İnternetkutusu Abonelik Başlangıcı : Haziran 2022 Forum üyelik tarihi: Ağustos 2005 Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit) Referans numarası : 8576078999 Referans geçerli olması için iki tarafında faturasını zamanında ödemesi gerekiyor. Otomatik ödeme talimatı ile faturalarımı ödüyorum. Benim referansım ile abonelik başlatan herkese teşekkür eder, en yakın zamanda internet hızlarının aynı fiyata gigabite seviyesine çıkmasını dilerim. |
[İNTERNET KUTUSU] ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [SONA ERDİ] (112. sayfa)

-
-
Merhaba Arkadaşlar.
İnternet Kutusunun Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. Türknet'in zam kararından sonra geçiş yaptım ve herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.1 günde de geçiş işlemim tamamlandı.
Sizlerde 1 ay ücretsiz internetten yararlanmak isterseniz;
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya Whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
Abone/Referans numaram: 8576046830
Not: İlk Ay Faturanızı Zamanında Ödediğinizde; Bir sonraki ay ücretsiz kullanacaksınız.
Forumda referanslarım mevcuttur..
Abone Olmak İçin QR Kodu Kameranıza Okutabilirsiniz
-
Abonelik Başlangıcı : Nisan 2022
Kullanılan Tarife : Mega Kutu VDSL [Güncel DL: 92 mbps / UL: 7,6 mbps / Ping: 19 ms]
Memnuniyet Durumu : TT altyapımın desteklemiş olduğu hız ve ping değerlerini alıyorum birebir. Hızda herhangi bir kısıtlama yok. Yasaklamalara/Kısıtlamalara karşı VPN kullanma derdi yok. Zamlardan etkilenmek istemeyen müşteriler içinde düzenledikleri sabit fiyat garantili kampanyalarla avantajlı fiyat sunuyorlar.
Referans numarası : 8576066214
Pingler (Testler Ethernet Bağlantısıyla Yapılmıştır)
Servis Sağlayıcı&TTnetDNS: 19 ms / LOL: 29 ms / CS:GO: 47 ms / Valorant: 28 ms / MLBB: 20 ms / PubgMobile: Ortalama 59 ms (TR: 28 ms)
GoogleDNS: 28 ms / CloudflareDNS: 19 ms / OpenDNS: 56 ms / AdguardDNS: 19 ms
*Geçiş yapmak isteyen arkadaşlarımız, ilk hoptaki ping durumuna göre kıyaslayabilir iss çıkış değerlerini. Fiber/VDSL de iss çıkışlarında fark yok denecek kadar az. (Frankfurt yurt dışı çıkışlar ilk hopdaki pinginiz + Yaklaşık 40 ms)
*Bir önceki paylaşımımda bahsetmiş olduğum ping sorunu çözümlenmiş görünüyor. 305-Gayrettepe rotasyonuna uğrayan bağlantılarda ping normal seviyede şuan.
*Kampanyanın geçerli olduğu ADSL/VDSL/FİBER tarife ve ücretleri:
*Referans numarası ile başvuru yaptığınızda kampanyadan yararlanabilmek için ilk ay faturanızı düzenli bir şekilde ödemek durumundasınız, 2. ay için ücretsiz internet hakkınız tanımlanacaktır.
-
Abonelik Başlangıcı : Temmuz 2022
Kullanılan Tarife : 100 Mbit
Memnuniyet Durumu : Oldukça memnunum. Herkese tavsiye ediyor ve memnuniyetle kullanıyorum. Turknet zammı sonrası geçiş yaptım ve iyi ki de yapmışım.
