Şimdi Ara

İNTERNET ÜZERİNDEN FİZİK YGS LYS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yayın denizinim fizik kitabını kullandım çözümlüydü güray yayınlarından da çok kötü olduğum konuların fasiküllerini alıp bitirdim o da çözümlüydü güraya bu zamanlarda başlaman lazım almayı düşünürsen sınav yaklaştıkça vakit kaybı gibi gelir uzun olduğu için fasiküller şuan zaten tryhard bir çalışman olmadığından fasikül çalışmanın tam sırası umut öncül dinleyip formülleri not alırdım öğrenene kadarda çalışma masamda notlarla yapıştırmıştım test çözerken unutunca bakardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezunlarageldik -- 11 Ağustos 2017; 20:16:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kullandığım kaynaklar 11 de esen konu özetli 12 de de esen konu özetli, ayrıca sınava doğru birey c den hafif unuttuğum konuları çözdüm. En son da nihat bilgin denemelerini çözdüm. Bu kaynakların hepsini tavsiye ediyorum hepsi birbirinden kalitelidir.

Ygs yi hatırlamıyorum lys de 27-2 yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roy Makaay kullanıcısına yanıt
    25 netim vardı videoyu önce izleyip mantığını kavramaya çalışırıdm sonra güzel soruları not defterime yazardım arada soruları okurdum önemli yerleri yazardım soru bankası olarak işleyen zeka ve palme kulladım yayınde denizi ve nihat bilginde güzel
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.