Şimdi Ara

İnternetim Cok Yawaşladı..Acil Yardım..Pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Varsayılan İnternetim Cok Yawaşladı..Acil Yardım..Pls

Arkadaşlar normalde 4 mbps iken şu anda 0.50 mbps düştü işte buda yaptıgım speedtest resmi.

Bilgisayarımı nod32 ile tarattım 1 tane bile virüs bulamadı.
    Wireless baglanıyorum cekim güçü cok iyi..
    Wireless driver güncellemeyi denemedim ama bulamadım yani bu seçenekten başka her yolu denedim ama düzelmedi..

Driver Atheros AR9285 wireless network adaptor..Eger son sürümünü bulursanız link atarsanız sevinirim onun dışında başka bi çözüm yolu biliysanız lütfen söleyin..

Şimdiden yardımlarınızı Bekliyorum

• Pls ne arkadaşım ya........ Sadece onu yazdığın için eminim kimse sana yardım etmeyecektir.
  • Yardım Etmiceksen Boşuna Kirlilik Yaratma Az Düşünceli Ol..Bu ne Utanmazlık Yha..

Format Attım win7 bi daha kurdum ama sorunum devam ediyo yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • yokmu yardım edicek biri..İnternette modem güncelleyin diyodu tp-link modemim güncellemesini bulan olabilirmi acaba
  • Birgün önce normal olan internet 1 gün sonra modem güncellemesi ile hızlanmaz.Sen sorunu
    1- Bilgisayarın ve yazılımı
    2-Modemin kendisi
    3-İnternet sağlayıcın
    4-Telefon hatının bina içi durumunda aramaya çalış.
    Öncelikle Windows u yeniden kur ve ttnet i ara
    Kolay gelsin
  • Öncelikle Merhaba.

Arkadaşım kullandıgın net paketini belirtmemişsin ama benim yaşadığım soruna benziyor. 8 megabit'e kadar netlimitsiz tarifesini kullanıyorum.

Dün gece internetim kesilmesi ile sorun başladı. 0.5 mb ile 0.7 mb baglantı arasında gidip geliyorum. İnt. kesilmeden önceki hızım 3mb'ti. Bunun üzerine

ttnet 4440375'i arayıp teknik destek aldım kota aşımından dolayı hızınız düşmüştür dediler.Fakat bu sorunu yaşayan sadece ben değilim.

Kastamonu'da yaşıyorum ve çoğu arkadaşım int hızının anormal bir şekilde düştüğünü söylüyor. Fakat ben buna inanmıyorum. Konu hakkında bilgisi olan

varsa lütfen bizimle paylaşsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckboy

Öncelikle Merhaba.

Arkadaşım kullandıgın net paketini belirtmemişsin ama benim yaşadığım soruna benziyor. 8 megabit'e kadar netlimitsiz tarifesini kullanıyorum.

Dün gece internetim kesilmesi ile sorun başladı. 0.5 mb ile 0.7 mb baglantı arasında gidip geliyorum. İnt. kesilmeden önceki hızım 3mb'ti. Bunun üzerine

ttnet 4440375'i arayıp teknik destek aldım kota aşımından dolayı hızınız düşmüştür dediler.Fakat bu sorunu yaşayan sadece ben değilim.

Kastamonu'da yaşıyorum ve çoğu arkadaşım int hızının anormal bir şekilde düştüğünü söylüyor. Fakat ben buna inanmıyorum. Konu hakkında bilgisi olan

Sizin tarifenize göre, 15gb nin üzerinde bir download dan sonra hızınız 8mbps den 512kbps ye düşer, bunu biliyor ve tarifeyi bunu bilerek tercih ediyorsunuz. Ondan sonrada hızınız düşürülünce aman efendim hızım düştü, olmaz böyle, yok sorun var diye yaygara kopartıyorsunuz. Bu zamana kadar TTNet hızınızı düşürmedi demek bundan sonrada düşürmeyecek demek değil. Bu hak TTNet'in kullanım sözleşmesinde belirttiği gibi saklı hakkıdır. Siz kotanızı kontrol eder ve 15gb yi aşmadığını görürseniz o zaman yaygara koparmaya hakkınız olur.

quote:

Orijinalden alıntı: jackalamca

Yardım Etmiceksen Boşuna Kirlilik Yaratma Az Düşünceli Ol..Bu ne Utanmazlık Yha..

Format Attım win7 bi daha kurdum ama sorunum devam ediyo yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

@jackalamca, konuya girerken size yardımcı olmak isteğiyle girdim ama terbiyesizliğiniz bütün isteğimi kırdı. Anlaşılan fake hesaplarınız var, bir ondan bir ondan giriyorsunuz. Allah bilir konu dışında abuk sabuk konular açıyor, millete küfürler edip banlanıyorsunuzdur.

