Şimdi Ara

İNTERNET SİNYALİ KUVVETLENDİRME CİHAZI HAKKINDA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben karşı apartmandaki komşumun evime gelen 1 yada 2 çubuk sinyalini kuvvetlendirmek ve evime full şekilde verebilmek için aşağıdaki cihazı almak istiyorum

TeknoBiyotik: Dark RangeMAX WRT340 300Mbit 802.11n WiFi Kablosuz Router / Repeater / Access Point - Adaptörsüz Tasarım - Kablosuz Router & AP - Network

fakat bu cihaz antensiz olduğu için verim alamayacağımı düşünerekten yine antenli model olan aşağıdaki cihazı almayı düşünmekteyim

TeknoBiyotik: Dark RangeMAX WRT302 802.11n WiFi 300Mbit Kablosuz Access Point - Kablosuz Router & AP - Network

antensiz olan 79 lira diğeri ise 54 liradır

bana söylenilen antenli olan daha verimli çalışır özellikleri daha fazla hemde ucuz olduğu söylenmiştir ben bu konuda çok kararsız ve anlamadığım için fikir almak istedim sizler hangisini önerirsiniz ? saygılarımla...

• Bendede antensiz bir adaptör varhttps://www.youtube.com/watch?v=cjGN9ifF4gc burdaki gibi internet adaptörümü bunun önüne koydum 2 dis çekerken bazen 4 dişe bazende full buluyor.Ama Modemin yönüne göre çevir. bende öyle olunca nerdeyse full çekiyor.Ama sende olur mu bilmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BC21EF468 -- 7 Haziran 2014; 11:38:03 >

• Modem nerede bir bilsem şifresini kırdım modemin beleş kullanıyorum o yüzden 2 cihaz arasında kaldım antenli olan daha verimli olmazmı acaba ?
  • Maddi olarak paran varsa tabiki antenlisini al ama maddi olarak sıkıntın varsa tabikide antensizini al.
  • zaten antenlisinin özellikleri daha fazla ve daha ucuz farkettinizmi ? sizce en uygunu o değilmidir acaba ? siz kullandınızmı yada kullanan arkadaşlarınız varmıdır ?
  • Bana bi linkini atarmısın ? inceliyim istersen
  • Linkleri konu başına atmıştım ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.