Şimdi Ara

İnternetimde bağlantı kesiliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Bundan yaklaşık bir hafta öncesine kadar gram sıkıntım yoktu netle ilgili. Fakat son 1 haftadır ne oluyorsa; arada bir internet bağlantım kopuyor geri geliyor ve gelincede bir süre için çok yavaş oluyor. Laptop kullanıyorum şimdiye kadar hep aynı yerde kullandım 2 yıl kadar. Hiç sorun olmadı. Çekmeyle ilgili bir sorun değil. Birde normal ethernet kablosuyla kullandıgım bir masaüstüm var. Ondada aynı sıkıntıyla karşılaşıyorum. Ama laptopta daha sık.
    Çözüm için modemi resetlemeyi, kabloyu takıp çıkarmayı, bağlantıyı onarmayı, sorun taratmayı ve bir takım şeyleri daha denedim fakat hala aynı şeyle karşı karşıyayayım. Şuan bağlantım var fakat 5-10dk sonra olucağı kesin değil. Arkadaşlar çözüm için bildiğiniz yolları (bu saydıklarım hariç) benimle paylaşırsanız çok memnun kalırım. Şimdiden teşekkürler.

• Dostum farklı bir modem dene istersen bir ofiste kablosuz bağlantı kullanıyorlardı bağlantı sürekli gidip geliyordu modemi değiştirdik sorun düzeldi
  • hocam şimdiye kadar böyle bişey yoktu. Onla ilgili oldugunu sanmıyorum. Çünkü modeme telefondan bağlanıyorum ve bir sorun çıkmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.