Şimdi Ara

İnternet kopma sorunu yardım lütfen... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafona geçince aynı sorunu yaşayıp yaşamadığınızı da belirtir misiniz 4 gözle bekliyorum bi türlü çözemedim şu lanet olayı modemde yapmadığım ayar kalmadı arıyorum adam hâla sorun yok diyor olmadı vericem iptali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frht5382 kullanıcısına yanıt
    Hocam modeminize hiç dokunmayınız. Dediğim gibi bu benim 3. modemim. Modemden kaynaklansaydı çoktan hallolmuştu sıkıntı. Kendim bizzat sıfır yeni modemlerle denedim. Vodafone da oyalıyor mu napıyor anlamadım. Dün sabah telekom geldi hattı açtı apartmandaki kutudan ama 2 dklık bi kurulum için gelemediler vodafone ekibi. 3-4 kere aradım kimse randevu vermiyor bana işimiz gücümüz var bekliyoruz dedim. Valla ya kimse seni beni düşünmüyor herkes parayı alana kadar. Aldıktan sonra bekle. 10 sene bekle paranı öde hizmet alma aaa siz kullanmıyomuydunuz derler bu kadar da eminim. Gelicek modemi bırakıcak başkada bişey yok yani sanki kurdele kescez... Bugünümüde yedi yarında gelmezlerse bayrakları açıcam tekrardan artık çok sinir bozucu bir hal almaya başladı bu durum... Yinede tepkinizi tavrınızı sert bir şekilde belirtin arkadaşlar para veriyosak hizmet alıcaz yani o kadar ...! Bedava olsa anca bu kadar olur!

• feyktofeyk F kullanıcısına yanıt
    Cidden öyle hattı açarken bile arıza kaydı bıraktımda öyle açtılar lanet ediyorum ya bi şirket işini adam gibi yapsın telefon edip sorun var kopuyor aynı sorunu sizin şirketinizle yaşayan başka insanlarda var diyorum internette kopma yaşan çok kişi var zaten siz ona bakmayın diyor dalga geçiyo sanki neyse siz vodafone bağlandıktan sonra durumu aktarırsanız sevinirim ona göre iptal vericem bende

Yarın bağlanırsa mutlaka deneyip yazıcam hocam merak etmeyin. İnşallah gelir bağlarlar dediğim gibi gelmezlerse sıkıntı büyük yani.

Arkadaşlar sorunum vodafone fibere geçmekle birlikte çok şükür çözülmüş oldu. Ve telekom dahil bana fiber alt yapımın olmadığını söyleyen turkcell superonline ve turknet i burdan kınıyorum. Bana 4 ay boyunca eziyet çektirdiniz. Hat değeri dediniz kablolar dediniz modem dediniz bilgisayarınız dediniz... Adamlar bi geldi teknik ekiple şak diye kurdu gitti hiçte bir sıkıntı yok. Söyledikleri değeri nerdeyse tam tamına alıyorum. Kopma düşmede şimdilik yok. Yani normalde gta 5 oynuyorum diyelim eski internetimde 15 dk oynayamadan serverdan düşer tek başıma kalırdım yani internet 10 saniyeliğine gider server da beni atardı. Şimdi ise 4 saattir yardırdım tek bir kopma bile olmadı cayır cayır oynadım ! Daha ne söyleyebilirim ki... Herşey ortada arkadaşlar. Araştırmaktan vazgeçmeyin. Bu arada frht5385 arkadaşım vodafone alabilirsin ama adamlarla enine boyuna sıkıntını anlat. Bende halloldu diye sende de hallolur garantisini "ben" veremem sonuçta bende herkes gibi normal vatandaşım kullanıcıyım. Ama sorunun evden ya da herhangi bir donanımdan kaynaklanmadığını böylelikle ben çok net bir şekilde anlamış bulundum. Şuanda 32 mb 120 akk li paketi kullanıyorum. 5 dk önce 64 mb 240 akk li kampanyasına geçişte bulundum. Sanırım bu kampanya da bugün yarın bitiyormuş biraz rica minnet geçer gibi olduk. Mh de ki arkadaş bir sormam lazım dedi beni biraz bekletti ve bu kampanyadan yararlanabileceğimi söyledi... Alıcaksanız eğer elinizi çabuk tutun yeni kampanyaları pek güzel değil. 32 mb 120 akk yani şuanda kullandığımda kampanyalı pakettir. Ben kurtuldum arkadaşlar darısı sizlerin başına yine buralarda elimden geldiğince sizlere yardım etmeye çalışırım ama dediğim gibi bende sizler gibi normal kullanıcıyım ve bu tarz sorunlar kesinlikle kullanıcı kaynaklı değil...
     İnternet kopma sorunu yardım lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyktofeyk -- 3 Ağustos 2016; 14:34:09 >

