Şimdi Ara

internete bağlanmam yalnız modem sorunu olabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın ustalarım.ben ttnet kullanıyorum.iki gündür ki internete girmem zorlaştı.siteler geç açılır.eskiden iyi idi
    kendi kendime acaba bilgsayrdan da kaynaklana bilirmi diye düşünüyorum.eğer bilgisayardan kaynaklanırsa ne yapım.yanıt vermenizi rica ederim
    işletim sistemim xp home, rem 256, ekran kartı 64.başka hangi özellileri yazacağımı bilmiyorum

• telekomdan 1 haftadır neler cekiom modemi kırcam nerdeyse hiç suçu yokken
  • internete girmenin yavaşlama sebebi girdiğin dosyaların birikmesi olabilir onları silersen normale döner belki silmek için araçlar/ internet seçenekleri/dosyasil sonra da ayarlar/dosya görüntüle/sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylim -- 2 Şubat 2006 23:06:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: leylim

internete girmenin yavaşlama sebebi girdiğin dosyaların birikmesi olabilir onları silersen normale döner belki silmek için araçlar/ internet seçenekleri/dosyasil sonra da ayarlar/dosya görüntüle/sil

hocam sizin dediğiniz sık sık kullanılanlar listsine aldığım mı oluyor.lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: azeri67

quote:

Orjinalden alıntı: leylim

internete girmenin yavaşlama sebebi girdiğin dosyaların birikmesi olabilir onları silersen normale döner belki silmek için araçlar/ internet seçenekleri/dosyasil sonra da ayarlar/dosya görüntüle/sil

hocam sizin dediğiniz sık sık kullanılanlar listsine aldığım mı oluyor.lütfen

hayır internete girdiğin zaman sayfaların izi kalıyor bunlar da dosya olarak yer alıyor bu nedenle internetin yavaşlar en üstte araçlar/internetseçenekleri/ayarlar/dosyagörüntüle/sil(ama tabi sık kullanılanları da çok fazla doldurmamak gerek)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.