Şimdi Ara

İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.142
Cevap
75
Favori
175.751
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben bunlara yeni geldim 3 ay kalmak mı zorundayım ? yeni bir değişiklik için ? İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) 

• kungfuiknow kullanıcısına yanıt
    3 ay içerisinde geçiş yapılamıyormuş. İptal ettirip tekrar başvuru yapmak gerekiyor, öyle olursa da kurulum ücreti vs. ödemek gerekecek sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoBiN* kullanıcısına yanıt

Öyle bi durumda ücretide geçtim portunu kaybetme riski var. Sakın iptal etme yoluna gitmeyin. Santraldeki port durumunu bilmiyosanız elinizdeki portu kaptırıp sonrasında port beklemek zorunda kalabilirsiniz.

Problemleri sürekli MH ye iletelim beraber düzeltsinler diye umut ederek.

• Sayın hocam ilginize teşekkür ederim. Yıllar içinde ttnet sonra net speed sonra tbt nete geçtim ama bakın çok kesin konuşuyorum bunlar sıkıntılı. Sevgili gibi whatsapp üzerinden habire yazışıyoruz. Sonuç: sürekli sorun. Az önce yine yazıştık sorun nedir dedim '' Efenim sorun telekom altyapısında bakım var'' dediler. Bulunduğum ilçe şey kadar küçücük yer aradım telekomcuları sordum bakım mı var diye cevap HAYIR. O zaman şöyle bir sorun ortaya çıkıyor. Firma belirli bir algoritma ile bazı müşterilerinin internetini kasıtlı olarak yavaşlatıyor ya da kesiyor.

• Zam ne kadar olur acaba? Ne zaman açıklarlar. İnsaflı olur umarım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bende sordum banada aynı cevabı verdiler. Telekom kaynaklı bi problem denildi.

İnandığımdan değil ama en azından 3 ay dolana kadar düzelmelerini umud ediyorum. Yoksa bu şekilde devam etmenin bi anlamı yok. Hem zam durumları belli olur hem hizmetlerini düzeltip düzeltmediklerini anlarız ona göre önümüze bakarız.

Ben 4-5 yıl TurkNET kullandım sıfır sıkıntıydı. Burda da 2 hafta kadar hiçbi problem olmadı ama sanırım kullanıcı sayısı artınca sapıttı bazı şeyler. Ya düzeltirler ya da başladıkları yere geri dönerler kendileri bilir.

• Eyvallah hocam saygılar.

• hektor60 H kullanıcısına yanıt
    Başvuru yapıldığında kaç günde kurulum oluyor.
    Ben Anadolu'dayım mesela. Kim bakıyor.
    Bina da Sol Fiber ve TT GPON Fiber bulunuyor.
    Evrakları VS. Bunları kargo ile mi göndereceğiz
    Benim kafam da ki soru işareti Kurulumun hepsi dahil 1 Hafta sürer mi acaba? A dan Z ye tüm işlemler baz alındığın da.
    Derdim Şu Aslında" Sözleşmesiz Özgür İnternet istiyorum.

• Bu referans kodu sistemi nasıl çalışıyor,mesela ilk başvuruda bir arkadaşın referans kodunu kullandık,bir ay bedava oldu.Bir başka arkadşada biz referans oduk,2 ay mı bedava kullanmış oluyoruz?

• KITiPiYOZ K kullanıcısına yanıt

Referans kodu işini kaldırdılar hocam. yok artık.

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet böylelikle 2 ay bedava kullanmış oluyorsunuz ama her bedava ayın arasında bir ücretli ay olacak. Yani bu referans kampanyasından 2 kere yararlanırsanız 2 ay bedavayı örnek; Haziran ayı bedava, Temmuz ücretli, Ağustos bedava oluyor.. Ama referans kampanyası bitti İnternet kutusu firmasında haberiniz olsun.

@hektor60

Forumda referans kodu paylaşımı, alım, satımı yasak. Yöneticiler görmeden mesajınızı silin yoksa ban cezası alabilirsiniz.. Referans kodu paylaşımları için alt forum açılmış. Linki aşağıda..İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL ) 

https://forum.donanimhaber.com/referansli-paylasimlar-icin-alt-forum-acilmistir--148698000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 25 Mayıs 2022; 15:31:9 >

• Benim paylaştığım internet kutusu değil. Netspeed Referans kodu idi onda 5tl indirim oluyor 12 ay boyunca. Boş ay dolu ay yok.

Paylaştığın konu İnternetKutusu hocam :)

• Merhaba Arkadaşlar , altta yer alan keenetic omni model modemimin altta değerleri yazmakta, inceleyerek yorum yapabilecek arkadaşlar var mıdır ?

1 ay önce internet kutusuna geçiş yaptım. Keenetic modem kullanıyorum. ortalama hızım 82mbit. vdsl snr margin 5db (hızı arttırmak için en optimum ayarı buydu.)

İnternet Kutusu Fiber/Vdsl/Adsl Taahhütsüz (100 Mbps 99,90 / 250 Mbps 159,90 TL )

Sıkıntı olan hangi firma olduğu değil referans kodu paylaşımı forumda yasak ban cezası alabilirsin diye uyarmak istedim. Forumda referans paylaşımı için alt forum açılmış linkini verdim.

• 1 hafta 10 gundur iyiydi saglayici. Son 2 3 gundur surekli olarak kopmalar meydana geliyor. Baglanti gidiyor. Kendi kendine tekrar geliyor. Ciddi anlamda problem. Turknette hic boyle sikinti yasamamistim ben. Karsi binadaki arkadasimada tavsiye etmistim ayni sorun onda da oluyormus.

• Değerli arkadaşlar ben bunlara gireli tam 1 ay oldu. Şimdi farklı bir firmaya geçsem nasıl olur. Rica etsem bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

Bu sorunun cevabı çok önemli. Abone sayısı artınca maalesef sıkıntılar çıktı. Gece kesintiler. Akşam saatleri hızın yarıya inmesi vs.

Ayak uyduramadılar maalesef.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.