Şikayet açtım düzeltemezlerse bende iptal edicem bu arada durum nası hiç yaşadınız mı kopma

Yok hocam kopmalar tamamen bitti hatta internet kalitemde de bir çok olumlu değişimler oldu. Belki hız yüzündendir bilemicem. Ama oyunlarda pingim azaldı ve online işlerde tepkiler daha da hızlandı şuanda maşallah diyorum çok memnunum.

Hayırlı olsun hocam :)

Vodafone sitesinden sorgulama yapınca benim adreste 38 mbps vdsl2 alır diyor ama hatalı bence santrale gittim max 16 alır dedi hattın ve bölgemizde henüz vdsl2 altyapısı yok dedi alamazsın mümkün değil dedi. Şimdi vodafone un yazdığı mı doğru yoksa bana denilen mi sence hocam ?
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam .. Dediğim gibi bir arayın vodafone u sorun diyin böyle böyle telekoma gittim sordum sizde gözüküyor telekomda nasıl gözükmüyor diyin. Benim özel şirketlere internet veren bir internet sağlayıcısı şirketinde çalışan arkadaşıma sordum şöyle bir yanıt aldım. Bazı bölgelerde fiber var fakat şirketler o bölgedeki alt yapıyı müşterileri varsa kiralıyorlarmış yoksa yok diyip geri çeviriyorlarmış. Yani şirketler daha önceden bölgeler için ihaleye girmiştir dedi arkadaşım. Belki vodafone sizin bölgede alt yapı hak sahibidir ve dediği gibi 38 mb hız alabilceksiniz. Dediğim gibi iyice araştırın derim hocam. Hem şuanki internetiniz gerçekten kötüyse iptal edip deneyebilirsiniz.. Ayrıca vodafone un teknik ekibide varmış ben sormuştum 2-3 kere telekoma arıza kaydı açılır çözülmezse kendi ekibimizi gönderiyoruz demişlerdi. Ben açıkçası buna güvenerek gözü karartıp açtırdım.. Dediğim gibi vodafone a bir gidin iyice sorun soruşturun derdinizi anlatın ekip vs var mı gönderiliyormu deyin başka herhangi bir sorunuz varsa bence hepsini anlatın bilen birisinden dinleyin derim... Telekomda genellikle çok sallamıyorlar insanları bide atıp tutan çok var. ( kendi deneyimlerime gördüklerime bakarak konuşuyorum ) 4 ay önceki hikayeler anlatıp uzatmak istemiyorum bilen biliyodur zaten klasik herkesin yaşadığı şeyler.. Benim tavsiyem dediğim gibi gerçekten çok şikayetçiyseniz internetinizden benim gibi kopmalar oluyorsa bence denemekten zarar gelmez ben bu mantıkla yürüdüm kazandım ama her seferinde aynı olcak diye bişey yok onuda biliyorsunuzdur ... İnşallah en kısa sürede sizinki de hallolur.. Hallolursa ya da hallolmazsa lütfen bizimle paylaşınız. Benim net kanaatim şudur ki bizim mahallelerimizde bağlandığımız kutulardaki portlarla alakalı ya da santraldeki.. ( çok biliyormuş gibi yazdım fakat bu benim deneme yanılma sürecimden kaynaklanan deneyimim. Sebebini bilen arkadaş varsa mutlaka yanlışımızı düzeltsin )