Referans numarası : 8576047740
Referansımla üye olduğunuzda 2 tarafta 1 ay ücretsiz internet kazanıyor, firmayı deneyimleyebilmeniz için oldukça güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya WhatsApp üzerinden 0535 057 0 140 numarası ile iletişime geçerek başvuru yapabilirsiniz. Bir diğer bilgi; 12 aylık ön ödemeli seçenekte mevcut ve gelecek zamlardan etkilenmemek için müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek 12 aylık peşin ödeme yapılabiliyor. Öğrenciyim ve siz büyüklerimden desteklerinizi bekliyorum. Referansımı kullananlara şimdiden çok teşekkür ederim
Hemen abone olmak için QR kodunu okutabilirsiniz
-
Abonelik Başlangıç: Temmuz 2022
Tarife: Mega Kutu Fiber 100 Mbps (Speedtest, fast.com vs 100 Mbps üzeri sonuç alıyorum)
Referans No: 8576012250
Memnuniyet/Öneri/Şikayet: Temmuz sonunda 1-2 hafta yine TurkNet zammından sonra yoğun kullanıcı geçişleri nedeniyle ciddi sorunlar olmuştu ama bir kaç hafta öncesine kadar neredeyse sorunsuz kullandım. Son zamanlarda yurtdışı çıkışlar ve pingler konusunda ara ara sıkıntılar var. Oyun oynayan arkadaşlardan bazıları da pinglerden uzun süredir şikayetçi. VDSL'deki arkadaşlarda da çeşitli sorunlar olduğunu görüyorum. Bu dönem TurkNet zammı nedeniyle gelecek yeni müşterilerle birlikte ekstra sorunlar da çıkabilir. O nedenle zamdan ötürü bir panikle geçiş yapıp sonra pişman olmayın derim. Durumun artı ve eksilerini iyi düşünerek karar verin. Nitekim geçiş yaptıktan sonra memnun kalmazsanız dahi 3 ay başka bir operatöre geçiş yapamıyorsunuz. Bir süredir bendeki sorunlar bitti ama geçiş yapacak arkadaşların öncelikle forumdaki İnternet Kutusu ana konusuna bakmalarını ve mevcut sorunlardaki güncel durumu kontrol etmelerini tavsiye ederim.
Eğer TurkNet ve İnternet Kutusu arasında kaldıysanız ve özellikle fiber altyapınız varsa İK yeni zamlı ücretleriyle dahi öne çıkıyor. Bu arada İK sayfasındaki fiyatlarda fiber altyapıda iseniz faturanıza ekstra bir modem kullanım ücreti de EKLENMİYOR. Sonuç olarak, İK TurkNet'ten 100 Mbps fiber internet için 70 TL ucuza geliyor.
Not 1: Referansı, başvuru belgelerini WhatsApp üzerinden gönderirken Müşteri Hizmetlerine ayrıca vereceksiniz.
Not 2: Benim ya da başka bir arkadaşın referansını kullanmanız durumunda özelden bilgi verirseniz konunun takibi yapılabilir. Nitekim referans kullanımında İK önce faturayı tanımlıyor ardından WhatsApp'tan iletişime geçerek ve referans detayını onaylatarak ücretsiz kullanım hakkı kazanılıyor.
Not 3: Başvuru için İnternet Kutusu WhatsApp hattı: 0535 057 01 4
-
Arkadaşlar Merhaba,
REFERANS KODU : 8576066883
Kullanan arkadaşıma şimdiden çok teşekkür ediyorum ❣️
Hiç bir sorun yaşamadım memnunum. Tavsiye ederim
Merak ettiğiniz bir şey var ise özelden sorabilirsiniz.
❣️❣️❣️Dip not: Arkadaşlar sizin kullandığınız koda ait kullanıcının hesabı iptal ya da ödenmemiş fatura kaynaklı kısıtlama varsa veya farklı operatöre geçerse hediye 1 Ay hakkınız kaybolur. Referans kod seçerken dikkat edin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba Arkadaşlar.
İnternet Kutusunun Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. Türknet'in zam kararından sonra geçiş yaptım ve herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.1 günde de geçiş işlemim tamamlandı.
Sizlerde 1 ay ücretsiz internetten yararlanmak isterseniz;
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya Whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
Abone/Referans numaram: 8576046830
Not: İlk Ay Faturanızı Zamanında Ödediğinizde; Bir sonraki ay ücretsiz kullanacaksınız.
Forumda referanslarım mevcuttur..
