Şimdi Ara

İnternet siparişinde yanlış ürünün gönderilmesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umtaksy

    Adres olmadan satış yapamaz. Kapıda ödeme işlemlerinde Kargo şirketleri sadece firmalara kapıda ödeme hizmeti verir ve firmalarında hepsinin vergi kaygı ve telefon numarası,adresi olmak zorunda.

    Burada MNG kargo dolandırıcılığa destek sağlamış olur. Bu sebep ile MNG kargoyu muhattap alın devamlı onlar ile görüşün. Kutu üzerindeki takip numarasını kaybetmeyin oradan gönderene ulaşabilirler.

    Size adres ve telefon vermek zorundalar. Kargo şirketleri hiç bir şekilde bilgi almadan kargo gönderimi yapamazlar.

    Fatura yok mu ürün üzerinde. Fatura yok ise genehttp://bimer.com.tr üzerinden faturasız satış yapıyor diye bakanlığa bilgi verebilir. Vergi müfettişlerinin incelemesine yol açtırabilirsiniz.


    Hocam Sürat Kargo getirdi ben üste yanlış yazmıştım düzelttim onuda. Adres yok üzerinde diye sorduğumda bana yaptıkları açıklama "Elden teslim etmişler o yüzden adres yok"dediler.Sanki diğer kargolara başka yerden teslim ediyorlar.




  • Sürat kargoyu az önce aradım. Gayet hararetli bir konuşma yaptım . Adamlar önce onların bilgileri bende yok gibi geçiştirmeler de bulundu bunun üzerini zaten savcılık tarafından konu inceleniyor dedikten sonra adam birden afalladı ve elinde olmayan adresi telefon numarasını nereden gönderildiğine dair bütün bilgileri verdi. Şimdi önce bimere yazacağım daha sonra tüketici hakem heyetinin yolunu tutacağım.
  • Sürat kargo genel merkezini arayabilirsiniz. Kapı ödeme hizmeti sadece firmalar yararlanabilir. Şahıslar yararlanamaz. Bu sebep ile o bir firmadır.
  • Hocam Kargocunun Yaptığı Doğrudur.
    Siz imza atıp paketi kargocunun yanında açacakdınız.Bir sorun varsa tutanak tuturulup iadeye gönderecekdiniz.

    Faturanız var mı ? Faturanız yoksa firmayı arayıp eğer hatalarını düzeltmezlerse Faturasız Satışdan Dolayı Maliye'ye şikayet edeceğinizi söyleyin.Bir şey değişmezse eğer maliye ye şikayet edin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.