Şimdi Ara

İnternet'ten Video İzlerken Mavi Ekran Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet üzerinden video izlerken aniden mavi ekran hatası alıyorum aralıklarla. Google'dan araştırdım Flash Player'ın güncellenmesi gerektiği söylenmiş benimki güncel zaten. Ekran kartının güncellenmesi söylenmiş o da güncel. Youtube, Facebook farketmiyor izlerken her video'da olmasa da arada mavi ekran veriyor. Chrome kullanıyorum bunun için Yandex indirdim ama bir fark edeceğini sanmıyorum. Bilgisayarım toplama bilgisayar. Sorun birkaç hafta önce olmaya başladı. Format atmak da istemiyorum o kadar dosya var çok uğraştıracak inanın. Hata kodunu da yollayayım buyrun.

• BuralarBenim kullanıcısına yanıt
    muhtemelen ram(ler)iniz sorunlu, test etmek için hiren boot cd içinde mem test ve gold mem adında 2 program var biriyle yada her 2siyle kontrol yağın şayet 1 küçük hata dahi verir ise, işte mavi ekranın sebebi...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_104704161/tm.htm

benim geçtiğim yollardan geçicek gibisin dostum. kolay gelsin. Başlıkta bahsettiğim 6. ve 7. adımları yap.

Memtest86 nasıl yapılır güzel anlatmış arkadaş. Ben aynen uyguladım ve ram'i test ettim.

https://www.youtube.com/watch?v=7OBA_RXRvbs
  • Cevap veriyorum net 4.5.2 ye gecmemen gerci gecsen bile yazılım cakışması devam edcek ..chrome gir ayarlara tıkla url kısmındaki settings silip plugin de ve enter a bas orada 2 adet flas gorursen birini devre dışı bırak ..

Yukarıda yazdıklarım yazılımsal donanım olarak mavi ekren tüm donanım parcasından olabilir lakin bunun cozumu tek tek denemektir.Ben donanım olduguna inanmak istemiyorum sorunun senin yazılım çakışması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikli olarak hepinize çok teşekkürler ilginiz alakanız için. Pek umudum yoktu cevap geleceği yönünde dolayısıyla ben de gelen tavsiyeleri hemen uyguladım.

@digimonster
    @puLAs

Ram'leri Memtest86 ile test ettim ve sorunsuz çıktı:

Akabinde de dediğiniz gibi HardDisk'lerimi HDTune ile test ettim ve o da sorunsuz çıktı:

Şimdiki önerileriniz neler? Ram ile HardDisk'te sorun yok görünüyor.

@Pixel6

Üstadım mesajını pek anlayamadım da biraz daha açabilir misin acaba URL falan oraları tam anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuralarBenim -- 12 Nisan 2015; 18:30:55 >

Kardeşim şimdi sen de ben de aynı durumdayız. Cevap bekliyorum veren yok :) ama ben şunları uygulayacağım sen de bi dene.

Kasa'nın dış iskeletini yenilemiştim ben ve anakart vs kendim montelemiştim o yüzden tekrar bi söküp takıcam. Belki kablolar da temassızlık vs vardır. 2. olarak virüs vs var ise Full format atıcam sadece C'ye atıyoruz belki D'den bulaşıyor yine bu belayı sarıyor olabilir.

Eğer yine mavi ekran verirse Anakart pilini değiştiricem yine verirse işlemci macununu yeniliycem yine verirse anakartı değiştiricem :D yine verirse askere gidicem elimi ayağımı çekicem bu işlerden :D
    Forografta atttıgım bolume bakarmısın.Dun gece telden girmiştim pek açıkça anlatamamışım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @puLAs

Anladım demek şu aşamada daha yapabileceğim test falan yok. Allah yardımcımız olsun :))

@Pixel6

Tamamdır girdim ve ekran görüntüsünü aldım benim eklentilerim şu şekilde. Bir sorun var mı yok mu bilmiyorum gerçi umarım yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuralarBenim -- 12 Nisan 2015; 21:25:21 >

• Bende de bu şekilde dostum ve baktım buralarbenim nickli arkadaşla ikimizde de adobe etkin değil. bende bir de kritik vs diyor.
  • Son olarka bluescreenview'da hata koduna baktım 0x00001a cıkmıs 2 kere. onun da çözümü yeni ram diyolar. ram testte hata görünmemesine ragmen bi yeni ram takıp denemek lazım. ben ram'ime güvenmiyorum cünkü. sende bi dene istersen
    Dikkat ederseniz ki orada ki flash ların sumu 16 bende ki ise 17 yapmanız gereken devre dısı bırakıp internetten flash playeri tekrar yuklemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.