Abone Olmak İçin QR Kodu Kameranıza Okutabilirsiniz
-
-
Abonelik Başlangıcı : EKİM 2022
Kullanılan Tarife : 100 Mbit MEGA KUTU
edit: zam sonrası 35e düşürdük..
Memnuniyet Durumu : bu sürede uzaktan bağlantı ile modemimi ayarladılar, max 73mbit altyapım vardı, wifi ile 60-65mbit arası maksimum alabiliyorum. alakaları iyi,biraz daha kurumsallaşmaları gerekli, o da biraz biz destek vereceğiz biraz da onlar çabalayacak.
*Şuanki piyasada gerçekten tatmin edici. millenicomdan geçiş yaptım. gecikme tepkimesi bayağı vardı. internetkutusu daha başarılı durumda şuanki gözlemim. aksi durum olursa güncellerim.
#EDiT: arkadaşlar, müşteri temsilcisi diye bir şey yok, sallamıyorlar,cevap vermiyorlar. whatsapptan dönüş yok denecek kadar geç. her bir cümle için saatlerce bekliyorsunuz. bu fiyata bu muamele benden demesi. ben kullanmaya devam ediyorum. bir süre daha edeceğim. dost tavsiyesi.
edit2: sorun yaşamazsanız kendi halinizde kalburüstü suan. kesintiler için bilgilendirme mesajı atsalar böyle problemleri dahi yaşamayacağız. ttden bir farkı yok rahat olun.
edit3:şuan nadir sıkıntılar yaşansa da durum ortalama üstü. devam..
-Eğer bu kodla kaydolursanız; siz ve ben 1 ay ücretsiz internet kazanmış olacağız.
-Referans numarası : 857 607 11 97
-
Abonelik Başlangıcı : Temmuz 2022
Kullanılan Tarife : 100 Mbit
Memnuniyet Durumu : Oldukça memnunum. Herkese tavsiye ediyor ve memnuniyetle kullanıyorum. Turknet zammı sonrası geçiş yaptım ve iyi ki de yapmışım.
Referans numarası : 8576047740
Referansımla üye olduğunuzda 2 tarafta 1 ay ücretsiz internet kazanıyor, firmayı deneyimleyebilmeniz için oldukça güzel bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya WhatsApp üzerinden 0535 057 0 140 numarası ile iletişime geçerek başvuru yapabilirsiniz. Bir diğer bilgi; 12 aylık ön ödemeli seçenekte mevcut ve gelecek zamlardan etkilenmemek için müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek 12 aylık peşin ödeme yapılabiliyor. Öğrenciyim ve siz büyüklerimden desteklerinizi bekliyorum. Referansımı kullananlara şimdiden çok teşekkür ederim
Hemen abone olmak için QR kodunu okutabilirsiniz
-
Merhaba arkadaşlar.
Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. 1 günde geçiş işlemi tamamlandı. Bir sorun sıkıntı yaşamadım.
Arkadaşını getirene arkadaşıyla gelene 1 aylık internet hizmeti hediye.
Yapmanız gereken ise çok kolay.
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanmak için referans kodumu kullanabilirsiniz.
Referans kodum: 8576082438
Referans kodum: 8 5 7 6 0 8 2 4 3 8
Referans kodumu kullanan arkadaş PM'den bilgi verebilirse çok mutlu olurum. Teşekkürler.
-
Abonelik Başlangıcı: Temmuz 2022
Kullanılan Tarife: Eko Kutu Vdsl - 35 Mbps
Referans numaram: 8576078903
Referansı kullandığınızda, haber verin lütfen ki takibini yapabilelim.
Yıllık ön ödeme yaptım, faturamı ödememe gibi bir ihtimal de yok.
