Şimdi Ara

İnternet var ama yok gözüküyor ethernet simgesi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarıma bir kaç gün önce format attım cs go da anlık net gidiyordu her hangi ping veya internet kesilmesi değil anlık gidiyordu ama netten olduğu belli bir şekilde net driverlarını kaldırdım
    tekrar kurdum şuan internet var ama ağ simgesi altta yok ve ev ağ veya benzeri ağ açamıyoruz normal direk internet erişimi var ayarlardan ağ yı sağ altan görünür yapmak için ayarlara girdim fakat
    kitli açamıyoruz driverı 5 defa sildim kurdum farklı şekilde ve ağ yı sıfırladım yine olmuyor durum bu
    Edit: Eski driverlardan denedim cmd girilen işleri de yaptım hiç bir şey olmuyor etki etmiyor
    Anakart: Gigabyte g1 sniper b6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 27 Mart 2017; 1:20:40 >

• Pc ye format attım dün düzeldi bugün yine aynısı oldu.. bilen yok mu Allah aşkına
  • Sitesinden kendi guncel yazilimini cekseniz? Olmazsa yonetici modunda cmd ile netstat winsock reset komutunu deneyin. Ama ag kartini yanlis taniyor gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Sitesinden kendi guncel yazilimini cekseniz? Olmazsa yonetici modunda cmd ile netstat winsock reset komutunu deneyin. Ama ag kartini yanlis taniyor gibi.

Valla format ile çözdüm sorunu ertesi gün yine oldu yine format attım yine olursa kırıcam atıcam pc yi kısaca hayla çözümünü bulamadım güncel sürücü sitesinden indirdim yine aynıydı şuan sıkıntı yok ama olursa bilenler çözümünü söylerse sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leqvar -- 29 Mart 2017; 21:54:22 >
  • Sorunu çözebildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blogisa

Sorunu çözebildin mi?

Çözdüm hocam format attım düzeldi yine eskisi gibi oldu yine attım yine oldu 3-4 kez attım çıldırdım.. sistem benim ssd ye kuruluydu hdd 1 tb yakın steam oyunu vardı mecbur ona da format attım öyle düzeldi virüsel bir şeydi sanırım..
  • ethernet driver doğru yükleyemediğiniz için sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon var, internet yok !
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bazı windows hizmetlerini kapattığım için yaşadım bu sorunu, yeniden aktifleştirince düzeldi.
  • Ağ ve paylaşım merkezinden ağ kartının üzerine sağ tıkla özelliklerine girip ıpv6 kutucuğundaki tiki kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatarak denermisin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.