Son olarak şunu eklemek istedim. Superonline, Türk telekom, Turknet bu üç şirket bana en fazla 16 mbit alırsın alt yapınız bu dediler... Ve bende vodafone da kendi evimi arattığımda 83 mbit e kadar destekli gördüğümde haddi be ordan olmuş ve inanmamıştım.. Dediğim gibi gözü karartıp girdim ve dedikleri doğru çıktı. Bu sabah bağlamaya gelen teknik ekipteki arkadaşlada biraz sohbet etme şansım oldu kendisine sordum yani böyle böyle 83 yazıyor sitede çağrı merkezini arayınca da aynısını söylüyorlar dedim o da dediki valla abi onlar dediyse doğrudur olmasa zaten gelip buraya fiber modem takamam dedi ve hızımıza herşeyimize baktık ispatınıda gerçekleştirdi teşekkür ettim ve gitti. Herşey tık tık tık rayında ilerledi çok memnun kaldım. İnşallah size yardımı dokunur ben sadece kendi deneyimlerimi paylaşıyorum sonradan sen dediydinde girdik olmadı olmasın siz yinede benden daha çok dikkatli olun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyktofeyk -- 3 Ağustos 2016; 23:56:56 >

Sağolun hocam baya bir yazmışsınız :))

bende şuanda sıkıntı çözüldü kopma sıkıntısı santralden ve prensibal ( saha dolabındaki ) yerimi değiştirince telekom ekipler düzeldi kopma yapmıyor artık..

Ben ttnet kullanırken vdsl2 ye geçmek için çok uğraşmıştım ama geçememiştim altyapı vs. yok diyerek geçirmediler.. Şimdi SOL internete 1 yıl kullanım sözüm var 16 mbps internete bunu kullanmalıyım 1 yıl boyunca tehlikeye atmak istemiyorum şans işi birazda bu.
    Tabiki de hocam hallolduysaa kopma sorununuz çok sevindim. Dediğim gibi sizinde portunuz değişmiş.. Hayırlı olsun güle güle kullanın :) Bu arada rica ederim elimden geldiğince yardım ederim 4 ay boyunca bunu yaşadım ben çok iyi anlıyorum o yüzden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feyktofeyk

Tabiki de hocam hallolduysaa kopma sorununuz çok sevindim. Dediğim gibi sizinde portunuz değişmiş.. Hayırlı olsun güle güle kullanın :) Bu arada rica ederim elimden geldiğince yardım ederim 4 ay boyunca bunu yaşadım ben çok iyi anlıyorum o yüzden :)

Sizin 4 ay iyiymiş yine ben ocak ayından beri yaşıyordum kopma sorunu :)) ttnet kullanırken arıza kayıtlarıma hiç kimse gelipte telekomdan vs. ilgilenmedi. Superonline da arıza kaydını açtırdım ertesi gün telekom ekipleri eve gelip ankastreden ölçüm yaptıktan sonra port değişikliği ve saha dolabındaki yerin değiştirilmesi kararını aldılar :) Ben şimdi SOL'a kalkıpta çok kötü bir ıss diyemem.Ayrıca mhleride çok ilgili ve cana yakınlar ttnet gibi neden aradın tarzında konuşmaları yok. Tavsiye ediyorum.

Valla hocam dediklerinize katılmakla birlikte öncelikle tekrardan sorununuzun hallolmasına gerçekten çok sevindim. Bende kesinlikle hiçbir şirketi kötülemiyorum. Ben sadece bana yaptıkları muameleyi anlattım başımdan geçen olayları anlattım. Daha öncede bahsettiğim gibi ben superonline ın ilk fiber döşediği pilot bölgelerden birinde oturuyordum ve alt yapıyı onlar döşer döşemez abone oldum. Ve hiçbir sıkıntı çekmedim. Arada internet gidip geliyordu arıza kaydı açıyolardı ertesi gün adamlar gelip modemimi değiştirip şak diye halledip gidiyorlardı ... Ama sen kalkıpta evime 27 gün internet bağlayamazsan ben müşteri olarak şikayetimi en sert bir şekilde dile getiririm. Turknetin de ilgi ve alakası bence piyasada ki en iyilerden. Yani müşteri hizmetlerinin ilgi alaka ve enerjik tavırları benide onlara derdimi güzel anlatmama itti diyebilirim. Fakat sorunum çözülmediği için yapıcak birşeyim yok yani para kolay kazanılmıyor ve ben para ödüyorum. Bu herkes için geçerli hocam bencil olmayı hiç sevmem o yüzden sizin durumunuzun hallolmasına da en az kendiminki kadar sevindim. Bu arada bende bir üst pakete geçtim. "16 mbit'i bile zor alan" alt yapıma bir gözatın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyktofeyk -- 4 Ağustos 2016; 14:24:18 >

• quote:

Valla hocam dediklerinize katılmakla birlikte öncelikle tekrardan sorununuzun hallolmasına gerçekten çok sevindim. Bende kesinlikle hiçbir şirketi kötülemiyorum. Ben sadece bana yaptıkları muameleyi anlattım başımdan geçen olayları anlattım. Daha öncede bahsettiğim gibi ben superonline ın ilk fiber döşediği pilot bölgelerden birinde oturuyordum ve alt yapıyı onlar döşer döşemez abone oldum. Ve hiçbir sıkıntı çekmedim. Arada internet gidip geliyordu arıza kaydı açıyolardı ertesi gün adamlar gelip modemimi değiştirip şak diye halledip gidiyorlardı ... Ama sen kalkıpta evime 27 gün internet bağlayamazsan ben müşteri olarak şikayetimi en sert bir şekilde dile getiririm. Turknetin de ilgi ve alakası bence piyasada ki en iyilerden. Yani müşteri hizmetlerinin ilgi alaka ve enerjik tavırları benide onlara derdimi güzel anlatmama itti diyebilirim. Fakat sorunum çözülmediği için yapıcak birşeyim yok yani para kolay kazanılmıyor ve ben para ödüyorum. Bu herkes için geçerli hocam bencil olmayı hiç sevmem o yüzden sizin durumunuzun hallolmasına da en az kendiminki kadar sevindim. Bu arada bende bir üst pakete geçtim. "16 mbit'i bile zor alan" alt yapıma bir gözatın derim

Maşallah hocam :))

Sizin evinizin yakınların tip 7 saha dolabı var mı beyaz dolaplardan telekoma ait ?

Valla hocam demek istediğinizi tam anlayamadım. Yani mahallede dışardaki kutuyu sorduğunuzu anladım da tip 7 olarak nasıl bir tip onu tam bilemiyorum :)
  • quote:

Valla hocam demek istediğinizi tam anlayamadım. Yani mahallede dışardaki kutuyu sorduğunuzu anladım da tip 7 olarak nasıl bir tip onu tam bilemiyorum :)

Yani uzunlamasına beyaz renk büyük kabinler var hocam tip 7 kabin diye aratırsanız google dan görsellere tıklarsanız çıkıyor. Var mı bu kabinden yakınınızda ?
    Hocam biraz youğundum kusura bakmayın. Evet tam mahalle bitiminde bu kablodan var. Telekomdan gelen adam bu kutudan açmıştı benm hattımı..
  • quote:

Hocam biraz youğundum kusura bakmayın. Evet tam mahalle bitiminde bu kablodan var. Telekomdan gelen adam bu kutudan açmıştı benm hattımı..

Tamam hocam sıkıntı değil :) vdsl ordan geliyor hattınıza benim bölgemde o kutulardan yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

quote:

Tamam hocam sıkıntı değil :) vdsl ordan geliyor hattınıza benim bölgemde o kutulardan yok :(

Üzüldüm hocam. Valla işte telekomdan gelen adam kutuya kadar fiber var kutudan eve kadar da bakır kablo dedi.. Şuana kadar da hiçbir problem yaşamadım. Twitchten yayın bile yapabiliyorum yani maşallah diyimde ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.