Sorunuz olursa mesaj(pm) atabilirsiniz. ✌️
-
-
Arkadaşlar ben Muhterem Erkan .Öğretmenim.TÜRK TELEKOM’dan önce TURKNET’e daha sonra da “İNTERNET KUTUSU” adlı internet firmasına geçtim. Malum diğer firmalar ortalama 250 TL fiyat verince bende normal olarak “İNTERNET KUTUSU” adlı firmaya geçtim. “MEGA KUTU 100 MBİT” abonesiyim…Aylık 250 tl fiyatlar yerine yerine 129.90 Tl ödemeye başladım..Bu ücret Şubat 2023 ten itibaren gelen zamlarla aylık fiyat 179.90 Tl ye yükselmiştir.Yine de en uygun bu firmadır.(Ben şubat2023 ten itibaren 1yıllık tek-ödeme yaparak 129.90 Tl ödemeye devam ediyorum..Gelen zamlardan etkilenmeyeceğim)..İnternet ve kullanım hakkında her türlü soruyu sorabilirsiniz. Yaptığım bağlantı testlerinde bağlantı hızım altyapıya göre değişmesine rağmen 100 mbit ile 80 mbit arasında değişmektedir… İPtv yayınları olsun,youtube olsun..sorunsuz izliyorum.Bu hayat pahalılığında ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM…NEDEN DAHA FAZLA ÖDEYESİNİZ…SEN DE DAHA FAZLA ÖDEMEK İSTEMİYORSAN Aşağıdaki kodu kullanarak abone olabilirsin.. Faturalarım OTOMATİK talimatla ve YILLIK ödendiğinden kampanya koşulunda sorun yaşamazsınız
Kullanılan Tarife : Mega Kutu Tarifesi (VDSL 100Mbit)
DAVET KODU ABONE NO:: 8576099020
Bağlantı:
İNTERNET KUTUSU telefon: +90 850 441 0 140
İNTERNET KUTUSU Whatsapp üzerinden 0535 057 0 140
İNTERNET KUTUSU email: info@internetkutusu.com.tr
Başvuru yapabilirsiniz..
NOT:Başvuru yaptıktan sonra (Telekom alt yapısını kullandığı için) 2 gün içinde kullanıcı adı ve şifre gönderiliyor ve internetiniz hemen aktif oluyor.
Arkadaşını getir kampanyası koşulları; Hem arkadaşınızın hem de sizin ilk ay faturanızı ödemeniz halinde ikinci (2) ay faturaları iki kullanıcıya da ücretsiz bir şekilde tanımlanır. Kampanyada arkadaş getirme sınırı bulunmamaktadır. Kampanyadan yararlanabilmek adına referans olan kişinin faturalarını ödüyor olması ve üyeliğinin aktif olması gerekmektedir. Kodunu ilettiğiniz arkadaşınız kodun kullanılarak faturadan mahsup edileceği ay veya öncesinde abonelikten ayrıldıysa o kod pasife düştüğünden dolayı kullanılamaz. (Arkadaşını getir kodlarımız abone numaranız olup "8576" ile başlamaktadır.)
NOT: Şimdiye kadar "davet kodumu" kullanarak üye olan 11 arkadaşıma teşekkür ederim..Bundan sonra da üyelik için “referans kodumu kullanan arkadaşlar” özelden bilgi verirse sevinirim
-
Arkadaşlar 100Mbps aboneliğimde yaklaşık 110Mbps hız alıyorum.
Tavsiye etmeden önce bir süre kullanıp gözlemlemeyi tercih ettim ancak bu hız 6 aydır hiç düşmedi.
Ağustos 2022'den beri üyesiyim ve faturalarım düzenli ödeniyor (işleme alınması için düzenli ödeme önemli).
Bir ay kadar önce kayınvalideme referans oldum ve o da 110Mbps hız alınca referans bilgisini gönül rahatlığı ile paylaşmak istedim arkadaşlar. Bakarsanız sadece 1 ay kadardır referans paylaştığımı görürsünüz.
2 hafta kadar önce annemi de internet kutusu'na taşıdım. Geçmişte Fiber altyapı sadece TurkNet olduğu için onu almıştık, TurkNet zammından kaçtık ve VDSL aldık. 35Mbps tam hız alıyoruz, jitter 3ms.
Apartmanın kamera sistemi de TurkNet'teydi, onu da yeni taşıdık.
