Şimdi Ara

İNTERNET KULLANIM ÖNCELİĞİNİ KENDİME NASIL VEREBİLİRİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, ben yurtta kalıyorum ve çok kişi olduğumuz için internet inanılmaz yavaş acaba önceliği kendime nasıl verebilirim bi fikriniz varmı ?

• Gelen ağ Server modem markası şifresini biliyorsan yardımcı olabilirimm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerantosQ7

Gelen ağ Server modem markası şifresini biliyorsan yardımcı olabilirimm..

biliyorum ya o konuda sıkıntı yok :)

airties rt-206 modem var kontrol merkezine de girebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenMamba -- 14 Kasım 2012; 1:23:56 >
  • Bilen yok mu ?
  • Bu konuda sana yardımcı olmak başkalarının hakkını senin kadar bizimde yememiz demek
  • Aslında biliyorum da iyice araştırıp aktarayım biraz uzun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anıl Özaydın

Bu konuda sana yardımcı olmak başkalarının hakkını senin kadar bizimde yememiz demek

Hiç durmadan film izleyenler ve torrent b.ku yüzünden biz face e bile giremiyoruz . Hak nerde ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GreenMamba

quote:

Bu konuda sana yardımcı olmak başkalarının hakkını senin kadar bizimde yememiz demek

Hiç durmadan film izleyenler ve torrent b.ku yüzünden biz face e bile giremiyoruz . Hak nerde ?

Hakkın nerede olduğunu ben bilemem o insanın içinde olur
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GreenMamba

quote:

Hakkın nerede olduğunu ben bilemem o insanın içinde olur

İçinde olmayanlara karşı da onların anlıyacakları dilden konuşulur.

• Tartışmaya bende katılayım mı? Zalimlere boyun eğmemek gerekir. Hakkınızı almalısınız lakin ihtiyacınız olan kadarını. Adamlar torrrent indirip videomu izliyor. Sizde videoları rahatca izleyip sitelerde hızlı bir şekilde gezineceğiniz kadarını alın fazlası onların hakkına tecavüz etmek olur. Ve ben karışmak istmiyorum bilgi paylaşımından vazgeçtim. Hadi iyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etoxer123

Tartışmaya bende katılayım mı? Zalimlere boyun eğmemek gerekir. Hakkınızı almalısınız lakin ihtiyacınız olan kadarını. Adamlar torrrent indirip videomu izliyor. Sizde videoları rahatca izleyip sitelerde hızlı bir şekilde gezineceğiniz kadarını alın fazlası onların hakkına tecavüz etmek olur. Ve ben karışmak istmiyorum bilgi paylaşımından vazgeçtim. Hadi iyi akşamlar.

Eyvallah dostum saol .
  • Torrent sistemini engelletebilirsiniz. Görevli ile konuşun, teknik ekibe söylesin hallederler. Birçok yurtta engellenmiş halde torrent sistemi
  • Zor bence
  • Aynı problemi bende yaşamıştım.Modemden nasıl yapılır bilmiyorum ama sisteminiz xp ise ayrılmış bant genişliğini arttırabilirsiniz.Link vermeden söyliyim arama motorlarında "ayrılmış bant genişliği arttırma" diye aratırsanız hemen çözüm bulursunuzç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

Aynı problemi bende yaşamıştım.Modemden nasıl yapılır bilmiyorum ama sisteminiz xp ise ayrılmış bant genişliğini arttırabilirsiniz.Link vermeden söyliyim arama motorlarında "ayrılmış bant genişliği arttırma" diye aratırsanız hemen çözüm bulursunuzç

saolasın bi deniyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.