Şimdi Ara

İnternetim Neredeyse 5 Dakkada bir Kopuyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Arkadaşım şu an 1Mbit ile bağlanıyorum ve sorun yok. Modem aynı modem, hat aynı hat.

Olunca oluyor anlaşılan.

Çoook uzun süredir bilgisayar kullanıyorum ve sorunlarında iyi anlarım.

Sorunun kaynağını anlayabilirim.

Yine de ilgin ve yardım çaban için çok teşekkürler.

Bu arada tabi konuyu açan arkadaşa demiş olma ihtimalin de var.

sen üstüne alınma .. evet konuyu açan arkadaşa dedim

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

hat sesini dinleyin, parazitten de kaynaklanabilir. eğer öyleyse filtre kullanın.

HAKLI

Orjinalden alıntı: Haplo

Adsl ikidebir kopuyor adamı deli ediyor. Etrafda sıkışan veya bükülmüş bir kablo göremedim. Bir ek var fakat Ana hatta değil. Hattın girdiği kutucuğun Telefona giden tarafında ek var. Bazende Telefonu açınca internetim kopuyor. Kesin çözüm arıyorum

baska bir modemle denesene

İşyerine gelince Smile ı aradım. TTnet ten ev tesisatında sorun var diye cevap verilmiş. (doğrudur TT den arayan adam benim splitter ile hatta/tesisatınızda sorun var lafına takmıştı.)

Her neyse smile dan bir elektrikçiye kontrol ettirin isterseniz dediler. Ben de; "gerek yok. Daha önceden TTnet ten sınırlı aboneliğim vardı. Onda hiç sorun yoktu. 2 yıl kullandım. Smile hattım da pazartesi günü açıldı ve sorunsuz kullanıyordum. Ama salı günü birden hat gitti. Bunun olması imkansız, bir gecede hat gitmez dedim. O da elektrikçi lafını tekrarladı; Ben de elektrik üzerine teknik lise mezunuyum ve üçüncülük ile bitirdim, şu an da haberleşme üzerine üniversitede okuyorum dedim. (Evet bunlar doğru. Sorunun üzerine kapak gibi oturdu valla. ) Bana TTnet kıllık yapıyor gibi geldi dedim."

Şimdi sorun TTnet te zaten smile ın bir şey yaptığı yok. Telefonda söyledikleri de gayet temelli zira telefonda TTnet ten bana işte hatlarda sorun olabilir splitter vs tuturdular. Ya ben yıllarca splitter sız kullandım hattı. Sorun yoktu. Zaten bağlantı kopması olunca modemi direkt ana hatta bağlayın denilir. Adamlar araya splitter takın diyor.

Zaten bir iptal için kırk dereden su getirttiler. Ya mantıklı mı bir gün sorunsuz işleyen hat ertesi gün tamamen yok.

Normalde önce hatta soruın olur, ara sıra kopmalar oluşlur, hız düşer ve sonunda da hiç bağlanmaz. Ama 120K ile indirirken birden hat gitmez.

• müşteri hizmetlerini aramak yerine mahalle kasabı ya da manavına sorununuzu anlatsanız
    daha tecrübeli ve bilgili oluyorlar.
    müşteri hizmetleri önlerindeki metni okumaktan başka bir şey yapmıyor.
    bilgisayarın başına geçin
    modemi kapatın
    şimdi açın
    yandı mı? evet tamam...
    burda sorun görünmüyor sisteminizde sorun olabilir.
    modemi yeniden kurmalısınız.
    sistemi kurmalısınız.
    vs vs.
    hiç orda sorun olmuyor zaten.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.