Dikkat ettiyseniz burada hiçkimse size yardım etmek için sıraya girmiyor yada yardımı siz etmiyorsunuz. Hem yardım istiyorsunuz hemde millete kabalık ediyor hâkaretler yağdırıyorsunuz. Kazara birisi konuya verilen cevapları okumassa size yardım edebilir, yoksa hiçkimseden yardım beklemeyin defolun gidin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil bi sorunum var yardım.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • he yani terbiyesiz olan benim adam gelmiş pls yani lütfen kelimesinden dolayı bana bir takım sözler söleyip ban ban demiş bi ansana ben sadece konu kirliligi yaratmamasını söledim ondan yardım da istemiyorum.Benim anlamadıgım pls kelimesini bu kadar önemli kılan ne konu konulugundan cıkmaması için arkadaşı uyardım.

Ben sadece yardım istedim yazdıklarım ve yazacaklarım kimseyi alakadar etmez bu benim terbiyesizligim dir.He bi hata yaptıysam özür dilerim ben sadece
    yardım istemek için burdayım bu arada sizide kınıyorum beni yanlış anlamışsınız..

Bu arada sanırsam 8 mpbs net limiter kullanıyorum 15 gb sınırını aştıgım için hızım 512 kb düşmüş sanırsam sorun bu yüzdenmiş..

Konu Kilitliye Bilirsiniz konu konulugundan cıkıyor gibi...
  • Adam sana pls ne arkadaşım diyor sende adama "Utanmaz" diyorsun, "düşüncesizleş" diyorsun. Arkadaşın "pls" için kızması yanlış çünkü "pls" ye gelene kadar senin önce okuma-yazmayı öğrenmen lazım. 2 satır yazı yazmışsın, yaptığın hataları yazması 1 sayfa tutar.

quote:

Ben sadece yardım istedim yazdıklarım ve yazacaklarım kimseyi alakadar etmez bu benim terbiyesizligim dir.He bi hata yaptıysam özür dilerim ben sadece
    yardım istemek için burdayım bu arada sizide kınıyorum beni yanlış anlamışsınız..

Yardım isterken yaptığınız terbiyesizlikler sadece sizi değil, size yardım etmek isteyen herkesi ilgilendirir.

Bu arada 1. sınıftan itibaren tekrar başlasanız, Türkçe'niz açısından çok çok iyi olur. Lakin bu haliyle pek bir şeye benzemiyor.

Bir daha cevap atmayacağım. Umarım bu ergen tavırları bırakır, yazılanları anlamaya çalışırsınız.

• Paşam ben seni anlıyorum ve sana cevap yazıyorum.Sana yardım etmek istiyorum çünkü,sizin gibi insanların egosunu tatmin etmesi gerekir.
    Buraya gelir insanların yanlışlarını düzeltir egonu tatmin edip gidersin işte sen busun.Sende Beni Anlamaya Çalış cnm arkadaşım.

LÜTFEN KONU KİLİTLEYİN... Yardım etmek isteyip edemiyenlere cok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samed.yıldırım

quote:

Orijinalden alıntı: luckboy

Öncelikle Merhaba.

Sizin tarifenize göre, 15gb nin üzerinde bir download dan sonra hızınız 8mbps den 512kbps ye düşer, bunu biliyor ve tarifeyi bunu bilerek tercih ediyorsunuz. Ondan sonrada hızınız düşürülünce aman efendim hızım düştü, olmaz böyle, yok sorun var diye yaygara kopartıyorsunuz. Bu zamana kadar TTNet hızınızı düşürmedi demek bundan sonrada düşürmeyecek demek değil. Bu hak TTNet'in kullanım sözleşmesinde belirttiği gibi saklı hakkıdır. Siz kotanızı kontrol eder ve 15gb yi aşmadığını görürseniz o zaman yaygara koparmaya hakkınız olur.

quote:

Orijinalden alıntı: jackalamca

Yardım Etmiceksen Boşuna Kirlilik Yaratma Az Düşünceli Ol..Bu ne Utanmazlık Yha..

@jackalamca, konuya girerken size yardımcı olmak isteğiyle girdim ama terbiyesizliğiniz bütün isteğimi kırdı. Anlaşılan fake hesaplarınız var, bir ondan bir ondan giriyorsunuz. Allah bilir konu dışında abuk sabuk konular açıyor, millete küfürler edip banlanıyorsunuzdur.

Dikkat ettiyseniz burada hiçkimse size yardım etmek için sıraya girmiyor yada yardımı siz etmiyorsunuz. Hem yardım istiyorsunuz hemde millete kabalık ediyor hâkaretler yağdırıyorsunuz. Kazara birisi konuya verilen cevapları okumassa size yardım edebilir, yoksa hiçkimseden yardım beklemeyin defolun gidin.

İyi güzel demişsin fakat boş demişsin ttnet'in noldugu belli arkadaşım ilk başta kota dediler sonraki aramamdada türkiye genelinde sıkıntı var dediler bu nasıl bir iştir sorarım sana............

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.