Benziyorlar la buna Bir tek gözlük yok. Hepsinin kulağında bu kulaklıklardan var
Etrafa bakınıyorum arada bir insanlar ne yapıyor diye. Bir de ne göreyim !
Arka çaprazda oturan adam açmış eski Türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini falan izliyor ! Sonra kafe sahibi gördü ve kapattırdı. Adam da kalktı gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: Myceneans
Arka çaprazda oturan adam açmış eski Türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini falan izliyor ! Sonra kafe sahibi gördü ve kapattırdı. Adam da kalktı gitti.
Arkadaşım sinema-televizyon bölümü okuyorum bu benim bitirme tezimdi. Sizin gibi anlayışsız kıt insanlardan nefret ediyorum. Hayır o hıyar kafe sahibi beni cüzzamlı gibi kafeden gönderdiği yetmiyor, sende gelmiş burada benim gibi naif bir üniversite öğrencisini afişe ediyorsun.
Türk sinema sektörü bu aldığı derin yara yüzünden seni asla unutmayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Ares
quote:
Orijinalden alıntı: Myceneans
Arkadaşım sinema-televizyon bölümü okuyorum bu benim bitirme tezimdi. Sizin gibi anlayışsız kıt insanlardan nefret ediyorum. Hayır o hıyar kafe sahibi beni cüzzamlı gibi kafeden gönderdiği yetmiyor, sende gelmiş burada benim gibi naif bir üniversite öğrencisini afişe ediyorsun.
Türk sinema sektörü bu aldığı derin yara yüzünden seni asla unutmayacak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme