Şimdi Ara

INTERNET KOTAM 3 GUNDE BITIYOR... LUTFEN YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR SIMDI BIZIM INTERNET PAKETIMIZ 75 GB SINIRSIZ FIBERNET PC YENI VE WIN10 KURULU...

SIZDEN YARDIM ISTEYECEGIM KONU

WIN10 KAC GB YER AYDA ???

VE bızım bır TV var sabahdan aksma kadar acık ve ınternete sureklı baglı arada guncellestırme yapıyor tahmını sızce ne kadar yer ???

ve elımde raınbow sıx sıege var hergun 4 saat oynuyorum bu oyun tahmınen ayda kac GB yer arkadaslar acıl yardım ve WIFI ye 4 akıllı tel baglı sabah aksam... ACIL YARDIM ARKADASLAR LUTFEN

• İnterneti çok yoğun kullanıyorsunuz. Diğer internet firmalarını bilmiyorum ama Uydunete geçip ay boyunca rahat rahat kullanmak istiyorsanız ayda 200 liralık bi tarifeye geçmeniz lazım. Öncelikle şu siteden oturduğunuz bölgede uydunet hizmeti olup olmadığına bakın:

https://www.turksatkablo.com.tr

Sonra ayda 500 gb yeter dersen, 100 mbps hızında şu tarifeye geçebilirsin:

Ama 75 gb bikaç günde bittiğine göre o da yetmeyebilir. O zaman 20 mbps hızında kotasız tarife var:

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dostum ya paket değişikliğine gidiceksin ya da kullanımını kısacaksın.
    Kullanımını kısmak istiyorsan televizyonların, telefonların, bilgisayar da yüklü programların hepsinin otomatik güncellemesini kapat. Online oyunlar zaten günlük 4-5 saat zorlasan maximum 1gb yer ki o da zor bence.
    Eğer paket değişikliğine gidicem diyorsan, kullandığın hizmetin müşteri temsilcisini arayıp daha yüksek kotalı olanları varmı diye sorman gerek ki genel de 100 gblik paketlerine aylık 10 lira farkla geçiriyorlar.
    Ayrıca bilgisayarına net limiter gibi bir program kurup trafiği takip etmeni de öneririm
  • kullandigin saglayici neresiyse sitesine uye ol kullanimlarina bak..ne nakadar yemis ordan gorebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • superonline fiber altyapısı bulunduğun bölgede varsa 25 mbps akk'sız paket 24 ay taahütle ayda 99 tl idi en son. ay boyu akk derdi olmaması rahatlatıcı olabilir.
  • Şimdi baktım da superonline'ın kampanyası çok daha avantajlı bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler @wrisked

http://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/akksiz-super-paket-kampanyasi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7/24 ACIK SERVER TAVSIYE
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.