Evet arkadaşlar sabah 11den şmdiki saate kadar net kopuyo ve bu saatlerde geliyo anlamadım gitti kafayı yiycem yazarken bile koptu yine
ne kadar aciz ne kadar basit bir firma bu ttnet. Hiç bir zaman sorunsuz kullanamadım sözleşme sonrası ilk işim başka abonelikler olacak. Yeter lan artık internet için harcadığım parayla bilgisayar alırdım.
YALLAH YALLAH NETTE HERŞEY MÜMKÜNDÜR..
aynen bende de aynı sorun var sabahları gıdıcı ınternet. Ama aksama dogru çok stabıl hız ve hıc kopma yok
Aslında kullanımla birlikte tam tersi olması lazım.
Sabah az akşamları yoğun oluyor bende zamanında sizin olayın tam tersi oluyordu sabah sorun yoktu akşamları 30 dakikada bir gidiyordu.
Sizin sorun bir garip ilk kez duydum ama ttnetle herşey mümkündür
aynen ben de çok saşırıyorum gündüz hıc bı yogunluk yokken nıye ınternet gıderkı
net daha yeni geldi 2 gündür ama hala 15 dkda 1 kopuyor. o kadar telefon ettim yanına kar kaldı firmanın. hala çözüm yok
bıktım lan harbi bıktım taahhüt bi bitseydi kurtulsaydım bu lanetten saçlarım ağardı
Geçmiş olsun
TTNET otomatik hız olayına geçti geçeli...Anlık kopmalar çok sık olmaya başladı...Telefon açsan sorun yok derler.Gerçektende yok sistem otomatik hız veriyor adamlar ne yapsın...
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
TTNET otomatik hız olayına geçti geçeli...Anlık kopmalar çok sık olmaya başladı...Telefon açsan sorun yok derler.Gerçektende yok sistem otomatik hız veriyor adamlar ne yapsın...
yazık ya bi paramızın hakkıyla kullanamadık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme