Şimdi Ara

internet radyosu= Radyo Diyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben internet radyosu radyo diyo'nun yayıncısıyım ve radyo hakkında nasıl yenilikler yapılabilir fikirlerinizi almayı umuyorum nasıl bir radyo daha çok hoşunuza giderdide diyebilirim dh stationla birleşene kadarki url :http://radyodiyo.tumblr.com/ fikirlerinizi siteye girdikten sonra yazarsanız sevinirim

• Bu çağda insanlar neden amatör bir radyo kanalını dinlesinler ki?
  • profesyonel radyoların özellikleri nedir kolay ulaşım belkide rahatlıkla müzik dinlemek ama ben daha fazlasını vaad ediyorum oturup muhabbet edebileceğiniz bir radyo konuyu siz belirliyorsunuz istediğiniz parçalar çalınıyor ve tasarımda da istediğiniz kadar destek olabiliyorsunuz eğer istediğimiz seviyeye ulaşırsak radyo etkinliklerinde hep beraber eğlenebiliyoruz ve bunu bu kadar küçümsemeyin daha önce radyo aktivite adında bir radyo yüksek dinleyici kitlesiyle yayınına birçok ünlüyü bağladı ve önemli olan yayını dinlemek değil yayına katılmak bu yayında dj yok yayıncı var ve kalan her şey dinleyici
  • bu arada DH stationu biliyorsan oda şu anda donanım haberin metal radyosu ve anlaşabilirsek onunla birleşmek gibide bir planımız var sadece fikirlerinize ihtiyaç duyduğumuza inanıyorum bu yüzden bu gece deneme yayını yapıyor ve fikirleri alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.