Şimdi Ara

İnternet servis sağlayıcı değiştirme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 8-9 yıldır türk telekom interneti kullanıyoruz. Bina fiber desteklemiyor o yüzden 16 mb'a kadar ultranet kullanıyoruz 75 gb akn aldığımız hızda en fazla 10 mb hoş bi aralar 12-13 mb hız alabiliyordum ama ne hikmetse hat bu kadar destekliyormuş. Artık farklı bir internet servis sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum ama kafamda birkaç soru var.

Şimdi bizim eve internet salonda bir priz var ordan geliyo oraya takıp rahatça interneti alıyoruz dsl bağlantısı ordan.

1) Kafamda netspeed veya türknet var bu iss'lere geçersem yine o salondaki dsl prizine kabloyu takıp rahatça internet bağlantımı sağlayabilecek miyim? Yani aynı altyapı ile devam edebilecek miyim? Yeniden kablo çekme vs ile uğraşamam ancak öyle olursa geçerim bazı firmalar iss değiştirince ankastreden yeni kablo çektirin felan demişler bunlar olmasın istiyorum.

2) Bazı yorumlarda netspeed'de bazı oyunlarda sabit ip mi ne olmadığı için sıkıntılar olduğu online oyunlarda sıkıntı yaşandığı gibi şeyler duydum bu ne derece doğru böyle birşey mümkün mü? Aynı altyapı değilmi?

3) Hangi servis sağlayıcıya geçmeliyim sizce netspeed 1 adım önde gibi ama geçersem kurulu düzenim bozulacak mı?

4) Yılbaşından sonra akk kalkıyor benim taahhüt 17 aralıkta bitiyor. Bu yüzden yılbaşından öncemi almak mantıklı sonramı? Düşük akn li daha ucuz paketi almak daha mantıklı gibi haksız mıyım?

Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Özellikle merak ettiğim başka iss geçersem yine salondaki dsl prizine takıp normal internetimi almak istiyorum bu mümkündür inşallah yoksa türk telekomdaki kurulu düzenimi bozmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 26 Ekim 2018; 18:31:0 >

• 1 evet kullanabilirsin hiçbir değişiklik olmaz
    2 dediğin doğru. cgn ip uygulaması. ama sadece netspeedde değil, tüm sağlayıcılarda var.
    3 hangisine geçersen geç kurulu düzenin bozulmaz.
    4 ocağa kadar bekle. hiç bir şeye geçiş yapma. ne olacağı belli değil. ak koyun kara koyun meydana çıksın, o zaman kararını ver.
    Korkum ocaktan sonra kota kalktığını bahane gösterip fiyat artırmaları şimdiden uygun fiyattan anlaşmak bu yüzden aklımda vardı kararsız kaldım. Eğer ocağı beklersem o 15-20 günlük arada internet kullanabilecek miyim türk telekomdan?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    üsttekinin de dediği gibi indirimsiz kullanırsın o kadar gün boyunca. bir şey olmaz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.