Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
91
Favori
312.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Memnuniyetinizin devamı için geliştirmelerimiz ve güncellemelerimiz kesintisiz sürecektir. İlginize teşekkürler.

• 250 mbps paketine geçiş sağladım. Aldığım hız aşağıdaki gibi arkadaşlar.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥
  • CanerS. kullanıcısına yanıt

İnternet Kutusu ailesine hoşgeldiniz, memnuniyetiniz bizi çok mutlu etti.

TurkNet vizyonunu takip ettiğimiz ve sektöre önemli ölçüde katkıda bulunmuş ve bulunmaya devam eden gözde bir firmadır.

İlgili durumda saha dolabınız noktasında bir değişiklik yaşanmış veya port değişikliği yapılmış olabilir.

Henüz sunduğumuz internet hizmetinin TurkNet seviyesinde olmadığının bilincindeyiz. Ancak kalitemizi her geçen gün arttırmak adına vizyonlarını takip ettiğimizi ve bunu söylemekten geri kalmayacağımızı aktarmak isterim.

Kullanıcı dostu ve samimi konumumuzu sonraki tüm süreçlerde koruyacağımızı da ayrıca aktarmak isterim.

Sizi seviyoruz, sizin için çalışıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetkutusu -- 5 Ağustos 2022; 17:36:32 >
  • Merhaba sayın internet kutusu yetkilisi, telefon aboneliğim turk.net te kalsa interneti size devir yapsam olabiliyormu? Sanırım sizde telefon aboneliği yok?

• hanturk kullanıcısına yanıt

Hattınızı önce yalın internet hizmetine çevirme talebinizi mevcut operatörünüze iletmelisiniz.

Hattınız yalın internet hizmetine döndükten sonra geçiş işlemi yapabilirsiniz.

Telefon hizmetimiz bulunmamaktadır.

• Ekstra kutu bu şekilde merak edenlere

• Hayırlısı olsun buda benim değerler. Her zaman ki gibi bahçeden ve wifi 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Candy2001 kullanıcısına yanıt

Bu neymiş beya bende geçeyim arayıp benim altyapı destekliyosa

• 250 ye geçmek için yeni evrak doldurmamız gerekirmi nasıl yükseltiriz paket hızlı döner misiniz ?!

• fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

Hocam indirme ve yükleme testleri yapar mısınız bende geçeceğim bu pakete

• readytodie1 kullanıcısına yanıt

Hayır hocam. Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz. Pakete geçmek istediğinizi iletiyorsunuz. Sizi geçiriyolar. Modeminizin destekleyip desteklemediğini sorun.

• Vay be 250 mbpslik paket çok iyiymiş keşke altyapı müsait olsa da geçsek. Uzaktan ekmek banıyoruz şimdilik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 6 Ağustos 2022; 9:26:36 >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt

Aynen hocam ya. Alt yapı boktan kahretsin.

• Bu akşam yoğun saatlerde yurt dışı çıkışlarında kısıtlama vardı.Umarim bu sorunu en yakın zamanda çözersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ejder2323 E kullanıcısına yanıt
    Ping atabilceğimiz bi adres var mı hocam kıyaslayalım. İptv sunucuları yurtdışında ve ben problem yaşamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

100mbps fiber ile STSL maçını izledim hiç donma olmadı hocam. Bugün 250mbps'lik pakete geçiş sağladım. Sistem oturduktan sonra hız testleri ve yoğun saatlerde nete yükleneceğim de pek bir sorun olacağını zannetmiyorum.

• geçiş yapacağım referans vermek isteyen var mı?

altyapı dsl mi fiber mi sizin?

• gibirnet sonrası neterra ile de peering yapılmaya başlandı.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.