Evet Arkadaşlar benim sorunum Acer Laptop Bilgisayarıma İnternet Kablosunu Takınca Bilgisayar Donuyor Hiçbir İşlem Yapamıyorum Fare bile kımıldamıyor,Ama WİFİ ile bağlanınca Sorun yok,Kablo ile normal bi şekilde nasıl bağlantı yapabilirim veya sorun nedir? Lütfen Yardım ediniz.
Not:Ethernet Kartı v.b Güncelleştirmelerini yaptım ve Virüs Programı İle Taradım Sorun Hala Çözülmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: unalsavas01
Evet Arkadaşlar benim sorunum Acer Laptop Bilgisayarıma İnternet Kablosunu Takınca Bilgisayar Donuyor Hiçbir İşlem Yapamıyorum Fare bile kımıldamıyor,Ama WİFİ ile bağlanınca Sorun yok,Kablo ile normal bi şekilde nasıl bağlantı yapabilirim veya sorun nedir? Lütfen Yardım ediniz.
Not:Ethernet Kartı v.b Güncelleştirmelerini yaptım ve Virüs Programı İle Taradım Sorun Hala Çözülmedi.
format attınızmı? programlar çakışıyor olabilir
oguz298
kullanıcısına yanıt
Format Atmadan Nasıl Halledebilirim @oguz298
konu güncel yardımlarınızı bekliyorum Donanımhaber
unalsavas01
kullanıcısına yanıt
Driverı düzgün bir şekilde kurdun olmadı güncelledin yine olmadı. Format atıp kurdun yine olmadıysa muhtemelen lan kartı arıza yaptımş olabilir.
Ama Wifi Açınca Wifide Girebiliyorum.
Bu arada daha format atmadım son seçenek olarak düşünüyorum.Başka Öneriniz
wifi ile ethernet kartlari ayri donanimsal bilesenlerdir, bu nedenle wi-fi ile calisiyor olmasi windows network yapilandirmanizda sorun olmadigini ; sorunun ethernet kartinin suruculerinde yada dogrudan kendisinde oldugunu gosterir. donanimsal sorun olup olmadigini test etmek icin bilgisayarinizi live linux dagitimlarindan birisi ile acarak deneyin; slax i deneyebilirsiniz mesela. hatta bilgisayarinza ethernet kablosunu takip oyle acin bilgisayari ve hangi asamada bilgisayarin kilitledigine bir bakin.