyorum o ağıma girenler bu durumda giremezler demek oluyor değil mi ? internetten pek anlamıyorum mazur görün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F492E2D25 -- 25 Temmuz 2014; 19:38:47 > -
quote:
Orijinalden alıntı: h4ps
Modemin arayüzüne ulaşarak şifreyi değiştirirebilirsiniz. Arayüz adresini öğrenmek için komut istemine ipconfig komutunu girin, Subnet Mask altında bulunan Gateway adresi arayüz adresidir.
alıntı yapmayı da beceremedim , sorum yukarıdaydı -
Modem marka ve modelini verirsen yardimci olabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: twilight999
dediğinizi yaptım birşifre değişikliği yaptım ancak sayfa ingilizce olduğu için pek emin olamadım . daha sonrasında kendi ağımdan düştüm , sonra kendi ağıma yeni girdiğim şifreyle girdim , bu durumda sanırım yeni şifre almış oluyorum o ağıma girenler bu durumda giremezler demek oluyor değil mi ? internetten pek anlamıyorum mazur görün
Giren biri varsa dusmustur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sarı yada gri kabloyu bağla.tarayıcını aç adres satırına 192.168.2.1 YADA 192.168.1.1 yaz karşına gelen şifre paneline değiştirdiysen değiştirdiğini gir.Yoksa standart şifreleridene
admin/ttnet
admin/epicrouter
admin/password vs vs. arayüze giriş yapınca kablosuz bağlantı ayarlarına git.Oradan şifreni değiştir.Son iş olarak panelden modemini yeniden başlat.Modemin panelini görmeden yol göstermek zordur.Olduğu kadarıyla idare et.Kolay gelsin @twilight999 -
en garanti yöntem mac filtrlelemeyle engellemek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X