27 Aylık taahhütlü Türk Telekom aboneliğimden sonra hiç pişman değilim. Tüm ailemi de internetkutusu'na taşıyorum ve 1'er yıllık peşin ödeme yaptık fiyat sabitlemek için.
Abone olurken 8576085388 referans kodunu kullanabilirsiniz (referans kodunu kullanan DM ile bilgi versin, müşteri hizmetlerinden bir sonraki ay takip etmek gerekebiliyormuş karşılıklı bilginiz olsun).
AKLINIZDA BULUNSUN :
Son olarak, geçen gün Internet Kutusu'nda da paketlere zam yapıldı. TurkNet'te de geçen sene Mart ayında 99 ile başladık, 2 ay sonra 139.90 oldu, ondan 3 ay sonra 169.90 oldu ve son olarak 249.90 oldu.
Yine de TurkNet'te olan bina internetimizi başka operatör yerine, internetkutusu'na taşıdık çünkü fiyatı uygun alternatif operatörler alıcı ödemeli kargo kabul etmeme, yüksek kurulum ücreti isteme vs... bazı dezavantajları var. Her ne kadar ISS değişikliğinde ücret alınmasa da yarın öbür gün yolda bırakabilirler gibi geliyor nedense.
Internet Kutusu'nda bir süredir akşam yoğun saatlerde internet kesintisi gözleniyor. Ben etkilenmedim ancak sorun yaşayan arkadaşlar var. Bu sorunun TurkNet zammı sonrası yaşanmış olabilecek yoğun geçişler veya Ddos atağı olabileceğini sanıyorum.
Kullanım amacınıza göre (düşük ping gerektiren oyunlar vs...) sorun yaşama ihtimaliniz tabii ki var. Bu sebeple böyle beklentisi olan arkadaşlara paraya kıyıp direk TT'den veya bölgesinde altyapı varsa TurkNet GigaFiber almasını tavsiye edebilirim. Internet Kutusu'nda kurulum ücretsiz ancak ilk 6 ayda çıkarsanız kurulum ücretini talep ediyorlar (yine de kurulum sanıyorum ki 159TL falandı, eğer memnun olmaz da vazgeçerseniz bir ay bedava internetiniz de olacağı için yaklaşık kafa kafaya çıkarsınız bu işten. Diğer firmalar kuruluma 300-400TL istiyor çünkü).
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
3 ay oldu İnternet Kutusuna geçeli bu zaman diliminde 5-6 defa internetim kopmuştur bu kopmalardan bir tanesi günün çoğu kopuk geçmişti fakat fiyat olarak uygun olması ve kopmaların sık olmaması sebebi ile kullanmaya devam ediyorum ve sonuç olarak memnunum. Bende süreç şu şekilde ilerledi: İkinci ay fatura ödedim sonrasında referans kodu ile ikinci ay fatura ödememiştim.
Referans kodumu kullandıktan sonra veyahut kullanmayı düşünen var ise ricam lütfen özel mesaj atmanız genelde en azından bende daha önce olan takip etmek gerekiyor bana fatura yansımıştı iletişim sağladıktan sonra kampanya geçerli oldu.
Referans kodum: 8576067348
-
Merhaba Arkadaşlar.
İnternet Kutusunun Mega Kutu 100Mbit abonesiyim. Türknet'in zam kararından sonra geçiş yaptım ve herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım.1 günde de geçiş işlemim tamamlandı.
Sizlerde 1 ay ücretsiz internetten yararlanmak isterseniz;
Abone numaram ile 0850 441 0 140 numaralı çağrı merkezinden veya Whatsapp üzerinden 0535 057 0 140 numaradan başvuru yapabilirsiniz.
Abone/Referans numaram: 8576046830
Not: İlk Ay Faturanızı Zamanında Ödediğinizde; Bir sonraki ay ücretsiz kullanacaksınız.
Forumda referanslarım mevcuttur..
Abone Olmak İçin QR Kodu Kameranıza Okutabilirsiniz
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X